ivan_989 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Bally. Komfort nadovšetko. Radosť v tom chodiť.
Návštěvník Strocek Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 Vypadaj dobře! Kde si je bral?
ivan_989 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 před 4 minutami, Strocek napsal: Vypadaj dobře! Kde si je bral? Bally, Outlet Parndorf. Mali slusne zlavy a dokonca aj velkostne polcisla, nezvyk.
špelda66 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2024 před 13 minutami, ivan_989 napsal: Bally. Komfort nadovšetko. Radosť v tom chodiť. Už jsem psal, taky se mi moc zamlouvají, hned bych do nich šel;) 1
Humanzero Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2024 V 3. 8. 2024 v 10:22, ivan_989 napsal: Momentálne preferujem pohodlie pred módou :). Tie neviditeľné som skúšal, ale sú moc tenké a v týchto botach to nebol želaný komfort. A na boso to tiež nebolo ono, mozno je to nezvyk. Pokud to nesneseš volil bych kontrastní barvu vůči botám. Stejná nebo podobná barva tý bože škodí na kráse. Nejlepší je naboso holky taky trpí pro krásu a pro nás chlapy
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 9 hodinami, Humanzero napsal: Stejná nebo podobná barva tý bože škodí na kráse. To sú mi veci. Dobre vedieť Takže takto je ok ?
Humanzero Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 Je to jen můj názor ber to tak. Mám rád a rád vidím pěknou botu. Když máš stejnou barvu bot i ponožek za mě ta bota nevynikne a splývá. Výjimku beru u společenských bot. U některých bot se mi vyloženě líbí pestrobarevné ponožky . 1
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 Budem experimentovať Inac tie CP sú fakt v pohode. Ty si ich tuším označil ako "navonana bieda" , ale ja si ich pochvaľujem. V čom by mal byť problém (iný ako cena, ja som kupoval so slušnou zlavou)?
Humanzero Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 V pohodě . mě ta značka vůbec neoslovuje, x let pořád to samé a ty ceny… ve slevě v pohodě uvidíš po letech jestli drží. Ty asi rád zkoušíš a moc to neřešíš. Já k tý značce musím mít vztah a něco co se mi na ní líbí. Ale jinak přeju ať se dobře nosí
Humanzero Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 6 hodinami, ivan_989 napsal: To sú mi veci. Dobre vedieť Takže takto je ok ? Dnes GG Superstar a taky šedý ponožky kvůli práci trošku vyšší
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 18 minutami, Humanzero napsal: Ty asi rád zkoušíš a moc to neřešíš Ja objavujem a zisťujem co mi vyhovuje Na rozdiel od hodiniek zatiaľ nemám nič ani extra obľúbené, ani averziu, ani iracionálne predsudky. Cize vztah k značke topanok budem mat az ked dlhsie ponosim boty danej značky. Niekolko párov som už vrátil, to áno. Aj keď to bola Bottega, po dlhšom skúšaní som zistil že mi nevyhovujú. Podobne látkové tenisky Fendi. Ale tie Bally a CP su zatiaľ bez výhrad.
Frantik Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 28 minutami, Humanzero napsal: Dnes GG Superstar a taky šedý ponožky kvůli práci trošku vyšší Jo, to je super stylový!
Harwey Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 (upraveno) Na stavbu, do zahrady, na pole... Dolezite je mat styl so spravnymi ponozkami do rozj**anych topanok. Upraveno 14. srpna 2024 uživatelem Harwey 1
ivan_989 Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 GG sú rozj--ane už keď ich kupuješ. Tuším sa tomu hovorí vintáž alebo tak nejak. Niečo ako keď som mal na sebe stare vysuchane dotrhane rifle, chcel som si kúpiť nové, a predavacka mi ponúkla rovnaké vysuchane a dotrhane. A keď som poprosil, ci nemajú také co vyzerajú ako nové, dívala sa nechápavo. před 2 hodinami, Harwey napsal: Dolezite je mat styl so spravnymi ponozkami do rozj**anych topanok
Frantik Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 4 hodinami, Harwey napsal: Na stavbu, do zahrady, na pole... Dolezite je mat styl so spravnymi ponozkami do rozj**anych topanok. .....a hrát si tady na krutoprisnyho módního kritika 2
Hasňa Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 Fando, ty tenisky s tebou prošli přijímač, ne?
Frantik Odesláno 14. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2024 před 7 minutami, Hasňa napsal: Fando, ty tenisky s tebou prošli přijímač, ne? No se mnou ne
Tondaa73 Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 před 18 hodinami, Humanzero napsal: Dnes GG Superstar a taky šedý ponožky kvůli práci trošku vyšší Já už sem teda starej...ale...špinavý jsou teda schválně?
koveras Odesláno 15. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2024 před 14 hodinami, Frantik napsal: .....a hrát si tady na krutoprisnyho módního kritika Ja som sa chcel ozvať už keď tu púšťal tie facebookovské kydy, ale vravím si Frantik tu chodí, má to pod kontrolou, on sa určite ozve. No síce to trvalo, ale som rád, že ho doprdele poslal dvorný prudič
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se