Přejít na obsah

Chronojachta

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já už se ho ptal v lednu a jeho odpověď byla taková nejistá... Že prej když už, tak s vyšším rozpočtem a s lepší lodí. Ale nic neslíbil... :-(

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Doma bude

Njn, bohuzel mame ze Slunecnikem neco jako honeymoon ale dekuju za nabidku.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Bylo hezky, v neděli foukalo díky boře až 35 uzlů, další dny pak kolem 20, loď byla také skvělá, 7-8 uzlů dělala i při slabším větru

Upraveno uživatelem Kairos
Odesláno (upraveno)

Já su tu, maily na mě máte, sz fungujou, lodě jsou, moře nevyschlo, tak pojeďte na loď. Ale až tak v srpnu. Do konce července nemůžu. Musím do té doby dodělat dvě knížky.

Jo, pardón, 11. června jsem byl na lodi. Konkrétně na Lastovu. Tak jsem nereagoval hned ...

Upraveno uživatelem hufnor
Odesláno

Já už se ho ptal v lednu a jeho odpověď byla taková nejistá... Že prej když už, tak s vyšším rozpočtem a s lepší lodí. Ale nic neslíbil... :-(

Mně to nějak zmizelo ze zřetele, za což se omlouvám. Je to tím, že se mi ozývali různí staří posádkoví známí a plánovali třeba Sardinii, atp,ale všechno se to postupně jaksi vypařilo a já mezitím dostal zakázky na překládání. Psal jsem, že bych byl rád, kdyby to pro mě bylo z jachtařského pohledu něčím zajímavé, protože posádek, které chtějí jet na malou, co nejlevnější loď, do Chorvatka, mám spoustu a obvykle je odmítám, protože ročně mám omezený počet týdnů, které mi žena dovolí strávit na moři, tak si vybírám. Nechci znít jako snob, ale na osmatřicítce bavárce v osmi lidech jsem v tom Chorvatsku byl už tolikrát, že to pro mě nijak zvlášť lákavé není. A jinde, než v Chorvatsku, to zase není úplně vhodné pro lidi, kteří netuší, co s nimi udělá mořská nemoc, jak jsem si znova ověřil letos na jaře na Korsice, kdy mi dva z posádky blili skoro celou noc při přeplavbě z pevniny do Bonifacia. Minulý rok v září jsem v tom Chorvatsku mezi ostrovy, kde je blití zbavím během 20 minut, byl s partou Slováků na pořádné jednapadesátce, takže to pěkně jelo a tím pádem mě to bavilo. Tak tolik k tomu vyššímu rozpočtu a větší lodi.

Odesláno

Jo, pardón, 11. června jsem byl na lodi. Konkrétně na Lastovu. Tak jsem nereagoval hned ...

To sme sa tam o den minuli... kde konkretne na Lastove si bol?

Odesláno

To sme sa tam o den minuli... kde konkretne na Lastove si bol?

No, já byl v podstatě na Prežbě, vyvázaný v ponorkovém bunkru. Jeli jsme z Korčuly podél jižního pobřeží Lastova.

Odesláno

Hele, klasika, napřed chtějí všichni na loď a pak je ticho po pěšině. :)

Jenom ať pak něco nepropásnete, třeba tohle. To už jste propásli. Já ne, já to loni stihl.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...