Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 9. 6. 2016 v 8:43, panedge napsal:

Zejtra v Queensu prodej Adidas NMD.Maj mít deset různých verzí,po malej dávkách půjdou i na eshop.

Kdyby se zitra zadarilo, souhlasí u Nmd klasicka velikost? Jde mi o to, ze tubular X jsem musel vzít o cislo větší nez invadery (ty mam ve svy standardní velikosti), tak aby seděly. Diky

Odesláno

na adidasu to vyblijou predpokladam zas zitra dopoledne kolem cca 10-11h a pokud mate nohu nekde mezi cisly 40-45, tak od chvile kdy to hodi na web, tak mate asi tak 30sekund na nakup nez bude vsechno vyprodane (moje letosni zkusenost z lovu na NMD). Pak jeste sance pozadat o email pokud naskladni dalsi kusy - ten mi prisel vzdy v case 18:40, ale ani tak sem to nestihl nakoupit.

Na Queens nebo footshop je fakt mnohem vetsi sance nez spolehat na adidas.cz

Odesláno

Taky jsem sedel u queensu a nějak se mi te rychlosti až nechce věřit..Poslední pk byly pryč asi 2 vteřiny od vložení vsech velikosti, nestihli ani nahrát jejich obrázky a vyprodáno..

m.n., snad Ti padnou, předběžně gratulace :)

Odesláno (upraveno)
  V 10. 6. 2016 v 21:09, m.n. napsal:

Tak já ještě nejásám, uvidíme, zda sedne velikost. Všechny tubulary mám 46, tyhle jsem vzal taky 46, myslíš, že budou akorát?

Ja myslim,ze jo.Hlavne aby vsechno klaplo.Posledne jsem kupoval taky NMD na adidasu,vsechno cajk,potvrzujici email a po teech dnech mi napsali,ze nejsou skladem:-( Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)
  V 11. 6. 2016 v 3:19, jonas1 napsal:

Taky jsem sedel u queensu a nějak se mi te rychlosti až nechce věřit..Poslední pk byly pryč asi 2 vteřiny od vložení vsech velikosti, nestihli ani nahrát jejich obrázky a vyprodáno..

m.n., snad Ti padnou, předběžně gratulace :)

Probihalo to takhle- na snapchatu napsali presnej cas,kdy to hodej na eshop,aby byli lidi pripraveny.Takze vsichni cekali a ty tri,ctyri pary byly hned pryc.

Jinak Footshop psal na fejsu,ze se chysta velka akce NMD,ze to bude stat za to.Takze ja uz nevidim jinou sanci,nez si je jet koupit osobne hnedka rano.

Upraveno uživatelem panedge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...