krakra Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/Jak jsem z toho pochopil, tak voskem se boty nerozlešťují?, u Loaka mi řekli nanést, nechat zaschnout a potom kartáčem rozleštit - tak jsme to dělali na vojně.V tom odkazu, jenom nanést to mi moc neštymuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Dnes ideální dvojice PAM a Loake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 (upraveno) Jsem teď dvě minuty přemýšlel, co za auto je POSSW, než mi to došlo... Upraveno 30. dubna 2014 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Jsem teď dvě minuty přemýšlel, co za auto je POSSW, než mi to došlo... Prozraď mi to taky nemůžu na to přijít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Jsem teď dvě minuty přemýšlel, co za auto je POSSW, než mi to došlo... :-) mě chvíli trvalo než jsem přišel na to kde jsi četl POSSW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Jsem teď dvě minuty přemýšlel, co za auto je POSSW, než mi to došlo... nejsi jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Ono je to tim, ze to ctete opacne..)Mi vcera dorazily tyhle.. Upraveno 1. května 2014 uživatelem kulix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Jsem teď dvě minuty přemýšlel, co za auto je POSSW, než mi to došlo... +1 .. zarazejici je ovsem pro me zjisteni, ze napis possw me upoutal jeste pred napisem panerai.. Upraveno 1. května 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak to ze to je BMW uz asi došlo všem vcetne me, ale taky sem zapojil vsechny zavity Nicmene ty cerveny tkaničky nikdo nevyzdvyhl, super, skoda na prahu nejsou taky ty tři pruhy loga, ze by to pekne ladilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak to ze to je BMW uz asi došlo všem vcetne me, ale taky sem zapojil vsechny zavityNicmene ty cerveny tkaničky nikdo nevyzdvyhl, super, skoda na prahu nejsou taky ty tři pruhy loga, ze by to pekne ladiloAz ted jsem si vsimnul 2 veci, za prve vyzdvYhl se mi fakt povedlo a za druhé v co mate dnes na ruce je vidět za tam ty 3 M pruhy jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Nosite někdo desert boots? Jaké jsou zkušenosti ? Potrebuju nějaké příjemné casual..co od Clarks? Nebo tyhle http://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Mens-Fulham-Limit-Blue-Suede-Casual-Dress-Lace-Up-Oxfords-Shoes-/400700145110?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item5d4b96fdd6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak to ze to je BMW uz asi došlo všem vcetne me, ale taky sem zapojil vsechny zavity Nicmene ty cerveny tkaničky nikdo nevyzdvyhl, super, skoda na prahu nejsou taky ty tři pruhy loga, ze by to pekne ladiloOK, je to teda BMW, ale proč podle nápisu POSSW?Baworáci mají označení POWER, potom taky Individual, ale POSSW? - bohužel, mě nápis POSSW nic neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 OK, je to teda BMW, ale proč podle nápisu POSSW?Baworáci mají označení POWER, potom taky Individual, ale POSSW? - bohužel, mě nápis POSSW nic neříká.Podle mě je to M550d ale došlo mi to až když někdo napsal, že je to BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Dovolil jsem si - v zájmu civilizace -doufám že se majitel fota nebude zlobit, kdyžtak to smázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Nosite někdo desert boots? Jaké jsou zkušenosti ? Potrebuju nějaké příjemné casual..co od Clarks? Nebo tyhlehttp://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Mens-Fulham-Limit-Blue-Suede-Casual-Dress-Lace-Up-Oxfords-Shoes-/400700145110?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item5d4b96fdd6 Nosím, a jsou super pohodlné...nosí je i můj ujec, kterýmu otýkaj nohy a ten si pochvaluje, jak jsou poddajné. Jediný minus pro mě, jako ploskonožce, je totálně rovná vložka - a jelikož tam není moc místa - a maje tlusté chodidlo - nenosím je celý den neb by mě bolely šlapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Koukám, že jsem tady pár lidem zamotal šišku :-))) Takže pro pořádek... Tady další foto k diskuzi o botách... ;-)A jeden ať nejsem OT A mimochodem jsem čekal, že mi u původního příspěvku někdo pochválíLoake s červenými tkamičkami... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Dovolil jsem si - v zájmu civilizace - doufám že se majitel fota nebude zlobit, kdyžtak to smázněte.Masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Masakr Jojo ty boty jsou super ;-) A ty splašené kamna jsou taky fajn. Upraveno 1. května 2014 uživatelem JAJA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 A tkaničky všichni jen tiše závidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 No to to trvalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se