Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele nevim, kdysi sem to delal a tohle jsou nejaky starsi dziny. Mel sem rad, kdyz ty kalhoty sedi pekne na botach.

Frantiku, tvůj léta budovaný obraz drsňáka se zvolná rozplývá a objevuje se nový Frantík, marnivý, senzitivní metrosexuál v naleštěnejch botičkách do špičky.

Počítám, že brzo vyměkneš i jako prudič

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Abych nebyl úplně O/T - botky vod Blažka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Frantiku, tvůj léta budovaný obraz drsňáka se zvolná rozplývá a objevuje se nový Frantík, marnivý, senzitivní metrosexuál v naleštěnejch botičkách do špičky.

Počítám, že brzo vyměkneš i jako prudič

attachicon.giffranc is sorry.jpg

Abych nebyl úplně O/T - botky vod Blažka

attachicon.gifblazek shoes.jpg

To si nemyslim :-))) Nevyměknem!

Odesláno

Tyhle mě dneska padly do oka a prostě jsem je tam nemohl nechat. Ve skutečnosti mají lepší barvu, to dělá ten blesk a focení na mobil.

Odesláno

Tyhle mě dneska padly do oka a prostě jsem je tam nemohl nechat. Ve skutečnosti mají lepší barvu, to dělá ten blesk a focení na mobil.

Co je to zac?

Odesláno

Co je to zac?

San Marina, nová kolekce.

Ty uz jsou teda dost pritepleny...

Tady už bylo tolik přiteplenejch bot, to mi tyhle přijdou pořád docela v pohodě. Navíc cena byla velice slušná a pochybuju, že bych u nás něco takového koupil. A taky už je tady přeLoakováno.  :)

Odesláno (upraveno)

Na západním francouzském pobřeží o sněhu kdysi něco zaslechli, ale jinak se tady fakt dá chodit v polobotkách. :)  Hned jsem je musel otestovat. Ale na cestu domů s radostí obuju kotníkové Hyde a na sobotu opět kanady s dvěma přaskama. Fotku sem Zmizíkovi dávat nebudu, protože by mě beztak zepsul, že nejsou vyčištěné.  :D

Stejně si díky tomuto vláknu připadám jak ženská. beztak mám víc bot než ona.

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno

Jako mám pocit, že tyhle botky doma ani nebudu hlásit. Až bude dotaz, kde jsem je vzal, tak prohodím něco o výhodném nákupu a tím to skončí.

Odesláno

sme strasni..:-)

No RW9111 priniesol kurier...

Prvy dojem bola vaha. Su fakt tazke....ako sa vravi...Bytelne.

Bal som sa velkosti ale US10 (UK9, EUR43) sadnu ako uliate + mala rezerva na hrubsiu ponozku ak bude treba. Nosim boty  skor 44 podla toho aky vyrobca. Uz mam vybrate dalsie:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...