Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Slip ony sou pecka, nedávno jsem si je koupil, ale v celý bílý bych se neodvážil. Mám taky bílou podrážku a o proti jiným třeba superstárům se víc špiní a když jezdíš autem, tak počítej paty pořád černý... Příště du do praktických černých ;)  

Odesláno

me se proste ve vsem ted poti haxny, musim mit neco vodevrenyho..

Ja myslim, že v tom není přímá úměra. Mě se víc potí noha v sandálech naboso než v bagančatech od Redwingu s ponožkama. Nosím RW i v létě, a když to střídám, a nenosím je nonstop týden, ale max 2 dny jedny boty, a pak vezmu jiný, je to úplně v pohodě.

Odesláno

Dřív mi jednak ponožky sjížděly a jednak pěkně smrděly, když jsem si sundal boty (nosím uzavřený kožený boty bohužel celý den). Stačilo koupit kvalitnější bavlněný ponožky a je po starostech. Vyházel jsem všechny "uměliny" nebo tenký ponožky za pár korun a je hotovo. Když fanoušek hodinek může dát desetitisíce za hodinky tak by neměl litovat nějaký ty stovky za fusekle.

Odesláno

V mokasínech ponožky (stejně jako sandálech) nenosím. U těch je to relativne v pohodě, akorát je kupuju už s tím, že je prostě hodim do pračky. Ale chápu, že někomu to může vadit (ať chodit bos nebo boty prát).

U sandálů jsem měl občas problém, že se mi klouzala noha, když se zapotila - teď se snažím vybrat vždy sandále, které mi nohu pevně drží (svého času je dělal třeba Olympikus).

Odesláno

Mně se teda taky ve všem potí nohy, ale mám dobrou zkušenost s Ecco Easy M...v těch to v pohodě vydržím i v docela slušném pařáku (když nemůžu mít otevřené botky, beru tohle)... (btw je to samozřejmě ze dvou různých párů ;) )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hodit do pracky napr. kozene deck shoes neni uplne idealni reseni.

Ja mam na leto do napr. deck shoes tzv. neviditelne ponozky se silikonem na pate (zn. myslim Calzedonia), ktere neklouzou.

Chápu když je s tím vědomím kupuju a nedám za ně majlant, tak min. jedno praní vydrží a když se zadaří, tak dvě sezóny vydrží (pak už je mám stejně úplně na hadry).

Ale ty "neviditelný ponožky" vyzkouším - připouštím, že to je šetrnější řešení (vůči botám a možná i peněžence).

Odesláno

Mně se teda taky ve všem potí nohy, ale mám dobrou zkušenost s Ecco Easy M...v těch to v pohodě vydržím i v docela slušném pařáku (když nemůžu mít otevřené botky, beru tohle)... (btw je to samozřejmě ze dvou různých párů ;) )

sry ale tohle je neskutečná dědkovina 

Odesláno

sry ale tohle je neskutečná dědkovina

Tak, že to bude někomu připadat jako dědkovina, to by mě teda nenapadlo :D mi to přijde úplně ok... ;)

Já zase nemůžu takové ty sandály, které jsou jakoby z pásků kůže... To mi přijde megadědkovina :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...