Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já nikdy jachtařky nenosil, ale ty s kotvama jsou super... :clap: :lol2:

Dík. Ještě musím doladit tu jachtu... ;)

Upraveno uživatelem JAJA
Odesláno (upraveno)

Footshop i Footlocker jich má dost,bohužel je to všechna velká divočina.Dneska jsem zrovna jedny zkoušel,krásný,čistě bílý.To by byly jediný,který bych bral.Nakonec ale zase stejně objednám další adidasky:-)

ty bily jsou uzasny.. ale po zkusenostech s bilyma podrazkama, at uz na rw, 4x adi, crocs, vans... jsem trochu otravenej.. pokud je chci mit fakt cisty, znamena to kazdodenni cisteni :(

Edt.: podezrivam vyrobce, ze je ted davaj schvalne. (kurvitko)

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno (upraveno)

Na adidasky jsem poslední dobou hodně nasranej a řekl bych, že kvalita, která byla tak před deseti lety je dávno ta tam. Nosím superstáry jak bílý, tak černý, taky tak těch deset let, ale poslední rok jsem reklamoval už 2 páry (obě reklamace uznaný) a u třetího kde se mi odlepila ta přední guma od toho textilu asi po měsíci... tak jsem se n....l a odnesl jsem je k ševci ať mi to zalepí a ještě mi to teda přišil. Ta kvalita je fakt špatná. Nevydrží to, profilem na chodidlo to moc nesedí, ani se časem nepodají, až jsem si říkal,  jestli nemám divnou nohu, ale pak vklouznu do starejch adidasek (víc jak 5let) nebo salomonů a ty seděj jak p...l na hrnec... Ty Ádi poslední dobou hrozná bída. Proto jsem chtěl zkusit ty airmaxy ten model 90, ale v Nike Praha neměli výběr a když, tak ani velikosti, tak jsem si koupil airmaxy 2015. Vlastně na mě zbyly... Tam už jsme byl i nasranej a říkám jim hele chci boty, mám prachy vy ste autorizovaná prodejna za nejdražší ceny a nemáte co prodávat a to ještě v klasických velikostech US 9...

to je skoda, ze nemas lehce vetsi (uk9). osobne mam sbirecku superstaru (roznosenejch x kusu) a 4-5kousku novejch s neodstrizenou ceduli, kupovany mezi 2010-11 a  nejakych se budu zbavovat, protoze to nemam sanci unosit. mlada se mi smeje, ze nosim furt "stejny" boty. nektery roznoseny mam i z roku 2007 a jsou stale ok. je tam i limitka, ale trochu se to sem bojim placnout. holt ted uz je cas vic na polobotky, ikdyz nekdo ma tu moc se jim vyhnout. :frusty:

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

ty bily jsou uzasny.. ale po zkusenostech s bilyma podrazkama, at uz na rw, 4x adi, crocs, vans... jsem trochu otravenej.. pokud je chci mit fakt cisty, znamena to kazdodenni cisteni :(

Edt.: podezrivam vyrobce, ze je ted davaj schvalne. (kurvitko)

Tak na Red Wingach mi to taky vadi,ale na teniskach se mi to asi nejak nespini:-)Jinak treba superstary a Conversky hazim s klidem do pracky.

Návštěvník Strocek
Odesláno

kaliw124 to ne no to už je fakt velký i u těch UK8,5 mám lehce fora, ale tak akorát. 

jestli můžu doporučit něco na boty , používám to taky na superstáry http://www.yacomi.cz/motul-moto-wash-cistic-koncentrat-rozprasovac-1l--detail-5H90000101.aspx je to sice na motorku, ale na botky paráda a na superstáry jako nový a bílá byla pěkná, jako né jako nová z krabice, ale pěkná a hlavně je to hned. Asi to nechce v tom nějak máčet, ale stříknu setřu hadříkem a jak nový

ty mokasíny není můj styl, ale už dlouho jsem si říkal, že bych měl aspoň vyzkoušet Vansy slip-on mám Vansy TNT a nějak mě neuchvátily je to taková srágora bota, ale zase nebyly moc drahý. Má někdo zkušenost se slip-on. A si bych v nich teda chodil jenom v létě a bez fuseklí, tak jestli víc fest nebo kupovat normál velikost s fórem?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Radius
Odesláno

Od Blazka mam zhruba sedm paru bot, vse ramovky ty nejvyssi rady, kterou pro nej sije spanelskej Magnanni. Jsou to nejlepsi boty co jsem kdy mel. Bohuzel od ramovek dost upousti a ta stredni rada a zaklad jsou lepeny sroty. Ale taktez ne vsechny boty z rady Selection jsou od Blazka ramovky. Z toho aktialniho vyprodeje jsou jen tohle jedinny ramovky. Jinak Loake mi prijde horsi kvalitou. Podle fotek ted nova kolekce Blazka vypada taky jako ramovky, tak uvidime na zivo...

Návštěvník Radius
Odesláno

Jinak geox me docela prekvapil, koupil jsem od nej ted zimni perka a je to jak v perine, jsem zvedav na ten jejich system odparovani. Ecco jsem nemel a nelibi se mi. No a bugatti ma hezky modely ale je to strasnej shit. Uz ta kuze co pouziva je hroznej shit... hlavne ty boty vubec nedejxhaj, nedrzej tvar... no srot.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Tos sem ani neměl dávat, teď vidím, že jsem přišel o šedesát liber, sakra :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...