Doriaan Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Nevypadá to vůbec špatně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Pěkný bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Také mně se líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Za mě dobrý, jen bych tam zkusil ten tah, co vidím vzadu na fotce :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Při nedávné koupi více hodinek najednou tam byl bastl,určitě staršího data,použitelné asi jen ručičky,stroj 011 bouhžel nefunční,někdo si asi taky pohrál,já jen co se dřív bastlilo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Bastl je to hnusný, ale tie ručky by sa hodili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Však je to skoro Orlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 To jsou hodinky vyrobené v rámci RVHP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C-3PO Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Je tady vlákno bronzové a mosazné hodinky, ale měděné SP2 patří asi sem:).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Potápky, co svět neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Takovej mobilní blik, roztřepanýma rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Tak ja si dovolím přiložit malinko lepší foto lumi Jirkových hodinek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Tak ja si dovolím přiložit malinko lepší foto lumi Jirkových hodinek Jojo, Doriaan je ten kouzelník, pravda, ještě jsem číselník pořádně neosvítil, ale v noci svítí furt, až mě to otravovalo a hodil jsem na ně trenky.Vzhledem k mému nočnímu vidění budu ještě ladit ručky s kamarádem, kterej se dostal k Superlumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jiři dík za lepší foto Abych pravdu napsal, kochám se číselníkem a svícení je jen taková okrajovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Pořád je mám, a pořád mně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Pořád je mám, a pořád mně baví. CA2F40C3-CCD2-4E4B-A32A-5F818CCD724A.jpegSuper lumi, pěkná práce!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Krásný kousek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 A naživo je ještě krásnější! Můžu potvrdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Prim bastlenie len tak velmi okrajovo, rucicky z igenov, a nazov sa sem hodi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Povedené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se