skodna Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Na to stačí dobrá slivovica. To je pak člověku všechno jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Já se obávám, že jsi Strášu špatně pochopil - on to helium nechce pro ponor, ale na jízdu tam a potom zpět.Bingo, tak nějak jsem si na koleně spočítal, že s tou troškou helia by mohla moje váha klesnout pod cent a jistě drahý historický stroj, koupený za koruny když ještě byly tvrdé, by to mohl přežít... ovšem pak jsem zvážil všechna pro a proti a nakonec jsem čestně odstoupil. Vážně by to vzbudilo pozornost médií, což nechceme. I tak už tam určitě budou nalezlí různí amatéři s detektorama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Fechtl uveze bezpečně i stopadesát kilo. Pokud by to nestačilo, mám v záloze ještě jeden nenápadný stroj a to Jaweta, též o obsahu neuvěřitelných 49.9 ccm. Má výhodu v tom, že nemá SPZ a tím je nezjistitelný. Pro případné sběrače mám nakoupeny repliky z pardubic, tak když tak budou použity jako klamné cíle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Helium pro strášu jsem pochopil trochu pozdé, páč neznám jeho tělesné proporce. Ale i ta kořalka dokáže divy. Mnohdy po požití si mohou někteří jedinci myslet, že umí létat. Je lepší jak jedna nejmenovaná kapalina co nám dává křídla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Chtěl bych se zeptat, zda jsou pouzdra u skorodiplomatů a diplomatů záměnná? Pokud to tu již zaznělo, tak se omlouvám. Hledal jsem, nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Nejsou. U diplomatů je pouzdro vyšší, protože strojek 68 s datovým věncem je vyšší než 66 bez data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danbrown Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Hm, to dává smysl. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Dnešní překvapení v malých padesátkách. Někdo si s tím pohrál. Raději bych ale originální strojek, takhle to musím předělat zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Dnešní překvapení v malých padesátkách. Někdo si s tím pohrál. Raději bych ale originální strojek, takhle to musím předělat zpět.Hezké Já bych to nepředělával, spíš bych si pořídil další, teda pokud Ti nešlo o ten strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 (upraveno) Dnešní překvapení v malých padesátkách. Někdo si s tím pohrál. Raději bych ale originální strojek, takhle to musím předělat zpět.Jestli Ti tam ten strojek vadí, dám Ti za něj ten co tam správně patří, chápu že Ti takovej bastl leze na nervovou soustavu... Upraveno 11. prosince 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Straspole, jestli ti nevadí, že strojku chybí natahovací hřídelka (jinak je komplet a funkční) tak ho s tebou klidně vyměním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 Platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 11. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2013 strasak je kuuwa...rychlej...nenávidím ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Gratuluji strasoj:)Je fakt rychlej!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Já to snad přitahuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kome Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Můj bastl na každodení použití. Parexácký pouzdro. Kalibr 69 ,dínko z automatů a cifr s ručkama ze zelených humber. Musel jsem jen vyměnit jedno z koleček samonátahu, protáčelo se a fungoval tak jen nátah korunkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Stále se upravují sporty.Co takhle pouzdro a ciferník z LDH a strojek,ručičky a korunka z 50.Je to můj bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 A tak som si " pořídil" nové PS II podľa mojej chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Ty jo, to vypadá dobře. Jak tam ta luneta drží. Si nalepil tu plastovou dovnitř tý kovový? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 A tak som si " pořídil" nové PS II podľa mojej chutiMoc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se