v79 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Primky očima dětí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Přibyly mi do rodinky šedé Jen nevím, jestli tam patří vteřinovka s okem Edit: Velice se omlouvám, krásná fotka, ale veliké jako prostěradlo na manželské posteli - po delší straně maximálně 800 bodů. Díky. Upraveno 28. září 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Přibyly mi do rodinky šedé Jen nevím, jestli tam patří vteřinovka s okem Asi jsem jinej ja tu vteřinovku nevidim:sleeping_03anim: Jééé ona tam žadna neni:suicide_anim: Rychle mi napiš že tam neni dneska jsem pil fernet ze svých zásob. Upraveno 26. září 2012 uživatelem turner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Asi jsem jinej ja tu vteřinovku nevidim:sleeping_03anim: Jééé ona tam žadna neni:suicide_anim:Namouduši- je tam černá se zeleným okem... kam se, mrcha, schovala...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Přibyly mi do rodinky šedé Jen nevím, jestli tam patří vteřinovka s okem Krásné tak ještě bílé a ty další černé (jak nemají lesklé indexy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Krásné tak ještě bílé a ty další černé (jak nemají lesklé indexy) připravuje se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 (upraveno) Přibyly mi do rodinky šedé Jen nevím, jestli tam patří vteřinovka s okem Modrá a bílošedá... ta mi chybí...a to je výzva Upraveno 26. září 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Asi jsem jinej ja tu vteřinovku nevidimJééé ona tam žadna neniRychle mi napiš že tam neni dneska jsem pil fernet ze svých zásob.Namouduši- je tam černá se zeleným okem... kam se, mrcha, schovala...?Metylalkoholem v pančovaném chlastu to naštěstí není. Takto zajímavě nafocenou fotku jsou opravdu už dlouho neviděl. Jenom díku tomu, že obrázek má přes 2000+ pixelů na každé straně, ji lze najít. Nebo spíše jen její neurčitý "stín" mezi indexem 1 a 2, který čip fotoaparátu dokázal zachytit. Její konec je pak lépe vidět na středu číselníku směrem k indexu 8. Protože ale podobný úkaz vykazují i letecké automaty (třetí zprava s červenou vteřinovkou a možná i letecké první zprava s bílou vteřinovkou) je to zaznamenáníhodné. :photo:Jestli jsem dobře pochopil , tak Straspol použil digitální fotoaparát FUJIFILM FinePiX AX200. Kvůli špatnému světlu se tam nastavil (?) noční režim, ale bez použití blesku, a automatika (?) pak nastavila expozici na 4 sekundy. Výsledkem je, že všechny hodinky, které stály, mají na fotce vteřinovky viditelné normálně. Naopak ty vteřinovky, které byly v pohybu, se rozmazaly. A protože černá barva vteřinovky odráží nejméně světla a navíc byla v čipu přesvícena světlejším šedým pozadím číselníku, tak jednoduše "zmizela". Komu Straspol: Byly některé nafocené hodinky nařízené na přesný čas? Quartzový čip foťáku ukazuje čas pořízení snímku 22:11. Nejblíže tomu mají právě ty šedivé automaty. Nebo je čas ve foťáku nastavený na jiný čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Metylalkoholem v pančovaném chlastu to naštěstí není. Takto zajímavě nafocenou fotku jsou opravdu už dlouho neviděl. Jenom díku tomu, že obrázek má přes 2000+ pixelů na každé straně, ji lze najít. Nebo spíše jen její neurčitý "stín" mezi indexem 1 a 2, který čip fotoaparátu dokázal zachytit. Její konec je pak lépe vidět na středu číselníku směrem k indexu 8. Protože ale podobný úkaz vykazují i letecké automaty (třetí zprava s červenou vteřinovkou a možná i letecké první zprava s bílou vteřinovkou) je to zaznamenáníhodné. :photo:Jestli jsem dobře pochopil , tak Straspol použil digitální fotoaparát FUJIFILM FinePiX AX200. Kvůli špatnému světlu se tam nastavil (?) noční režim, ale bez použití blesku, a automatika (?) pak nastavila expozici na 4 sekundy. Výsledkem je, že všechny hodinky, které stály, mají na fotce vteřinovky viditelné normálně. Naopak ty vteřinovky, které byly v pohybu, se rozmazaly. A protože černá barva vteřinovky odráží nejméně světla a navíc byla v čipu přesvícena světlejším šedým pozadím číselníku, tak jednoduše "zmizela". Komu Straspol: Byly některé nafocené hodinky nařízené na přesný čas? Quartzový čip foťáku ukazuje čas pořízení snímku 22:11. Nejblíže tomu mají právě ty šedivé automaty. Nebo je čas ve foťáku nastavený na jiný čas. Hodinky jsem neseřizoval vůbec jejda- to jsem měl..?Asi jsi to pochopil správně- časem se zeptám mojí milované polovičky, čím že mi ty hodinky fotí-je to takovej stříbrnej, lesklej, malinkej foťáček který dokáže ztopořit objektiv a občas i blejskne, když se tam zmáčkne nějaký čudlík (má jich víc, ale nemám na ně sahat) Jejda- tak si říkám jestli ta fotka není moc velká- ale když se dá menší, nezbyde z těch hodinek vůbec nic.. Upraveno 27. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Dost dobré Sherlocku Holmesi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Hodinky jsem neseřizoval vůbec jejda- to jsem měl..?Asi jsi to pochopil správně- časem se zeptám mojí milované polovičky, čím že mi ty hodinky fotí-je to takovej stříbrnej, lesklej, malinkej foťáček který dokáže ztopořit objektiv a občas i blejskne, když se tam zmáčkne nějaký čudlík (má jich víc, ale nemám na ně sahat)...Až fotí dál a hlavně ji pochval za to, že dokáže udržet foťák 4 sekundy (bez stativu?) a nerozmázne obraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Přibyly mi do rodinky šedé Jen nevím, jestli tam patří vteřinovka s okem Musím se uklidnit, musím se uklidnit, nádech, výdech, nádech, výdech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Večerní čaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Hezke :-) ale kdyz uz IGEN, tak PIGI caj... :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 Hezke :-) ale kdyz uz IGEN, tak PIGI caj... :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Vždyť to taky je PIGI od Jemči Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 (upraveno) Dnes je volný den (pokračování seriálu z vlákna "jaké PRIMKY máte na ruce"). Asi si ustelu na polštářcích a zapálím si dýmku Velice se omlouvám, krásné fotky, ale veliké jako prostěradlo na manželské posteli - po delší straně maximálně 800 bodů. Díky. Upraveno 28. září 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 (upraveno) Dneska při procházce po lese.Mimochodem byla velice úspěšná.Hold vysočina je krásnej kraj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. září 2012 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Dneska při procházce po lese.Mimochodem byla velice úspěšná.Hold vysočina je krásnej kraj.hmmhmmhmmmmmmm, pochvalně mručím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 som len taky amaterik oproti Vam... ale strieborne TV sa mi dnes vratili od hodinara, tak mi to nedalo (premazane, cifernik vycisteny od nanosu korozie... a idu uz konecne pekne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Igeny ve společnosti "mobilního"dobového mlýnku na kávu, jehož výrobcem byly Kovozávody Semily..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se