Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Tak jsem v Praze v Barkeru dneska s nelibostí zjistil, že rekonstrukce je aktuálně za 2700Kč, což je o dost víc než Loake (1600Kč).

Jinak mě nechtěně pobavila prodavačku v Salamanderu na Příkopech. Nějakýmu něšťastníkovi tam zrovna prodávala jakýsi oblekovky s poučením, že pokud je venku mokro, tak ať v nich rozhodně raději nevychází :-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud nenosíš ultraslimkrátké kalhoty jako ten na tvém obrázku, tak s tim stejně budeš vypadat jako v holinkách.

A taky moc nechápu tu gumu, pak se možnost brodění po vesnici odst omezuje.

Buď si kup holínky nebo chelsea, nevím proč kupovat nějakej hybrid.

5320_2.jpg

Odkaz ke komentáři

Protože v tom můžeš (až na ultra-chladné dny, kdy je v tom kosa) chodit od podzimu do jara, aniž bys musel řešit, jak zrovna venku je. Navíc jsou pohodlné.

To jako fakt v tomdle chodis? Ja te mel roky za cloveka s vybranym vkusem. Hnusnejsi botu sem snad nevidel. Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Protože v tom můžeš (až na ultra-chladné dny, kdy je v tom kosa) chodit od podzimu do jara, aniž bys musel řešit, jak zrovna venku je. Navíc jsou pohodlné.

A nosíš k tomu khaki kapsáče a reklamní tričko z benzinky? Bez ohledu na to, jak to asi bude větrat (vůbec).

Odkaz ke komentáři

Ne, nosím k tomu fair isle svetýrky a voskované bundy, vy modelky v polobotkách... :D Dnes jsem třeba na obhlídce revíru...

attachicon.gif2CD01537-D1E0-4B2F-9F6D-86F363D8AE66.JPG

Za mě dobrý, mám to podobně, jen s blížícím se jarem dávám často přednost vestě Westmorland, je na tyhle účely fakt skvělá.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...