Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 30. 5. 2016 v 16:01, YPO napsal:

f tomhle vedru v nich musí bejt fajn žabinec .... gratuluju  :lol:

Prdlajs voe :D Samá kůže, žádná petflaška uvnitř. Skoro jak boty s klimoškou..

Odesláno
  V 30. 5. 2016 v 17:35, KFL napsal:

Dneska dorazily novy Cheaney a musim rict, ze vlezt do nich po nerozchozenych RW byl nesmrtelny zazitek. Jako papuce od prvni vteriny, mekoucky, vonavy a superpohodlny. Oproti "country" modelum jsou vyrazne lehci, clovek je na noze pomalu ani necejti.

A nakonec family foto vsech ramovek. Dalsi boty (Sketchers, Aldo atd.) jsem tam uz necpal :). Mam vic bot nez zena. Na chvili si dam voraz :).

Tak poslední přírůstek je fakt parádní. 

Odesláno
  V 30. 5. 2016 v 16:01, YPO napsal:

f tomhle vedru v nich musí bejt fajn žabinec .... gratuluju :lol:

Prave ze vůbec, noha je úplně v klidu, vevnitr neni žádná látka, jen kůže, dobre to funguje, ani ponožky po celým dnu nesmrdi jako s tenisek nebo jinejch bot

Bite my shiny metal ass with Tapa

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nepremejslels vo hulkach? Cislo nad tim uz sou kratky lyze.

Odesláno

Objednávka ze Spartoo, čekačka 6 pracovních dnů, než to dovezou. Modlím se, aby mi botky byly, v mojí velikosti (40) mám obrovsky problémy sehnat něco rozumného...

post-14543-0-49978500-1464813248_thumb.jpg

Odesláno

Jen pro zajímavost, na obrázku Vansky po roce používání. Doma jsem pro srovnání vytáhnul svoje více jak dekádu staré levné Powery a byly na tom mnohem lépe, než tyto Vansky. A to i přesto, že ty Powery moc nešetřím a používám je na ryby, do bahna... Asi dám Powerům ještě druhou šanci, zkusím je vyčistit a třeba budou ještě nositelné i normálně, i když na bílém lemování podrážky už jde věk poznat, jak časem zežloutla.

post-14543-0-84866200-1464852937_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...