warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 OK, dík. Chci zajít do Spálený, tam snad budou příjemnější než v těch Dejvicích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Air Max 95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Střevíčky neasi Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 To je konečně pěkná bota,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Tak jsem v Praze v Barkeru dneska s nelibostí zjistil, že rekonstrukce je aktuálně za 2700Kč, což je o dost víc než Loake (1600Kč). Jinak mě nechtěně pobavila prodavačku v Salamanderu na Příkopech. Nějakýmu něšťastníkovi tam zrovna prodávala jakýsi oblekovky s poučením, že pokud je venku mokro, tak ať v nich rozhodně raději nevychází :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Baťa Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Co říkáte na chelse boty od Hunter? Zase tolik se mi nelíbí, ale můžu je mít za 900, což už není tak špatný. http://www.hunterboots.com/mens-boots/mens-original-pulltab-lightweight-chelsea-boots/black/1703 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 hlasili intenzivne dazde ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasHk Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Jsem student a bydlím na vesnici, takže když bude hnusně tak bláto a kaluže zvládnou. Po procházce se psem by šly vzít hadicí na rozdíl od gorex a kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Mám a chodím v nich furt. 900 je ale podezřelá cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 jj, srandoval som, urcita prakticnost tam je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 Pokud nenosíš ultraslimkrátké kalhoty jako ten na tvém obrázku, tak s tim stejně budeš vypadat jako v holinkách. A taky moc nechápu tu gumu, pak se možnost brodění po vesnici odst omezuje. Buď si kup holínky nebo chelsea, nevím proč kupovat nějakej hybrid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 nevím proč kupovat nějakej hybrid. Protože v tom můžeš (až na ultra-chladné dny, kdy je v tom kosa) chodit od podzimu do jara, aniž bys musel řešit, jak zrovna venku je. Navíc jsou pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Protože v tom můžeš (až na ultra-chladné dny, kdy je v tom kosa) chodit od podzimu do jara, aniž bys musel řešit, jak zrovna venku je. Navíc jsou pohodlné.To jako fakt v tomdle chodis? Ja te mel roky za cloveka s vybranym vkusem. Hnusnejsi botu sem snad nevidel. Upraveno 26. února 2017 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Protože v tom můžeš (až na ultra-chladné dny, kdy je v tom kosa) chodit od podzimu do jara, aniž bys musel řešit, jak zrovna venku je. Navíc jsou pohodlné. A nosíš k tomu khaki kapsáče a reklamní tričko z benzinky? Bez ohledu na to, jak to asi bude větrat (vůbec). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tesim se na brezen na tyhle Nike air max 1 OG.Takhle vysly pred 30 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 A nosíš k tomu khaki kapsáče a reklamní tričko z benzinky? Bez ohledu na to, jak to asi bude větrat (vůbec). Ne, nosím k tomu fair isle svetýrky a voskované bundy, vy modelky v polobotkách... Dnes jsem třeba na obhlídce revíru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Ne, nosím k tomu fair isle svetýrky a voskované bundy, vy modelky v polobotkách... Dnes jsem třeba na obhlídce revíru... 2CD01537-D1E0-4B2F-9F6D-86F363D8AE66.JPGZa mě dobrý, mám to podobně, jen s blížícím se jarem dávám často přednost vestě Westmorland, je na tyhle účely fakt skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Tesim se na brezen na tyhle Nike air max 1 OG.Takhle vysly pred 30 lety. tak ty jsou hodně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Ultraboost se osvedcily...hodlam pridat do botniku dalsi boty s boostem...mam dilema...tohle: http://www.adidas.cz/obuv-iniki-runner/BB2092.htmlnebo tohle: http://www.adidas.cz/obuv-pure-boost/BA8896.html Zatim se teda priklanim spis k Iniki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se