Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

koupit vosk, případně krém ve stejne barve bot a přelestit

http://www.pravygentleman.cz/naproste-zaklady-pece-o-kozene-boty/

Jak jsem z toho pochopil, tak voskem se boty nerozlešťují?, u Loaka mi řekli nanést, nechat zaschnout a potom kartáčem rozleštit - tak jsme to dělali na vojně.

V tom odkazu, jenom nanést to mi moc neštymuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ze to je BMW uz asi došlo všem vcetne me, ale taky sem zapojil vsechny zavity

Nicmene ty cerveny tkaničky nikdo nevyzdvyhl, super, skoda na prahu nejsou taky ty tři pruhy loga, ze by to pekne ladilo

Odkaz ke komentáři

Tak to ze to je BMW uz asi došlo všem vcetne me, ale taky sem zapojil vsechny zavity

Nicmene ty cerveny tkaničky nikdo nevyzdvyhl, super, skoda na prahu nejsou taky ty tři pruhy loga, ze by to pekne ladilo

Az ted jsem si vsimnul 2 veci, za prve vyzdvYhl se mi fakt povedlo a za druhé v co mate dnes na ruce je vidět za tam ty 3 M pruhy jsou

Odkaz ke komentáři

Nosite někdo desert boots? Jaké jsou zkušenosti ? Potrebuju nějaké příjemné casual..co od Clarks? Nebo tyhle

http://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Mens-Fulham-Limit-Blue-Suede-Casual-Dress-Lace-Up-Oxfords-Shoes-/400700145110?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item5d4b96fdd6

Odkaz ke komentáři

OK, je to teda BMW, ale proč podle nápisu POSSW?

Baworáci mají označení POWER, potom taky Individual, ale POSSW? - bohužel, mě nápis POSSW nic neříká.

Odkaz ke komentáři

Nosite někdo desert boots? Jaké jsou zkušenosti ? Potrebuju nějaké příjemné casual..co od Clarks? Nebo tyhle

http://www.ebay.co.uk/itm/Clarks-Mens-Fulham-Limit-Blue-Suede-Casual-Dress-Lace-Up-Oxfords-Shoes-/400700145110?pt=UK_Men_s_Shoes&var=&hash=item5d4b96fdd6

Nosím, a jsou super pohodlné...nosí je i můj ujec, kterýmu otýkaj nohy a ten si pochvaluje, jak jsou poddajné. Jediný minus pro mě, jako ploskonožce, je totálně rovná vložka - a jelikož tam není moc místa - a maje tlusté chodidlo - nenosím je celý den neb by mě bolely šlapky.

Odkaz ke komentáři

Koukám, že jsem tady pár lidem zamotal šišku :-)))

Takže pro pořádek...

post-3827-0-25374800-1398964920_thumb.jpg

Tady další foto k diskuzi o botách... ;-)

post-3827-0-52888100-1398965013_thumb.jpg

A jeden ať nejsem OT

post-3827-0-85302700-1398965094_thumb.jpg

A mimochodem jsem čekal, že mi u původního příspěvku někdo pochválí

Loake s červenými tkamičkami... :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...