orol Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Výborná práce!To vrchní sklíčko je safír? Kde se přijímají objednávky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Výborná práce!To vrchní sklíčko je safír? Kde se přijímají objednávky? Ano, sklíčka jsou safírová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsiloFX Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Jsem to já Dělal jsem vizualizaci podle přání Dušana, programování, výkresy, část výroby a finální povrchovku. Tady je malá ochutnávka návrhu:) Tož, je to celkem povedený bastl:)V čem prosím rýsuješ výkresy a vizualizace?Díky předem za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Tipuju, že v počítači ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 V čem prosím rýsuješ výkresy a vizualizace?Díky předem za odpověď.V Catia V6. Jde to ale v čemkoli Autodesk, Solidworks, Pro-Engineer atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsiloFX Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 V Catia V6. Jde to ale v čemkoli Autodesk, Solidworks, Pro-Engineer atd.Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 mne to puzdro pripomina orliky...pri takejto profi praci by sa aj to dalo zvladnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 mne to puzdro pripomina orliky...pri takejto profi praci by sa aj to dalo zvladnut V čem, nemá to jedinou společnou linku, s pouzdrem Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Souhlas Dušane, jsou parádní. Naprosto neotřelé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Trochu toho bastlení, spíš žert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 PSII vloženo do nerez pouzdra PAREXO v individualní úpravě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Vypadaji opravdu paradne. Dobra prace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 PSII s individualním lumi cifrem a ručičkami PSI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01axel01 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 PSII vloženo do nerez pouzdra PAREXO v individualní úpravě . Trošku mě ruší ty stříbrné ručičky. Jinak paráda, kdo dělal to šrafování, to jsem ještě neviděl a vypadá to pěkně na tom parexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Zkoušel jsem nechat ručky nazlatit,ale momentálně to nikdo neumí .Po dvou měsících začly korodovat.Tak jsem to vzdal.Šráfování mi na několika kusech dělal kamarád nástrojář, který již bohužel odešel do důchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Moc pěknej svítící cifr! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2019 PSII vloženo do nerez pouzdra PAREXO v individualní úpravě . Tohle je hodne dobre ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 28. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2019 PSII včerném PVD.Horní řada idividualní ciferníkya ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Mazec Kterej šikula umí vyrobit ten supr lumi číselník, stejně jako i ty parádní ostatní individuální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Ze by jaa? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se