financ Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Dobrý den, včera jsem toto koupil na Aukru, říkal jsem si že je to asi třeba bastl, protože jsem podobné nikdy neviděl, ale "pro jistotu jsem je vydražil, nestály moc... Nevíte někdo o těchhle hodinkách něco ? U aukce byl popis : Náramkové hodinky Prim Sport, kalibr 68, po seřízení a vyčištění hodinářem. Na víčku je vyraženo číslo, nerezový náramek je součástí hodinek. Skvělá příležitost k obohacení Vaší sbírky či k nákupu jako investici, nebo jako Vánoční dárek, netřeba více dodávat. Obměna vlastní sbírky. Díky Tom Je to bastl, z největší sbírky bastlů. Vítej mezi námi postiženými :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Zdravím všechny, co říkáte na můj poslední pokus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikdo Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Vítej mezi chronomagory. Tak nevím jestli si někdo dělá srandu nebo to myslí vážně. Je to hnus fialovej a pohral si stim orlando. Me osobně se otevira kudla v kapse jen když se na to podivam. Do "jobokise " ma orlando ještě daleko chtělo by totrochu pokory, soudnosti a citu. Tfuj tajfl. Dík za pěknej příspěvek.Teď sem si ho přečetl a poprvý se od rána od plic zasmál......ještě jednou dík . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Dobrý den, včera jsem toto koupil na Aukru, říkal jsem si že je to asi třeba bastl, protože jsem podobné nikdy neviděl, ale "pro jistotu jsem je vydražil, nestály moc... Nevíte někdo o těchhle hodinkách něco ? U aukce byl popis : Náramkové hodinky Prim Sport, kalibr 68, po seřízení a vyčištění hodinářem. Na víčku je vyraženo číslo, nerezový náramek je součástí hodinek. Skvělá příležitost k obohacení Vaší sbírky či k nákupu jako investici, nebo jako Vánoční dárek, netřeba více dodávat. Obměna vlastní sbírky. Díky Tom Ahoj Tome, vítám Tě a gratuluji, investice sice na nic, sbírku to obohatí určitě, a koneckonců co je to dneska 700k viď? Až tady trochu pobrouzdáš, tak příště už koupíš lépe, to mi věř. Tak ať tikaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_jung Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 No samotná koupě tohohle bastlu, budiž. I takhle mohou vzniknout pěkné věci. Bylo to takové náhlé rozhodnutí, s rizikem jsem počítal. Možná půjdou přesně, nebudou vypadat zle a nechám si je, možná je pošlu dál do světa,.. každopádně NE se zavádějícími informacemi o vyraženém čísle, investici, obměně sbírky, vše je to sice asi pravda, ale dost obratně použitá.... Dík všem za zajímavé a zábavné komentáře :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Dobrý den, včera jsem toto koupil na Aukru, říkal jsem si že je to asi třeba bastl, protože jsem podobné nikdy neviděl, ale "pro jistotu jsem je vydražil, nestály moc... Nevíte někdo o těchhle hodinkách něco ? U aukce byl popis : Náramkové hodinky Prim Sport, kalibr 68, po seřízení a vyčištění hodinářem. Na víčku je vyraženo číslo, nerezový náramek je součástí hodinek. Skvělá příležitost k obohacení Vaší sbírky či k nákupu jako investici, nebo jako Vánoční dárek, netřeba více dodávat. Obměna vlastní sbírky. Díky Tom Ber to tak - začátky jsou vždycky těžký ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Zdravím všechny, co říkáte na můj poslední pokus? Z čeho je ta luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 No samotná koupě tohohle bastlu, budiž. I takhle mohou vzniknout pěkné věci. Bylo to takové náhlé rozhodnutí, s rizikem jsem počítal. Možná půjdou přesně, nebudou vypadat zle a nechám si je, možná je pošlu dál do světa,.. každopádně NE se zavádějícími informacemi o vyraženém čísle, investici, obměně sbírky, vše je to sice asi pravda, ale dost obratně použitá.... Dík všem za zajímavé a zábavné komentáře :-) Každopádně věř, že tyhle hodinky se stali na tomto fóru, ještě před tvojí koupí, nesmrtelné I z tohoto úhlu pohledu nějakou tu svoji cenu mít budou. Užívej je hlavně ve zdraví, protože o zdraví jde především . Zdar a sílu v dalším bádání a vítej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 (upraveno) Z čeho je ta luneta? Tipnu: Seiko :-) Upraveno 6. prosince 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník eleven Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Číselník v lunetě je ze Seiko SKX 007. Vypadá skoro jako originál. Zdá se mi ten font nějakej tučnější, ale to bude asi jen dojem. Samotná luneta z SKX 007 není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Číselník v lunetě je ze Seiko SKX 007. Vypadá skoro jako originál. Zdá se mi ten font nějakej tučnější, ale to bude asi jen dojem. Samotná luneta z SKX 007 není. Ta vložka je na lunetě jen položená, při pohledu z boku to vůbec nepasuje. Seiko vložka do lunety je větší než do Igenu. Aby tam sedla, musel by se brousit vnitřní i vnější průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2011 Jojo, totéž jsem dělal s omega lunetou do svých leteckých bastlů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Z čeho je ta luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Ta vložka je na lunetě jen položená, při pohledu z boku to vůbec nepasuje. Seiko vložka do lunety je větší než do Igenu. Aby tam sedla, musel by se brousit vnitřní i vnější průměr. 100% přesná odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Limitka pro Aukro ? I se svítícími indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Limitka pro Aukro ? I se svítícími indexy. No nazdar, v tom případě si tipnu tak 10t, možná i víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Limitka pro Aukro ? I se svítícími indexy. Ty jsi ďábel :-) Ta datumka na 4:30 je brutus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Tý datumky jsem si před tím menšim, to je fakt paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 je to první můj ciferník, u kterého jsem maloval indexy přímo na ciferník, takže vypadá ještě věrohodněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2012 je to první můj ciferník, u kterého jsem maloval indexy přímo na ciferník, takže vypadá ještě věrohodněji. Můj nejhlubší obdiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se