Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Napíšu to sem. Co na zimu? Máte někdo něco zajímavého. Moje požadavky jsou - lehké (aspoň přiměřeně) co nejteplejší a vodě odolné. Realně odolné. Ne nejaké ty ....tex apod. Můj favorit je Sorel Caribou či možná nějaký Ice bug. Zkušenosti,rady ,tipy?

Sorely jsem si s velkou slávou dovezl na zacatku 90 -tvých z Us. Měl jsem je opravdu par krát, jsou teple až moc...

Na zimní stadion perfekt, na posed perfekt, do města v našich podmínkách peklo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorel Caribou mam na

- 2 km k farmari s bandaskou pro mliko

- kdyz delam otroka rodine u vleku

- prochazku do lesa po opici

- cestu pro rohliky, kdyz jsou takove ty mokre sracky

..... Proste lepsi filcaky, do mesta si je neumim predstavit

Odkaz ke komentáři

Prosím o pomoc majitelů martensek, nevím zda mám boty vrátit či to risknout a rozchodit je. 

Koupil jsem si nový boty Dr Martens 1460 v hnědým provedení. Konkrétně tenhle model:

http://www.eobuv.cz/glady-dr-martens-1460-11822200-aztec-brun-clair.html?gclid=Cj0KEQjwqNiwBRDnq93MioaqtKQBEiQAb7Ezn8HtSERXcj_G06-Pr0AaH3QOKJcFVNqUisJKqFBd_XAaAgcO8P8HAQ

Made in Vietnam, vypadají celkově vcelku OK, ale co mě hodně překvapilo je přišití jazyka v mistě mého nartu. Je tam vcelku bytelný šef a docela dost mě to tlačí a řeže do nartu. Mám ho pravda trošku vyšší, ale tohle by to snad dělat nemělo. Je to u bot Martens normální? Zvyknu si? Nebo je to nějaká anomálie, šmej z výroby? 

Nikdy jsem 1460 neměl, tak nevím jak to má být správně šitý. Děkuji. 

Odkaz ke komentáři

Konstrukčně je to klasika , prostě dělenej jazyk v rámci šetření na materiálu. A nevím jestli zrovna tohle ti vyreklamujou. Je dobrý si ten šev nechat rozklepat . Ale chtělo by to vidět takhle člověk jen vaří z vody. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Konstrukčně je to klasika , prostě dělenej jazyk v rámci šetření na materiálu. A nevím jestli zrovna tohle ti vyreklamujou. Je dobrý si ten šev nechat rozklepat . Ale chtělo by to vidět takhle člověk jen vaří z vody. 

Mám podobnej problém, s tím švem. Rozklepu si ho sám nějakým kladívkem nebo to musí švec?

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď. Boty mám z eshopu a je možnost je do 14 dnů vrátit bez udání důvodu. Měl jsem je jen jednou na noze v obývaku, takže by neměl být problém... 

Otázka zda riskovat to rozklepávání, ani potom to nemusí být ono a poté již boty vrátit nepůjdou...

Odkaz ke komentáři

Ja nosim martensky pres dvacet let, 1460 model. Mam ty boty rad, ale kvalita se zhorsila. Mel jsem stejny problem jako Ty, jeste navic je jeden jazyk udelan ze silnejsi kuze. Jak pise Zrno jsem to sam rozklepnul a v pohode je nosim a jsem spokojenej. Otazka je, ze kdyz je vratis a dostanes jine, zda to nebude uplne stejne.

tl

Odkaz ke komentáři

Díky, nechal bych si vrátit pěnize a na martensky zapomněl, protoze dle všeho to je proste asi vlastnost dnešních 1460. Což je ale škoda, bo ty boty se mi fakt hodně líbi a nic podobného asi neexistuje (Steel a pod je imho skaredy)

Odkaz ke komentáři

Boty jsou to krásný a určíte perfektne udělaný, ale stylove je to něco jiného :-) Holt my proletari potřebujeme strohý pracovní boty vhodne k našemu dělnickému původu ;-)

stylově je to to samý , jen to není ojebaná seriovka :-) a mimojine jsou to boty pro člověka do lesa. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...