Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mimochodem, dají se někde koupit ty plastové stojánky na hodinky?

Pod výrazem držák, nebo stojánek na hodinky jsem nic kloudného nevygůglil.

Rád bych aby to zátiší, co začínám budovat, nějak vypadalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě jsem si poslintal klávesnici... Naštěstí se mi po chvíli ulevilo, zjistil, jsem že na obou fotkách jsou jen přeházené :D Taky mám jedny, už jsem vám je ukazoval, ale na veřejnosti je už radši vytahovat nebudu...:bag:

Jinak já měl jedno nerezové pouzdro, co nešlo rozdělat. I mechanovi s volantem to trvalo pět minut, než se do něj dostal...

Nojo, to byl pokus čelit odleskům, foťák zabírá tu šrafůru spíš na krajích než na středu. Ten s šedomodrými indexy šrafovaný není :smile_anim: ale k těm ostatním čtyřem se hodil.

Ty s ciferníkem zoxidovaným do oranžova nemají nožky s fazetkou. Tak přemýšlím, jestli do tohoto pouzdra patří..

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Mimochodem, dají se někde koupit ty plastové stojánky na hodinky?

Pod výrazem držák, nebo stojánek na hodinky jsem nic kloudného nevygůglil.

Rád bych aby to zátiší, co začínám budovat, nějak vypadalo.

Zkus tento odkaz, myslím, že by to mohlo být ono. A je to za pár peněz.

http://www.unidekor.cz/cz/shop/detail/1945

Odkaz ke komentáři

Dobrý večer pánové (a dámy),

zeptám se - také si vytvářím něco co by se mohlo nazývat zátiší ...

... zvažuji i o tomhle :

post-23291-042785500 1346534566.jpg

je to od pondělí v LIDLu, kdysi měli i větší na zámek, ale ten stal 2000,-

Co vy na to?

Já na to, že jí mám, už jednou byla v akci a je výborná. Já v ní mám ovšem autíčka, ale hodinky si v ní umít taky představit.

Odkaz ke komentáři

Moc krásná sbírka, hlavně ty diplomaty. wub.gif

Děkuji, už jenom Spartaky, Letecké, Orlíky a budu spokojen :D

Ale...

Uvažuju ještě o dalších variacích Igenů (klasika černé s černou, černé s bílou a modré s bílou)

A jak se znám, tak pak budu chtít mít i zbytek, ale zatím je to takhle :)

Odkaz ke komentáři

Ale...

Uvažuju ještě o dalších variacích Igenů (klasika černé s černou, černé s bílou a modré s bílou)

[/quote

:speak_cool: moc krásná sbírka

Odkaz ke komentáři

Ano, další variace Igenů jsou pro Tebe životní nutností. Pak ještě poměrně rychle sehnat další varianty sportů, tak pouhých 30 kousků, čtvery diplomaty, och, k tomu ještě ty nový remake, traktory jsou taky super hodinky, zejména, když je máš ve všech barevnmých kombinacích, Spartaky Ti v základu stačí jen troje, Orlíky? Pro začátek stačí jedny do sbírky a druhé na nošení. No a pak pár docela hezkých modelů, ke kterým si najdeš cestu teprve třeba za dva měsíce, potřebuješ přece také trochu oddechu, ne? No a k těm základním šestistům kousků musíš nakoupit kufry a krabičky, nemohou se Ti válet někde v šuplíku. A nezapomeň našetřit na poštovné, za kus v průměru 50 Kč a je blbý hodinky nezískat jen proto, že nemáš na poštovné, jako my ostatní, co jsme již v chronickém chronomagor stádiu.... No a každé druhé budou potřebovat nové sklo, nebo vyčistit a namazat, to jsou už ale položky zanedbatelné. Och, málem bych zapomněl, snaž se je vydražit vždy co nejlevněji, také to pár korun z rozpočtu sežere a když víš, že je nezískáš, snaž se je na Aukru kamarádům alespoň něžně prodražit. Začátek sbírky máš parádní, tak si to nepokaž!

quote name='VintageLover' timestamp='1346771936' post='808925']

Ale...

Odkaz ke komentáři

kuuwa, sem zapomněl ještě automaty, to je taky dobrý sbírání, první generace televizí v třech variantách, protože jich je málo, tak každé alespoň dvakrát a pak dalších dvacet kousků. Jo a abys nepaběrkoval a neskrblil, kal. 97 nemůžeš nemít, to by bylo sebetrýznění vedoucí brzy k sebevraždě z trudnomyslnosti..... ehm..tak.... hodně štěstí, sejdeme se v Bohnicích, já už tam mám předplacený pokoj se šesti skříněmi jen na hodinky.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

kuuwa, sem zapomněl ještě automaty, to je taky dobrý sbírání, první generace televizí v třech variantách, protože jich je málo, tak každé alespoň dvakrát a pak dalších dvacet kousků. Jo a abys nepaběrkoval a neskrblil, kal. 97 nemůžeš nemít, to by bylo sebetrýznění vedoucí brzy k sebevraždě z trudnomyslnosti..... ehm..tak.... hodně štěstí, sejdeme se v Bohnicích, já už tam mám předplacený pokoj se šesti skříněmi jen na hodinky.

Když už jsi nakousl ty devadesátsedmičky...

Opravdu je můžu někde ještě získat ? Myslel jsem, že je to prototyp, kterých po světě běhá, co bys pomalu na prstech jedné ruky spočítal... Pletu se ?

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

Jééé, můžu chodit na návštěvu? Abych se taky podíval, do čeho jdu. Budu Ti nosit ukázat třeba svoji strhující kolekci Prim polštářků a pár variací kalibrů 0101.0111.011 a 010 co ještě nemáš . Hele, a těma černejma automatama a nosovejma Igenama jsi mne dnes vážně těžce nas(PÍP)ral !!!

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...