Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Ahoj, abych předešel dotazům... Avatar jsem změnil na méně mne identifikující............. Začínám mít pocit, že témata jako jaké hodinky kdo vlastní, koho volí, kuřák/nekuřák, boty apod. začínají být dost osobní, nechci říci důvěrné.... ...BIG BROTHER...
Návštěvník YPO Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 dej si tam radši nějaký Omegy místo toho panděra s mešitou
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 dej si tam radši nějaký Omegy místo toho panděra s mešitou Už se stalo! Ty vidíš starý? Asi musíš pryč a znovu se přihlásit!
Filini Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Prihlasil, odhlasil, prihlasil a stale vidim stary ... akurat je capaty, asi ma format noveho. Hm skus ho uploadnut znova. Ja som si dal svoju origo foto do profilu. Ja mam svedomie ciste
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Já vidím nový. Co na to správci fóra?
lolohh Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Já vidím nový. Co na to správci fóra? Já taky asi vidím starý. Ty máš strach, že tě někdo pozná z té minipidifotky? Podle mě zbytečně.
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Já taky asi vidím starý. Ty máš strach, že tě někdo pozná z té minipidifotky? Podle mě zbytečně. Ne že bych měl strach, ale jistota je jistota........Proto jeptišky nasazují na svíčky prezervativ
rorda Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 To bysme tu všichni museli jen čumět a nic nepsát, neprojevovat se ... To by teda byla komunita schizofreniků ...
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 To bysme tu všichni museli jen čumět a nic nepsát, neprojevovat se ... To by teda byla komunita schizofreniků ... Ono nejde o tuto komunitu. Ale třeba o sosedy, spolupracovníky a tak.
maxs Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Aby bolo vidieť nový avatar, stačí refreš stránky "F5".
Foundryman Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Mně je úplně jedno, jestli soused ví, jaký mám cibule Už je vidět novej avatar. Pěknej
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Mně je úplně jedno, jestli soused ví, jaký mám cibule Už je vidět novej avatar. Pěknej Dík. Nejde jen o cibule...Těch témat tu je plno jiných...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Dík. Nejde jen o cibule...Těch témat tu je plno jiných... A ty se stydíš za to, co tady píšeš?
safi Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 A ty se stydíš za to, co tady píšeš? Ono na tom tak trošku něco je...před časem se to tu rozebíralo...je občas na místě trošku zauvažovat nad tím co vše o sobě člověk na netu zveřejní....
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 A ty se stydíš za to, co tady píšeš? Ne! Za vším si stojím. Proč tu tedy nejsme pod celým jménem, s adresou, e-mailem atd. Prostě si jen myslím, že je to takto lepší. P.S.: Co kdyby se přilogovala manželka, např.
gas Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 (upraveno) podobné starosti mě netrápí, RČ, číslo OP ani daňové přiznání tu nedávám a za tím co napíšu si stojím, tak co ... edit: manželka sem chodí taky Upraveno 29. ledna 2008 uživatelem gas
Jivl Odesláno 29. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 podobné starosti mě netrápí, RČ, číslo OP ani daňové přiznání tu nedávám a za tím co napíšu si stojím, tak co ... edit: manželka sem chodí taky To máš blbý, autocenzura, ne?
gas Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 ba ne, celkem se vyzná a už nenadává, že utrácím za blbosti
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se