Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, Strocek napsal:

Vypadaj dobře! Kde si je bral?

Bally, Outlet Parndorf. Mali slusne zlavy a dokonca aj velkostne polcisla, nezvyk. :)

Odesláno
V 3. 8. 2024 v 10:22, ivan_989 napsal:

Momentálne preferujem pohodlie pred módou  :). Tie neviditeľné som skúšal, ale sú moc tenké a v týchto botach to nebol želaný komfort.  A na boso to tiež nebolo ono, mozno je to nezvyk.

Pokud to nesneseš volil bych kontrastní barvu vůči botám. Stejná nebo podobná barva tý bože škodí na kráse. Nejlepší je naboso holky taky trpí pro krásu a pro nás chlapy 😃

Odesláno
před 9 hodinami, Humanzero napsal:

Stejná nebo podobná barva tý bože škodí na kráse.

To sú mi veci. Dobre vedieť Takže takto je ok ? :)20240814_091456.thumb.jpg.c1e46083db789acd38536819211014f6.jpg

Odesláno

Je to jen můj názor ber to tak. Mám rád a rád vidím pěknou botu. Když máš stejnou barvu bot i ponožek za mě ta bota nevynikne a splývá. Výjimku beru u společenských bot. U některých bot se mi vyloženě líbí pestrobarevné ponožky .

• Like 1
Odesláno

Budem experimentovať  :)

Inac tie CP sú fakt v pohode. Ty si ich tuším označil ako "navonana bieda" , ale ja si ich pochvaľujem.  V čom by mal byť problém (iný ako cena, ja som kupoval so slušnou zlavou)?

Odesláno

V pohodě . mě ta značka vůbec neoslovuje, x let pořád to samé a ty ceny… ve slevě v pohodě uvidíš po letech jestli drží. Ty asi rád zkoušíš a moc to neřešíš. Já k tý značce musím mít vztah a něco co se mi na ní líbí. Ale jinak přeju ať se dobře nosí :)

Odesláno
před 18 minutami, Humanzero napsal:

Ty asi rád zkoušíš a moc to neřešíš

Ja objavujem  a zisťujem co mi vyhovuje :) Na rozdiel od hodiniek zatiaľ nemám nič ani extra obľúbené, ani averziu, ani iracionálne predsudky. Cize vztah k značke topanok budem mat az ked dlhsie ponosim boty danej značky. Niekolko párov som už vrátil, to áno. Aj keď to bola Bottega, po dlhšom skúšaní som zistil že mi nevyhovujú. Podobne látkové tenisky Fendi. Ale tie Bally a CP su zatiaľ bez výhrad.

Odesláno

GG sú rozj--ane už keď ich kupuješ. Tuším sa tomu hovorí vintáž alebo tak nejak.

Niečo ako keď som mal na sebe stare vysuchane dotrhane rifle, chcel som si kúpiť nové, a predavacka mi ponúkla rovnaké vysuchane a dotrhane. A keď som poprosil, ci nemajú také co vyzerajú ako nové, dívala sa nechápavo.

před 2 hodinami, Harwey napsal:

Dolezite je mat styl so spravnymi ponozkami do rozj**anych topanok

Odesláno
před 4 hodinami, Harwey napsal:

Na stavbu, do zahrady, na pole...

Dolezite je mat styl so spravnymi ponozkami do rozj**anych topanok.

.....a hrát si tady na krutoprisnyho módního kritika 🙂 

• Dát hlas 2
Odesláno
před 18 hodinami, Humanzero napsal:

Dnes GG Superstar a taky šedý ponožky 😀 kvůli práci trošku vyšší 

IMG_0056.jpeg

Já už sem teda starej...ale...špinavý jsou teda schválně?

Odesláno
před 14 hodinami, Frantik napsal:

.....a hrát si tady na krutoprisnyho módního kritika 🙂 

Ja som sa chcel ozvať už keď tu púšťal tie facebookovské kydy, ale vravím si Frantik tu chodí, má to pod kontrolou, on sa určite ozve. No síce to trvalo, ale som rád, že ho doprdele poslal dvorný prudič :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...