Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Co říkáte na tassel mokasíny? Koupené ve slevách před vánoci a teď podruhé vytažené. Jedná se o model Bass Larkin, mají blake konstrukci, ale podrážka je nekvalíní, takže byly podraženy. Jsou moc pohodlné :D

post-38642-0-86119700-1489674550_thumb.jpg

Upraveno uživatelem LucasHk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co říkáte na tassel mokasíny? Koupené ve slevách před vánoci a teď podruhé vytažené. Jedná se o model Bass Larkin, mají blake konstrukci, ale podrážka je nekvalíní, takže byly podraženy. Jsou moc pohodlné :D

Takhle to má vypadat

bez%2Bponozek.png

Pokud se bez fuseklí neobejdeš, tak vem tyhle

ponozky_mokasiny_3.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak musím přidat svou zkušenost s botou Loake Drake a F. L. Popper. Na prodejně seděly na noze ok. Byla na nich sleva, tak jsem si říkal, ok ušetřil jsem. To jsem ještě netušil co se stane. Na noze jsem je měl dvakrát a to v práci k obleku.

S Loakama - Poprvé rozdraná vrchní část nad patou. Včera odpoledne jsem se vrátil po celém dnu v práci a levou nohu celou krvavou, sedřenou oblepenou náplastma :-( Pravá byla ok. 

Dnes F.L. Popper, s podobným výsledkem. Do závodu zachraň si život jsem nastupoval s oblepenou levou nohou. Po Popperech už mám náplast i pravé části nad patou. Levou už při ohnutí na nártu nemůžu ohnout a ta pravá...Máte taky takový problém rozchodit boty? Popravdě nevím, jestli ty boty mám vyhodit do popelnice. 

Našel jsem na internetu Scarpatini (šijou prý boty na míru), cena je celkem slušná cca 10tis. kč tak to zkusím.  Zlaté goráče Meindl. Supr boty, problém je, že měním práci, kde se předpokládá přísný dress-code, takže takové boty si nevemu :-(

Upraveno uživatelem knihomol
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

To je normální

no ... moc normální mi to nepřijde ... tudle sem si po pár měsících (celkově po druhý) nazul redwingy a vyšel na špacír (respektive vyjel na špacír ... řídit se v tom moc nedá, naštěstí mám vyvinuté reflexy a umím ty šlapky ovládat patou) .... když sem dojel na místo určení a postěžoval si na zasraný boty, tak mi protistrana říkala "musíš je mazat, mazat, mazat" .... na to se můžu teda vysrat abych byl oběť bot .... co se to kurva děje když nikdo neumí kromě hadrofirem vyrobit boty co se daj nosit aniž by člověk musel nějak trpět ?

Odkaz ke komentáři

Ypo ja som napr. s cheaney boots maximalne spokojny, boli pohodlne skutocne od prveho obutia. Vobec ziadne rozslapavanie, nic, proste pohodlne boty readytouse. Mozno to ani nemusia byt cheaney, mozno dokonca staci obut si nieco hocico ine ako rw a budes sa pri chodzi tvarit blazene.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ypo ja som napr. s cheaney boots maximalne spokojny, boli pohodlne skutocne od prveho obutia. Vobec ziadne rozslapavanie, nic, proste pohodlne boty readytouse. Mozno to ani nemusia byt cheaney, mozno dokonca staci obut si nieco hocico ine ako rw a budes sa pri chodzi tvarit blazene.

já to nijak nerozporuju ... ale když votevřu botník, tak první po čem šáhnu (v rámci kůže) jsou křápy od keen, pak martens a redwingy si nazuju když mám dobrou náladu nebo tři promile = je mi to jedno ..... u bot za 350 euro bych předpokládal že to bude bačkora do rakve a vono hovno ... eště je možný, že mám nahovno ty spodní nohy ... 

Odkaz ke komentáři

s těma ponožkami by to teď nešlo, ani s neviditelnými :lol2:

podle mě to jsou normální boty, když sedíte celý den ve škole, tak jsou opravdu jako papuče, na chození v terénu to není, ale po městě úplně super

bez ponožek to jde taky, ale nebral bych to jako trend, třeba Muži v Česku je hrozná věc, já mám radši tyto
http://dieworkwear.com/post/143174273924/bring-back-that-tasseled-shoe

http://putthison.com/

http://brokeandbespoke.tumblr.com/

jinak jsem taky registorován na styleforum.net

Upraveno uživatelem LucasHk
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...