Viktor Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Hele nevim, kdysi sem to delal a tohle jsou nejaky starsi dziny. Mel sem rad, kdyz ty kalhoty sedi pekne na botach. Frantiku, tvůj léta budovaný obraz drsňáka se zvolná rozplývá a objevuje se nový Frantík, marnivý, senzitivní metrosexuál v naleštěnejch botičkách do špičky. Počítám, že brzo vyměkneš i jako prudič Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Abych nebyl úplně O/T - botky vod Blažka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Frantiku, tvůj léta budovaný obraz drsňáka se zvolná rozplývá a objevuje se nový Frantík, marnivý, senzitivní metrosexuál v naleštěnejch botičkách do špičky. Počítám, že brzo vyměkneš i jako prudič franc is sorry.jpg Abych nebyl úplně O/T - botky vod Blažka blazek shoes.jpgTo si nemyslim :-))) Nevyměknem!
organic Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Mimochodem, Red Wing zrovínka dneska slaví 110 let
Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tyhle mě dneska padly do oka a prostě jsem je tam nemohl nechat. Ve skutečnosti mají lepší barvu, to dělá ten blesk a focení na mobil.
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Ty uz jsou teda dost pritepleny...
quest987 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Tyhle mě dneska padly do oka a prostě jsem je tam nemohl nechat. Ve skutečnosti mají lepší barvu, to dělá ten blesk a focení na mobil.Co je to zac?
Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Co je to zac?San Marina, nová kolekce. Ty uz jsou teda dost pritepleny...Tady už bylo tolik přiteplenejch bot, to mi tyhle přijdou pořád docela v pohodě. Navíc cena byla velice slušná a pochybuju, že bych u nás něco takového koupil. A taky už je tady přeLoakováno.
obchodnik-o3 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 to tam mate uz jar? vsetci mate topanocky do kanclu :-) u nas vystupim z auta a brodim sa snehovou kašou ...
Frantik Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 V Praglu zadnej sníh bohdá nebude :-)
obchodnik-o3 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Já tady mám deset nad nulou. ked som pred robotou rano vytrcil nohu z auta, tiez som mal desat nad nulou, ale cm mokreho bordelu
Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Na západním francouzském pobřeží o sněhu kdysi něco zaslechli, ale jinak se tady fakt dá chodit v polobotkách. Hned jsem je musel otestovat. Ale na cestu domů s radostí obuju kotníkové Hyde a na sobotu opět kanady s dvěma přaskama. Fotku sem Zmizíkovi dávat nebudu, protože by mě beztak zepsul, že nejsou vyčištěné. Stejně si díky tomuto vláknu připadám jak ženská. beztak mám víc bot než ona. Upraveno 10. února 2015 uživatelem Wanderer
Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Jako mám pocit, že tyhle botky doma ani nebudu hlásit. Až bude dotaz, kde jsem je vzal, tak prohodím něco o výhodném nákupu a tím to skončí.
lib Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Odesláno 10. února 2015 Ono bude stačit, když prohodíš: 'Marie-Anne prostě trvala na tom, že si je mám odvézt na památku.'
Leviathan Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 sme strasni..:-) No RW9111 priniesol kurier...Prvy dojem bola vaha. Su fakt tazke....ako sa vravi...Bytelne.Bal som sa velkosti ale US10 (UK9, EUR43) sadnu ako uliate + mala rezerva na hrubsiu ponozku ak bude treba. Nosim boty skor 44 podla toho aky vyrobca. Uz mam vybrate dalsie:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Leviathan-paráda,ty budu chtít potom taky:-)
Leviathan Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Odesláno 11. února 2015 Leviathan-paráda,ty budu chtít potom taky:-)Obavam sa, ze ja tie tvoje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se