Honza.manta Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Já to mám jen v telefonu a to je bohužel o ničem, počítač až zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 31. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2012 Mimochodem, dají se někde koupit ty plastové stojánky na hodinky? Pod výrazem držák, nebo stojánek na hodinky jsem nic kloudného nevygůglil.Rád bych aby to zátiší, co začínám budovat, nějak vypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 (upraveno) Právě jsem si poslintal klávesnici... Naštěstí se mi po chvíli ulevilo, zjistil, jsem že na obou fotkách jsou jen přeházené Taky mám jedny, už jsem vám je ukazoval, ale na veřejnosti je už radši vytahovat nebudu... Jinak já měl jedno nerezové pouzdro, co nešlo rozdělat. I mechanovi s volantem to trvalo pět minut, než se do něj dostal...Nojo, to byl pokus čelit odleskům, foťák zabírá tu šrafůru spíš na krajích než na středu. Ten s šedomodrými indexy šrafovaný není ale k těm ostatním čtyřem se hodil. Ty s ciferníkem zoxidovaným do oranžova nemají nožky s fazetkou. Tak přemýšlím, jestli do tohoto pouzdra patří.. Upraveno 1. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Mimochodem, dají se někde koupit ty plastové stojánky na hodinky? Pod výrazem držák, nebo stojánek na hodinky jsem nic kloudného nevygůglil.Rád bych aby to zátiší, co začínám budovat, nějak vypadalo. Zkus tento odkaz, myslím, že by to mohlo být ono. A je to za pár peněz.http://www.unidekor.cz/cz/shop/detail/1945 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 (upraveno) Zkus tento odkaz, myslím, že by to mohlo být ono. A je to za pár peněz.http://www.unidekor....hop/detail/1945 Díky Petře! To je přesně to, co sháním. Upraveno 1. září 2012 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Dobrý večer pánové (a dámy), zeptám se - také si vytvářím něco co by se mohlo nazývat zátiší ... ... zvažuji i o tomhle : je to od pondělí v LIDLu, kdysi měli i větší na zámek, ale ten stal 2000,- Co vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2012 Dobrý večer pánové (a dámy), zeptám se - také si vytvářím něco co by se mohlo nazývat zátiší ... ... zvažuji i o tomhle : je to od pondělí v LIDLu, kdysi měli i větší na zámek, ale ten stal 2000,- Co vy na to? Já na to, že jí mám, už jednou byla v akci a je výborná. Já v ní mám ovšem autíčka, ale hodinky si v ní umít taky představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Původně jsem chtěl jen jedny za promoci a takhle jsem dopadl 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Musel jsem je vytáhnout 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Moc krásná sbírka, hlavně ty diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Moc krásná sbírka, hlavně ty diplomaty. Děkuji, už jenom Spartaky, Letecké, Orlíky a budu spokojen Ale...Uvažuju ještě o dalších variacích Igenů (klasika černé s černou, černé s bílou a modré s bílou)A jak se znám, tak pak budu chtít mít i zbytek, ale zatím je to takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Děkuji, už jenom Spartaky, Letecké, Orlíky a budu spokojen Ale...Uvažuju ještě o dalších variacích Igenů (klasika černé s černou, černé s bílou a modré s bílou)A jak se znám, tak pak budu chtít mít i zbytek, ale zatím je to takhle [/quote moc krásná sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 moc krásná sbírka Děkuji za poklonu Ještě je přede mnou dlouhá cesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 Ano, další variace Igenů jsou pro Tebe životní nutností. Pak ještě poměrně rychle sehnat další varianty sportů, tak pouhých 30 kousků, čtvery diplomaty, och, k tomu ještě ty nový remake, traktory jsou taky super hodinky, zejména, když je máš ve všech barevnmých kombinacích, Spartaky Ti v základu stačí jen troje, Orlíky? Pro začátek stačí jedny do sbírky a druhé na nošení. No a pak pár docela hezkých modelů, ke kterým si najdeš cestu teprve třeba za dva měsíce, potřebuješ přece také trochu oddechu, ne? No a k těm základním šestistům kousků musíš nakoupit kufry a krabičky, nemohou se Ti válet někde v šuplíku. A nezapomeň našetřit na poštovné, za kus v průměru 50 Kč a je blbý hodinky nezískat jen proto, že nemáš na poštovné, jako my ostatní, co jsme již v chronickém chronomagor stádiu.... No a každé druhé budou potřebovat nové sklo, nebo vyčistit a namazat, to jsou už ale položky zanedbatelné. Och, málem bych zapomněl, snaž se je vydražit vždy co nejlevněji, také to pár korun z rozpočtu sežere a když víš, že je nezískáš, snaž se je na Aukru kamarádům alespoň něžně prodražit. Začátek sbírky máš parádní, tak si to nepokaž! quote name='VintageLover' timestamp='1346771936' post='808925']Děkuji, už jenom Spartaky, Letecké, Orlíky a budu spokojen Ale...Uvažuju ještě o dalších variacích Igenů (klasika černé s černou, černé s bílou a modré s bílou)A jak se znám, tak pak budu chtít mít i zbytek, ale zatím je to takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 kuuwa, sem zapomněl ještě automaty, to je taky dobrý sbírání, první generace televizí v třech variantách, protože jich je málo, tak každé alespoň dvakrát a pak dalších dvacet kousků. Jo a abys nepaběrkoval a neskrblil, kal. 97 nemůžeš nemít, to by bylo sebetrýznění vedoucí brzy k sebevraždě z trudnomyslnosti..... ehm..tak.... hodně štěstí, sejdeme se v Bohnicích, já už tam mám předplacený pokoj se šesti skříněmi jen na hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 To mischa:Jsem to říkal, že to bude dlouhá cesta, ale ještě jsem mladý blbec, takže mám spoustu času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) kuuwa, sem zapomněl ještě automaty, to je taky dobrý sbírání, první generace televizí v třech variantách, protože jich je málo, tak každé alespoň dvakrát a pak dalších dvacet kousků. Jo a abys nepaběrkoval a neskrblil, kal. 97 nemůžeš nemít, to by bylo sebetrýznění vedoucí brzy k sebevraždě z trudnomyslnosti..... ehm..tak.... hodně štěstí, sejdeme se v Bohnicích, já už tam mám předplacený pokoj se šesti skříněmi jen na hodinky. Když už jsi nakousl ty devadesátsedmičky...Opravdu je můžu někde ještě získat ? Myslel jsem, že je to prototyp, kterých po světě běhá, co bys pomalu na prstech jedné ruky spočítal... Pletu se ? Upraveno 4. září 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 (upraveno) kuuwa, sem zapomněl ještě automaty, to je taky dobrý sbírání, první generace televizí v třech variantách, protože jich je málo, tak každé alespoň dvakrát a pak dalších dvacet kousků. Jo a abys nepaběrkoval a neskrblil, kal. 97 nemůžeš nemít, to by bylo sebetrýznění vedoucí brzy k sebevraždě z trudnomyslnosti..... ehm..tak.... hodně štěstí, sejdeme se v Bohnicích, já už tam mám předplacený pokoj se šesti skříněmi jen na hodinky.Jééé, můžu chodit na návštěvu? Abych se taky podíval, do čeho jdu. Budu Ti nosit ukázat třeba svoji strhující kolekci Prim polštářků a pár variací kalibrů 0101.0111.011 a 010 co ještě nemáš . Hele, a těma černejma automatama a nosovejma Igenama jsi mne dnes vážně těžce nas(PÍP)ral !!! Upraveno 4. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Té barvy není nikdy dost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2012 Chocholouška na vás, na všechny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se