Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Narovinu bych do nich šel na nošení ... chvílema nosím Humberta a tyhle mne fakt dostaly ... když byses jich zbavoval mysli na mne :-d, ale o tom pochybuju.

I ten detail jako vykrajovanej pásek je prostě pecka .... odkazující na původ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no z těch hnědejch S2 jek sem uplně hotovej :-d to se fakt povedlo

Díky. Luneta sedí perfektně. Není ani subtilní, ani masivní. Je lehce sestupná. Barva indexů a čísel je prakticky stejná s originálem na ciferníku. Má pár lehkých škrábanců a pochází z podobných hodinek stejného období. Prostě nic neruší a hodinky vypadají jako by tak kdysi vyšly z fabriky. Taková blbost a hodinky vypadají o třídu výš. Už jsem pár kousků zkoušel a tohle se zatím povedlo nejvíc.

Jj, ty jsou fakticky nádherný, kam se na ně ty modrý ser....:-)

:DDDD

Edit: Hele Miro, trochu ti to kazí oxidace ručiček a tak nějak i fotka. Nic si z toho nedělej. Já tam mám zase posunutý armovák o tři minuty. :)

Jeronimo: u těchto si dokážu představit, že by je Elton vyráběl a lidi by je kupovali (samo větším průměru)

Jako teď? Ne e, žádné vykrádání originálu. Ať si vymyslí něco nového... A nebo jo? :)

Původní plastová luneta má průměr 37mm a Tahle 38mm. Navíc je vyšší i silnější. Takže hodinky nejen opticky, ale i prakticky vypadají větší.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Narovinu bych do nich šel na nošení ... chvílema nosím Humberta a tyhle mne fakt dostaly ... když byses jich zbavoval mysli na mne :-d, ale o tom pochybuju.

I ten detail jako vykrajovanej pásek je prostě pecka .... odkazující na původ

Ahoj Milane, obravdu je nebudu prodávat. Kdybych měl dvoje, tak jo. Ale na to jsou tady jiní kapři. :) Jinak vintážky nenosím, jen opravdu příležitostně. Je mi jich líto. Raděj se s nima mazlím, nebo na ně chodím načumovat. :)

Edit: Rallye řemen je Rios se zlacenou sponou. Vypadá to celkem dobře. :)

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

myslel jsem si to ... fakt krásná práce

já vintage nosím když nemusím na kontrolák na stavbu, tam mám pracovní otloukánky (ani safír nestačí)

do kanclu si občas dělám radost PS2 / Eleganty / Igen (ale nemám top stavy, tak mne to nemrzí -> top stavy marně sháním :-d )

Odkaz ke komentáři

:DDDD

Edit: Hele Miro, trochu ti to kazí oxidace ručiček a tak nějak i fotka. Nic si z toho nedělej. Já tam mám zase posunutý armovák o tři minuty. :)

Já je zkusím do zítra trošku vylepšit , vyčistit a líp nafotit  a  pochlubím se....

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, já jsem se dneska v tom vedru, kdy nešlo dělat prakticky nic normálního, tak nudil, že mě napadlo ubastlit si snímací zařízení pro softwarový vibrograf pro doladění chodu mých Primek. Zatím se teda nemůžu pochlubit konkrétními výsledky, ale už se to celkem rýsuje. Nyní jsem v pozici, kdy hledám optimální kontakt mezi hodinkovým pouzdrem a piezem, aby byla amplituda na výstupu pieza co nejvyšší, podle toho se pak už jen doladí zesílení na úroveň linkového vstupu, případně jiné normy. Pokud by byl někdo z oboru nebo znalý terminologie, tak je to v podstatě jen piezo připojené na vstup aktivní dolní propusti R-C s operačním zesilovačem. Jako software bude s největší pravděpodobností použita aplikace, která běží na mobilech s androidem, ale vyzkoušet to budu moci až se v týdnu dostanu do Prahy, abych koupil správný jack se 4 piny... no a tady je zatím jedná vývojová fotografie  :whistling:

post-38421-0-02085100-1436140114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...