Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sakra, proč já sem chodím :D Ty 9111 jsou parádní :) Můžete někdo srovnat velikost s klasickýma Martenskama 1460? Martensky mám UK 11, EUR 46 a jsou mi přesně, ale nevím jestli RW nevzít o číslo menší...

Odesláno

Cau, martensky ( klasicky 8 direk) mam 43, 875 od RW mam 42. Vse EUR velikost. Oboje v pohode na tlustou ponozku.

tl

Odesláno (upraveno)

Co mam Martensy tak bota je dost sirsia.Ja mam tieto v 44 (foto je web)

$_57.JPG

a su fakt sirsie a aj o dost vacsie. Skratka mi tam noha planta.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

ak by niekto hladal Mink oil a ostatne prostriedky na osetrovanie obuvy RW..fakt Denimheads maju dobre ceny..sice SK postovne 10 EUR. Ale napr. RedWing Berlin ma pripravky o cca10% drahsie a postovne 15 EUR.

Odesláno

No RW9111 priniesol kurier...

Gratuluju k prvním panenským RW. Když je srovnám se svýma rok a půl starýma 9111, je to jiná bota :) Na zimu jsem je mazal mink  oilem a je mi líto, že trochu ztmavly. Podrážku už jsem měl cukání vyměnit, ale Mr.Procházka z DH mi to rozmluvil. Ať jen neplkám, přidám své první RW v botníku, které mám dneska na nohou.

Odesláno

Gratuluju k prvním panenským RW. Když je srovnám se svýma rok a půl starýma 9111, je to jiná bota :) Na zimu jsem je mazal mink  oilem a je mi líto, že trochu ztmavly. Podrážku už jsem měl cukání vyměnit, ale Mr.Procházka z DH mi to rozmluvil. Ať jen neplkám, přidám své první RW v botníku, které mám dneska na nohou.

attachicon.gifIMG_0032.JPG

Dakujem.

No predpokadam, ze casom pride ku zmene farby. Rad by som bol, aby co najmenej.

Ta "Copper" je fakt krasna. Ale viem, ze sa o ne treba starat.

Odesláno

Aneb jak vypadá klasický chronomagor

Na noze boty RW, kalhoty samozřejmě raw denim a bunda jak jinak než plátěná Barbour a na ruce buď limitka od Prim a nebo Rolex.

Ale boty to jsou krásný, to bez debat ;) Také mám na ně zálusk.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hm, já svoje Moc Toe namazal páně Procházkovým volejem z vydry za pětikilo a ztmavly jak sviňa. 

Odesláno

Aneb jak vypadá klasický chronomagor

Na noze boty RW, kalhoty samozřejmě raw denim a bunda jak jinak než plátěná Barbour a na ruce buď limitka od Prim a nebo Rolex.

Ale boty to jsou krásný, to bez debat ;) Také mám na ně zálusk.

Barbour, Primky ani Rolexy nenosím, o limitkách nemluvě :)  A chronomagor už snad taky nejsem. I když který normální člověk má doma čtvery hodinky. :death:

Hm, já svoje Moc Toe namazal páně Procházkovým volejem z vydry za pětikilo a ztmavly jak sviňa. 

Já jsem vždycky dával tak hrášek vydřího sádla na botu a rozmazal to pořádně po celý botě. Stejně je to tak mastný, že kůže ztmavla. U Chukkas dávám snad ještě míň, ale to ztmavnutí a ztráta původní barvy kůže mě trochu mrzí. Ale je to asi normální. Řemeny ať už do gatí nebo do hodinek mi taky tmavnou/patinujou, když je mažu.

Odesláno

A kdyz uz se tu magori s RW a Barbourama a podobne, tak co treba tasky nebo vubec veci Filson? Ma nekdo neco?:)

tl

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A kdyz uz se tu magori s RW a Barbourama a podobne, tak co treba tasky nebo vubec veci Filson? Ma nekdo neco? :)

tl

Já nosím věci normálně v igelitce.

Odesláno

Ten olej z norka mám už taky objednanej.Dáváte i ňákou impregnaci?

Ten "olej" ti je naimpregnuje dostatečně. A stačí fakt "za nehet", je to jak čistej lanolin, co jsem kdysi měl v laborce na zábrusy. On to vlastně není olej, ale to uvidíš sám.

Odesláno

Ta je moc pekna. Me se filson moc libi, to spojeni kuze a canvasu, ale ty penize bych za ni nedal.

tl

Odesláno

To teda. Parada. Jdnou sem koukal, ze bych si k Triumphu koupil belstaffku bundu, ale za tu cenu jsem sel radsi do vejfuku:)

tl

Odesláno

Leviathan gratulujem.

post-13363-0-07803600-1423673654_thumb.jpg

Já jsem je zatím ještě nemazal.Líbí se mi ta hezká barva a to, že v místě ohybu ta kůže zesvětlá do skoro až rezavé barvy.Což po namazání už asi nebude.Ale stejně se tomu nevyhnu.Pořídil jsem si k tomu MINK OILu http://www.redwingheritage.com/USD/product/care-products/mink-oil-3-oz-97105 i CONDITIONER http://www.redwingheritage.com/USD/product/care-products/conditioner-all-natural-3-oz-97104 .Ten by měl být dle popisu výrobce taky vhodný na oil-tanned leathers.Tak uvidím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...