dlubix Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Tak to musíš mít provoněný celý dům přeji hodně štěstí na Poště. Upraveno 16. března 2017 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tak to musíš mít provoněný celý dům přeji hodně štěstí na Poště. Naštěstí jen na 7 adres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ok, díky pánové za osvětu! Já doposud jen sprejoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Co říkáte na tassel mokasíny? Koupené ve slevách před vánoci a teď podruhé vytažené. Jedná se o model Bass Larkin, mají blake konstrukci, ale podrážka je nekvalíní, takže byly podraženy. Jsou moc pohodlné Upraveno 16. března 2017 uživatelem LucasHk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja nevim, podle me jsou vsechny mokasiny hnusny. Notabene s ponozkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Jelikož do léta už žádné teniskové akvizice neplánuju...mám tu 2 volné kódy na 10% slevu u footshop.cz (mělo by to platit do 30.6.)Kdyby měl někdo zájem tak napište SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ja nevim, podle me jsou vsechny mokasiny hnusny. Notabene s ponozkama...driving variant neni tak zly zase a v lete je aj prakticky. Ale nesmie mat strapce ani brmbolce, to nedavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Co říkáte na tassel mokasíny? Koupené ve slevách před vánoci a teď podruhé vytažené. Jedná se o model Bass Larkin, mají blake konstrukci, ale podrážka je nekvalíní, takže byly podraženy. Jsou moc pohodlné Takhle to má vypadat Pokud se bez fuseklí neobejdeš, tak vem tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Ty jsem tam prostě nemohl nechat. Upraveno 16. března 2017 uživatelem Mikefux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Takhle to má vypadat Kdo tohle určuje? Je to jak slet teploušů. Edit: jediný normálně obutý je druhý zprava na hromadné fotce. Upraveno 16. března 2017 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Tvl ty kabelky jako panove fakt? Kabelky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Kdo tohle určuje? Je to jak slet teploušů. Edit: jediný normálně obutý je druhý zprava na hromadné fotce. Nikdo, ale mokasíny jsou jako uzavřený sandály, letní obuv prostě, tam jsou ponožky fakt zbytečný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) Tak musím přidat svou zkušenost s botou Loake Drake a F. L. Popper. Na prodejně seděly na noze ok. Byla na nich sleva, tak jsem si říkal, ok ušetřil jsem. To jsem ještě netušil co se stane. Na noze jsem je měl dvakrát a to v práci k obleku. S Loakama - Poprvé rozdraná vrchní část nad patou. Včera odpoledne jsem se vrátil po celém dnu v práci a levou nohu celou krvavou, sedřenou oblepenou náplastma :-( Pravá byla ok. Dnes F.L. Popper, s podobným výsledkem. Do závodu zachraň si život jsem nastupoval s oblepenou levou nohou. Po Popperech už mám náplast i pravé části nad patou. Levou už při ohnutí na nártu nemůžu ohnout a ta pravá...Máte taky takový problém rozchodit boty? Popravdě nevím, jestli ty boty mám vyhodit do popelnice. Našel jsem na internetu Scarpatini (šijou prý boty na míru), cena je celkem slušná cca 10tis. kč tak to zkusím. Zlaté goráče Meindl. Supr boty, problém je, že měním práci, kde se předpokládá přísný dress-code, takže takové boty si nevemu :-( Upraveno 16. března 2017 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je normální, já třeba si beru tlustý zimní ponožky a prošlapávám si nový botky doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 To je normálníno ... moc normální mi to nepřijde ... tudle sem si po pár měsících (celkově po druhý) nazul redwingy a vyšel na špacír (respektive vyjel na špacír ... řídit se v tom moc nedá, naštěstí mám vyvinuté reflexy a umím ty šlapky ovládat patou) .... když sem dojel na místo určení a postěžoval si na zasraný boty, tak mi protistrana říkala "musíš je mazat, mazat, mazat" .... na to se můžu teda vysrat abych byl oběť bot .... co se to kurva děje když nikdo neumí kromě hadrofirem vyrobit boty co se daj nosit aniž by člověk musel nějak trpět ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ypo ja som napr. s cheaney boots maximalne spokojny, boli pohodlne skutocne od prveho obutia. Vobec ziadne rozslapavanie, nic, proste pohodlne boty readytouse. Mozno to ani nemusia byt cheaney, mozno dokonca staci obut si nieco hocico ine ako rw a budes sa pri chodzi tvarit blazene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Ypo ja som napr. s cheaney boots maximalne spokojny, boli pohodlne skutocne od prveho obutia. Vobec ziadne rozslapavanie, nic, proste pohodlne boty readytouse. Mozno to ani nemusia byt cheaney, mozno dokonca staci obut si nieco hocico ine ako rw a budes sa pri chodzi tvarit blazene.já to nijak nerozporuju ... ale když votevřu botník, tak první po čem šáhnu (v rámci kůže) jsou křápy od keen, pak martens a redwingy si nazuju když mám dobrou náladu nebo tři promile = je mi to jedno ..... u bot za 350 euro bych předpokládal že to bude bačkora do rakve a vono hovno ... eště je možný, že mám nahovno ty spodní nohy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 Mám dojem, že keď som rozchádzal Martensky 1460, tak boli tvrdšie ako RW Moc Toe... Nikdy nechodím v novej obuvi viac ako hodinu denne a po dvoch mesiacoch to vždy povolilo. Ale mazal som poctivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 (upraveno) s těma ponožkami by to teď nešlo, ani s neviditelnými podle mě to jsou normální boty, když sedíte celý den ve škole, tak jsou opravdu jako papuče, na chození v terénu to není, ale po městě úplně super bez ponožek to jde taky, ale nebral bych to jako trend, třeba Muži v Česku je hrozná věc, já mám radši tytohttp://dieworkwear.com/post/143174273924/bring-back-that-tasseled-shoehttp://putthison.com/http://brokeandbespoke.tumblr.com/ jinak jsem taky registorován na styleforum.net Upraveno 16. března 2017 uživatelem LucasHk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se