warann Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května @Muffik Presne (uz jsem koukal). Mladyho sen je toto, ale nastesti jeste nemaji jeho vylikost (s ohledem na rust vydrzely tak jedno leto): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května pro warann : Holka mi hraje basket. Ještě roste a co mě stojí její tenisky za rok, raději nepočítám. S její mámou byly v Turecku a tam koupily nějaké Nike Jordan fejky. Ani jednou je nevzala na nohy. Vše musí být originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května před 5 hodinami, warann napsal: @Muffik Presne (uz jsem koukal). Mladyho sen je toto, ale nastesti jeste nemaji jeho vylikost (s ohledem na rust vydrzely tak jedno leto): hehe, Bart Simpson, já bych v tom už vypadal asi jak debil ale pro kluka dobrá volba aspoň se má na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Tak nakoniec ECCO. Vzdušné a fakt pohodlné, od prvého obutia. Lepšie ako niektoré snurovacie sneakers . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Tak uz len LE nozik a mas vybavene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. června Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června (upraveno) On 5/23/2024 at 1:41 PM, vzduch said: pro warann : Holka mi hraje basket. Ještě roste a co mě stojí její tenisky za rok, raději nepočítám. S její mámou byly v Turecku a tam koupily nějaké Nike Jordan fejky. Ani jednou je nevzala na nohy. Vše musí být originál Na basket potrebujes od tych tenisiek ovela viac ako "znacku". Musia fungovat, dat nejake vykony,.. Bud rad, ze tie fejky nevzala na nohy, este si mohla ublizit. Jordan nie je len "modna znacka", je to kvalita, za 38 generacii dokonalo odladene tooly na basket. To nenafejkujes Aktualne mam #36, nic lepsie som na basket na nohach za zivot nemal. Tiez by si si asi nedal na zimu na auto lacne turecke "Continentoly", ci? Upraveno 4. června uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června pro Bluman: Ono nešlo o Jordny na basket, ale o tenisky, v kterých chodí venku každý druhý dorostenec. Tenisky na basket vybíráme důkladně a zodpovědně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Pánové když je řeč vo Jordanech. Nějakej pátek mám v merku čtyřky. Máte prověřenej šop kde pořídit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 16 hodinami, Strocek napsal: Pánové když je řeč vo Jordanech. Nějakej pátek mám v merku čtyřky. Máte prověřenej šop kde pořídit? Pár bot jsem koupil na sneakerstore a vše v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června ja som kupoval moje tu: www.thestreets.sk /.cz, najprv oonline potom som bol aj na predajni, kde nebol problem si "namiesat" par z viacerych krabic, lebo velkost som mal na knap a jedna noha trochu ominala . Maju predajnu aj v Prahe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Chtěl bych něco kamennýho v Práglu abych si je vyzkoušel. Jako tuším asi, ale chce to tutáč. Něco mám v merku, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Sandálky na horké dny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Max spokojnost. Vzdušné pohodlné a pri tom dostatočne pevne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června V 5. 6. 2024 v 7:08, Strocek napsal: Pánové když je řeč vo Jordanech. Nějakej pátek mám v merku čtyřky. Máte prověřenej šop kde pořídit? A StockX znáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června To neznám. Ceny Jordanů dobrý. Odkud to chodí? Předpokládám, že to bude podle prodejce, ale nenašel jsem nic. Abych věděl jestli mě DHP mine nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června https://stockx.com/help/articles/Pricing-Models-used-on-StockX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června (upraveno) před 21 hodinami, Strocek napsal: To neznám. Ceny Jordanů dobrý. Odkud to chodí? Předpokládám, že to bude podle prodejce, ale nenašel jsem nic. Abych věděl jestli mě DHP mine nebo ne. Chodí to z Holandska, takže v pohodě. Nikdy jsem tam clo a DPH neměl, ale nevím, co všechno se skrývá v Processing Fee. Každopádně mám od nich už hafo bot a jiného zboží a bez problému. Upraveno 9. června uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Gumboy: Jedny z nej pohodlných… jdou ke všemu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Jedny takove "obycejne" oxfordky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Vedro tak pohodlí především. GG Slide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se