Jump to content

Recommended Posts

Posted

Superstar limit edice. Větší ochrana špičky i bok než klasika. Podrážková guma lepená až jako poslední, takže při prošlapání jednoduchá renovace.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 52 minutami, dlubix napsal:

Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje.

Chtel jsem ti to napsat. Kdyz dela RW, bude umet i Loake. Taky jich par mam a az na to prijde, zavezu je k Benovi.

Posted
Před hodinou, dlubix napsal:

Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje.

Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy).

Posted
V 19. 7. 2024 v 11:48, warann napsal:

Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy).

2.500 - 3.500 / pár za komplet rekonstrukci podrážky. Dainite nebo Vibram. 

Guest Strocek
Posted (edited)

Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv :default_smile: 

Edited by Strocek
Posted
před 2 hodinami, Strocek napsal:

Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv :default_smile: 

jj ultraboosty jsou fakt comfy :)

Posted
před 21 hodinami, Strocek napsal:

Dal bych k nim neviditelné ponožky 

Guest Strocek
Posted (edited)

Sem parkrát zkoušel na jiných botách a slejzalo mi to. :sad01_anim:

Edited by Strocek
Guest Strocek
Posted

Já mám docela dobrý zkušenosti s těmahle:

Pánské ponožky adidas - Zbozi.cz

Posted

Common Projects. Veľká spokojnosť. Mäkké a voňavé  :) Som rad ze som vybral tuto farbu a nie bielu. Menej starosti. ;)

Posted

Samby byly moje první Adidasky, které jsem si dovezl z NDR někdy v roce 1979. Stály tehdy 73 východoněmeckých marek a koupil jsem je v obchodňáku na Alexandrplatz ve Východním Berlíně.  To byla pak frajeřina v našem okresním městě😀 Měl jsem je rád.

• Like 1
Posted

40% zľava a ochotná predavačka, inak to dopadnúť nemohlo  :)

Bally je Švajčiarska firma, na scéne od 1851. Nevedel som ze majú až takú históriu. Tieto Vita-Parcours sú vyrobené z teľacej kože, pekne spracované aj zvnútra, mäkké a pri tom pevné.