Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

Já se obávám, že jsi Strášu špatně pochopil - on to helium nechce pro ponor, ale na jízdu tam a potom zpět.

Bingo, tak nějak jsem si na koleně spočítal, že s tou troškou helia by mohla moje váha klesnout pod cent a jistě drahý historický stroj, koupený za koruny když ještě byly tvrdé, by to mohl přežít... ovšem pak jsem zvážil všechna pro a proti a nakonec jsem čestně odstoupil.  Vážně by to vzbudilo pozornost médií, což nechceme. I tak už tam určitě budou nalezlí různí amatéři s detektorama...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fechtl uveze bezpečně i stopadesát kilo. Pokud by to nestačilo, mám v záloze ještě jeden nenápadný stroj a to Jaweta, též o obsahu neuvěřitelných 49.9 ccm. Má výhodu v tom, že nemá SPZ a tím je nezjistitelný. Pro případné sběrače mám nakoupeny repliky z pardubic, tak když tak budou použity jako klamné cíle.

Odkaz ke komentáři

Helium pro strášu jsem pochopil trochu pozdé, páč neznám jeho tělesné proporce. Ale i ta kořalka dokáže divy. Mnohdy po požití si mohou někteří jedinci myslet, že umí létat. Je lepší jak jedna nejmenovaná kapalina co nám dává křídla.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dnešní překvapení v malých padesátkách. Někdo si s tím pohrál. Raději bych ale originální strojek, takhle to musím předělat zpět.

Hezké :eek:  :D

Já bych to nepředělával, spíš bych si pořídil další, teda pokud Ti nešlo o ten strojek.

Odkaz ke komentáři

Dnešní překvapení v malých padesátkách. Někdo si s tím pohrál. Raději bych ale originální strojek, takhle to musím předělat zpět.

Jestli Ti tam ten strojek vadí, dám Ti za něj ten co tam správně patří, chápu že Ti takovej bastl leze na nervovou soustavu...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Můj bastl na každodení použití. Parexácký pouzdro. Kalibr 69 ,dínko z automatů a cifr s ručkama ze zelených humber. Musel jsem jen vyměnit jedno z koleček samonátahu, protáčelo se a fungoval tak jen nátah korunkou.

post-6270-0-08289400-1389187109_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...