Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

pro warann : Holka mi hraje basket. Ještě roste a co mě stojí její tenisky za rok, raději nepočítám. S její mámou byly v Turecku a tam koupily nějaké Nike Jordan fejky. Ani jednou je nevzala na nohy. Vše musí být originál🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, warann napsal:

@Muffik Presne (uz jsem koukal). Mladyho sen je toto, ale nastesti jeste nemaji jeho vylikost (s ohledem na rust vydrzely tak jedno leto):

IMG_0450.jpeg

hehe, Bart Simpson, já bych v tom už vypadal asi jak debil ale pro kluka dobrá volba
aspoň se má na co těšit :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
On 5/23/2024 at 1:41 PM, vzduch said:

pro warann : Holka mi hraje basket. Ještě roste a co mě stojí její tenisky za rok, raději nepočítám. S její mámou byly v Turecku a tam koupily nějaké Nike Jordan fejky. Ani jednou je nevzala na nohy. Vše musí být originál🙂

Na basket potrebujes od tych tenisiek ovela viac ako "znacku". Musia fungovat, dat nejake vykony,.. Bud rad, ze tie fejky nevzala na nohy, este si mohla ublizit. Jordan nie je len "modna znacka", je to kvalita, za 38 generacii dokonalo odladene tooly na basket. To nenafejkujes 😉

Aktualne mam #36, nic lepsie som na basket na nohach za zivot nemal.

Tiez by si si asi nedal na zimu na auto lacne turecke "Continentoly", ci? 😁

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

ja som kupoval moje tu: www.thestreets.sk /.cz, najprv oonline potom som bol aj na predajni, kde nebol problem si "namiesat" par z viacerych krabic, lebo velkost som mal na knap a jedna noha trochu ominala 😆. Maju predajnu aj v Prahe.

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Strocek napsal:

To neznám. Ceny Jordanů dobrý. Odkud to chodí? Předpokládám, že to bude podle prodejce, ale nenašel jsem nic. Abych věděl jestli mě DHP mine nebo ne.

Chodí to z Holandska, takže v pohodě. Nikdy jsem tam clo a DPH neměl, ale nevím, co všechno se skrývá v Processing Fee. Každopádně mám od nich už hafo bot a jiného zboží a bez problému.

Upraveno uživatelem Muffik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...