Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jj, footlocker dole v přízemí hned vedle costa coffee, byl jsem schopen je tam i zrovna vzít, ale už jsem fuč...

EDIT:měl jsem napsat líp, že jsem dnes v Ostravě (Nová Karolína asi moc lidem nic neřekne), nevím jak to vypadá v Praze na pobočce. Říkali mi ale, že ty slevy začínaly dnes ráno. Bral jsem ještě vansky off the wall red za 390,- a K1X gk 3000 LE Mk3 black za luxusních 290,- klučina co obsluhoval se sám divil, že jsou za takovou cenu :D

Šlo to ale rychle pryč...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno (upraveno)

Nese.rte me,ja uz jsem si dyl jak tejden zadny boty nekoupil:-))V Hradci ve Footlockeru NMD nemely,takze po nalade.Do Prahy se mi nechce teda.

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno (upraveno)

Těch jsem si popravdě nevšiml ani v ostravě, ale docela pěkný tam měli Asics kayano evo za 690,- ale už jsem to nechtěl přehánět...

Mají místo jazyka pevnější gumu, tak se mi do nich hůř dostávalo, ale zase super seděly na noze

8_ASICS_KAYANO_EVO_BP_1.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

No dik kuafix, dneska to nestihnu, zítra tam skočím jestli něco nezbylo, jak píšu, dík. :)

Mi to zítra do Ovy nevyjde, mrkneš se mi prosím? US11,5/EU46. 

Odesláno

Na adidas.cz už jsou dámské Alphabounce, pánské v nedohlednu...

panske mam dojem byly o pulnoci.. rano uz byly jen v 48 a 49 a 1/3 nebo tak nejak..
Odesláno

Jsi si jistý? Já to čekoval cca do půl jedné ráno a nic. Kolem 8 ráno tam byly jen dámské. Navíc, když je vyprodáno, tak ty boty nezmizí úplně, ale mají status "vyprodáno". Tak nevím...

Odesláno (upraveno)

Mi to zítra do Ovy nevyjde, mrkneš se mi prosím? US11,5/EU46. 

Jo. Barva?

EDIT: Beru zpět, asi jakákoliv pokud ještě budou. :D

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

V Ostrave tech tubularu byly mraky. Jak barvy tak cisla. Ja zkousel 43 a 44 oboje v sedy a cerny. Jinak jsem je nakonec vzal, mam je ted na noze a je to zatracene navykovy, sakra .... jsem rad, ze jsem nevymekl

Odesláno

V Palladiu mají uz jen bily nmd a na Čerňáku ultraboosty bila i černá. Ve vyprodeji jen jedny tubulary v Palladiu za 1790. Ja nic nevybral..

Jako pansky bily ultraboosty??

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...