Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Rozuměla řeči kmene, eto L Franse, konec humoru "ZRC" je trošku kratší než by mohl být, ale moje zápěstí trumfne lecjaká ženská. Tenhle má i fixní stěžejky, které jsou součástí řemene, jen zatáhnout za páčku a sundat bez nutnosti vystěžovače. Náhodou jsem na ně natrefil u nás v Porubském Globusu. Velký sortiment má na stránkách Hodinářství Frýdl a nakonec cena byla slušná 490,-Kč, tak jsem tam teď trošku častějším hostem.  

Odesláno

Souhlasím, vzhledově, ale i materiálově skvělý poměr "cena kvalita" pro mně je hlavně ohromné + že je mám možnost koupit za humny, naživo a při pasovat. I obchoďák někdy překvapí.  :eek:  

Odesláno

Tak mi to nedalo pri cteni vlakna o mysliveckych a jednoho z vazenejsich "ze je ma do lesa" jsem vyuzil krajinky meho dedy ktery snad umel vse nac sahl takze prozmenu do lesa muzou i tyto

post-54674-0-42179900-1524167047_thumb.jpg

Odesláno

Nestihl jsem to sem dát v sobotu, tak aspoň dnes - snad se to dá vzít jako zátiší :) Bohužel tam nebyl modrej, ale myslím, že i bílej a žlutej by se k hodinkám hodil...

post-36317-0-67529200-1524508219_thumb.jpg

post-36317-0-31960800-1524508242_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Nooo hezké to máte a ta budova v pozadí... tu poznávám, to bude Mlékárna Kunín, ne? ?   :-p

Upraveno uživatelem LordSpar
Odesláno

Eltonu to bude jedno - jejich trh je jinde... řekl bych :-D

Odesláno

V muzeu jsem byl s přítelkou asi před deseti lety, krásný nostalgický zážitek a příjemná paní, co nás (do)provázela. To jsem ještě nevěděl, že nějaký accutron vůbec existuje... :) Mimochodem procházka dokola po novoměstském rynku taky stojí za to.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...