Frantik Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Lepší rict pravdu, než mazat tady někomu med kolem huby a prat jim radost. Proste DW je shit, těžko se to dá rict romanticky. A vždycky na tomhle fóru bylo fajn, ze zde par lidi umělo říkat věci na rovinu a ne jen moderně blabolit!
JanNovakJan Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 A pak frajeří s hodinkama značky Q&QTo je obchodní značka Citizenu, takže sice low-end, ale ne šunt. Něco jako Seiko a Alba, Pulsar, J.Springs
Simon Alexander Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 ...par lidi umělo říkat věci na rovinu a ne jen moderně blabolit!Za mě máš naprostou pravdu. Přeci když budu mít kvalitní hodinky Breitling tak asi nebudu někdo komu je jedno co nosím a že budu nosit čínskej šmejd ikdyž je budu mít na vodrhovačku. Přece nebudu chtít kupovat za půl roku další.. A vždy je fér urazit pravdou než balamutit lží..
Alex80s Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Já bych se tomuhle nedivil,pokud to má nějaký důvod,ale...sám jsem měl občas choutky si k dražším automatům(např.Breitling,Omega..) pořídit něco levnějšího do práce na non-stop nošení a nebát se s nima položit ruku na stůl nebo vyměnit plech na NC mašině..hodinky se mi na ruce vždy ohřály jen cca 30minut po cestě do práce a zpátky domů..v práci celou dobu zavřený ve skříni.Pořídil jsem asi 3x něco do 5tis ..Wenger Seaforce(kvůli safíru) a pak nějaký chrona od Orient a myslím i Casio Edifice..vše v týhle cenovce quartz.Po chvilce nošení jsem byl ale vždy nakonec neštastnej..prostě mi na ruce chyběly automaty..chorobně jsem si na ně zvyknul..plynulej pohyb vterinovky..pocitově kus hodinek na ruce..takže vždycky jen pak vyhozený prachy při prodeji.Takže stále holt v práci sundavačka :-) ..bylo mi líto prasit i třeba Štajny z druhý ruky kolem 8k :-).
Marhi Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Já bych se tomuhle nedivil,pokud to má nějaký důvod,ale...sám jsem měl občas choutky si k dražším automatům(např.Breitling,Omega..) pořídit něco levnějšího do práce na non-stop nošení a nebát se s nima položit ruku na stůl nebo vyměnit plech na NC mašině..hodinky se mi na ruce vždy ohřály jen cca 30minut po cestě do práce a zpátky domů..v práci celou dobu zavřený ve skříni.Pořídil jsem asi 3x něco do 5tis ..Wenger Seaforce(kvůli safíru) a pak nějaký chrona od Orient a myslím i Casio Edifice..vše v týhle cenovce quartz.Po chvilce nošení jsem byl ale vždy nakonec neštastnej..prostě mi na ruce chyběly automaty..chorobně jsem si na ně zvyknul..plynulej pohyb vterinovky..pocitově kus hodinek na ruce..takže vždycky jen pak vyhozený prachy při prodeji.Takže stále holt v práci sundavačka :-) ..bylo mi líto prasit i třeba Štajny z druhý ruky kolem 8k :-).Jo tohle dělám taky. Za A mě vadí jak to na ruce lítá, a pak je nechci zbytečně dodrbat. Ale kdo dělá opravdu rukama tak hodinky v práci nenosí. Stejně si trvám na tom, že se za pět kolíků dá pořídit něco hodnotnějšího než výše zmiňovaná značka.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Nemám to vlákno přesunout do Kulinária? Vždycky když vidím nadpis, vzpomenu si na tohle. A mimochodem Frantik má naprostou pravdu. Ostatně jako vždycky...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Nemám to vlákno přesunout do Kulinária? Vždycky když vidím nadpis, vzpomenu si na tohle. Jestli to cerny vokolo je kaviar, tak to musi bejt dobrej kehes.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 Žampiony nebo i jiné houby obalené parmskou šunkou. Kua, já mám hlad.
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Odesláno 7. června 2017 (upraveno) Hm, takze hovezi vobaleny zampionama, to cely v tenkym bucku. Ja hlad nemam, kaloricky tabulky me dal dnes nepustej. Upraveno 7. června 2017 uživatelem Zmizík
b0ris Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Odesláno 7. července 2017 Neviem, priklanam sa k nazoru, ze asi radsej Seiko, Tissot, Citizen, atd, ako nejaka. "Modna" znacka DW. Ked vidim tych truhlickov co to nosia a tvaria sa ako keby mal Submariner v zlate na ruke, tak sa mi dviha zaludok... a navyse sa mi tie DW zdaju fakt len predrazena cinska sracka... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
ramon Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Hele, zřejmě chce oblekový jednoduchý quartzky na řemenu. Když bude vyhazovat prachy za ty značky co mu doporučujete, co jako dostane navíc? Měli byste si ty hodinky napřed prohlídnout. Nerez, japonskej strojjek (možná plast, ale to Seiko taky), a ty modely této kategorie od Casia, to je fakt jak od rákosníka z trhu.
ggrand Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2017 Taky jsem vybíral a nechápu tu histerii. Timex, ok. Co dostanu? Strojek kdovíjaký, mosazné pouzdro, indiglo - to je super, ale je to stejná čína jako zbytek. Ostatní zde nadhozené je buď úplně cenově mimo nebo jako Casio designově mimo.Vybral jsem sice Timex, ale jen proto, že má indiglo. A to, že DW je z nerezu jsem teda nikde nenašel oficiálně. Kdybych to našel u nich na stránkách, asi bych přehodnotil výběr.
Kotvazz Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2017 Já tedy mezi kolegy pozoruji, že jsou DW relativně populární, jsou to lidi, kteří mají v jejich ceně např. košili, takže když se někomu líbí, tak proč ne?
Exiztence Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 Já tedy mezi kolegy pozoruji, že jsou DW relativně populární, jsou to lidi, kteří mají v jejich ceně např. košili, takže když se někomu líbí, tak proč ne?Protože je to shit.
ggrand Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2017 Protože je to shit.Je to nějak podloženo zkušeností nebo něčím hmatatelným?
Marhi Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Mě u tohodle segmentu jen vadí, že jsou na jedno použití. Až jim dojde baterka ta půjdou do koše. Což je u hodinek dost škoda. Tyhle patinovat nebudou.
ggrand Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Marhi: Proč by měly jít do koše? Pořád to jsou hodinky za +/- 2,5k a neznám nikoho, kdo by do nich nedal 200,- aby nechal vyměnit baterku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se