M10 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Odesláno 8. června 2015 Tuhle částku za boty už taky akceptuju (zase díky tomuhle zatracenýmu fóru:-)), ale 40 si už představit neumím. Aniž bych srážel ruční výrobu mistra, tak u bot tu přidanou hodnotu (byť klidně jen v tom pocitu) mezi botama za 6-10 a 40 nevidím. A nechci se tam dostat, chci zůstat jen u hodinek, takže končím s přemýšlením:-) Přidaná hodnota je všechno. Je to velice jednoduché, jako u obleku : poprve v životě si necháš ušít oblek na míru (ne upravit konfekci apod), na tvoje tělo, na tvoji osobu a potom už nikdy neoblečeš nic ze štendru z obchodu. Stejné je to s botama. Jak to jednou zažiješ, jsi tam a není návratu, tak jak píšeš, raději nepřemýšlet
Wanderer Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 pořídil jsem botky na léto... a za ty prachy jsem je tam nemohl nechat...
posol Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Chlapci trosku sportovo... co hovorite na nieco take ako Mustang??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochaine Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Mustang má jeden velký problém - ty boty nejsou kožené. Měl jsem a už nikdy více.
Radimk Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Mustangy už několikery, vždycky si řeknu že už více né, bo je to papír..A vždycky podlehnu. Pohodlné, lehoučké, ale fakt sezonní záležitost..
villain83 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Vod Mustangu tak gate,ale ne boty.
posol Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Dakujem pani za nazori ... rozmyslam nad vselicim a podombne ako Radimk pokukujem stale po nich ... a vedeli by ste odporucit nieco takeho podobneho stilu?dakujem
Sabbath Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Já si teď pořídil kožené Josef Seibel Rudi 06 a zatím velká paráda. S Mustangy souhlas, je to sezónní záležitost, pak odejdou do věčných lovišť. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chosef76 Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 jste mi zase zamotali hlavu....o víkendu razím koupit hnědé a černé Loake.
FilipG Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Tak sladěno, vyrazim... Sent from my iPhone using Tapatalk
Wanderer Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Čtverečky dobrý. Budeš s sebou brát i ten koberec?
sibirnaya Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 sem byl v intersportu a tam se mi libily tyhle boty. tak sem si je koupil. nevim presne na co, bo netrekuju, ale tak snad na podzim to pude, ne? este za ty love... http://katalog.intersport.cz/product/merrell-grassbow-mid-gtx
panedge Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 sibir-v botach trosku tapes,se mi zda:-))
Návštěvník Strocek Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 no jó, ale asi by to chtělo zelený Monster limitky, jinak k tomu nic nenapasuješ
sibirnaya Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 ja mam rad barvicky, a neco do podzimnich pliskanic bych uzil. prodavacka se tvarila, ze by to tydle boty mohly zvladnout..
paia Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Boty to zvládnou, čili nohy budou v suchu, ale co ten zbytek? Měl by jsi pořídit i nějakej pořádnej outdoor komplet. ;o)
paia Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Odesláno 12. června 2015 zelený monstra? to si musím najít... no jó, ale asi by to chtělo zelený Monster limitky, jinak k tomu nic nenapasuješ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se