straspol Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Dočetl jsem se před asi 2 měsíci, že něco bylo pro PRIMkaře v Praze - co takhle v příslušném vlákně spáchat něco podobného ? Já nevím - IGEN srazAutomat sraznebo samotný PRIM srazjojojojojo a kdy a kde? Přijdu s kufříkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 jojojojojo a kdy a kde? Přijdu s kufříkem... Pokud teda nebude vstup povolen jen lidem s taškou na váhu, kdy minimální povolená hmotnost je 5kg, tak bych dorazil.Já nevím, za 2 týdny ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Pokud teda nebude vstup povolen jen lidem s taškou na váhu, kdy minimální povolená hmotnost je 5kg, tak bych dorazil.Já nevím, za 2 týdny ?klíďo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 A pak že nerostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2012 Tož jedna podzimní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Dovolím si přidat také něco na podzimní téma: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Když jsem s Primkama začínal, líbily se mi hlavně ty nejstarší. pak jsem si zamiloval Traktory a jedničkový Sporty, pak jsem to rozšířil na všechny Sporty, pak se mi zalíbily automaty a nakonec jsem klesl tak hluboko, že už se mi líbí i tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Přidám ještě něco k leteckým... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Když jsem s Primkama začínal, líbily se mi hlavně ty nejstarší. pak jsem si zamiloval Traktory a jedničkový Sporty, pak jsem to rozšířil na všechny Sporty, pak se mi zalíbily automaty a nakonec jsem klesl tak hluboko, že už se mi líbí i tyhle Tak to je fakt nechutný... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Tak to je fakt nechutný... :-) vždyť já se taky strašně stydím jenže si nemůžu pomoct je to silnější než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Barvy podzimu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Barvy podzimu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná barevná symbióza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Krásná barevná symbióza. Děkuji, chtěl jsem se podělit o tu radost (volno, sluníčko, Igeny) prostě předat dál ten fajn pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Barvy podzimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Dnes mám na ruce Igeny, takže oblíbené letecké nabírají energii ve "vrtiči". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Dnes mám na ruce Igeny, takže oblíbené letecké nabírají energii ve "vrtiči". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nó, pěkně se vrtí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 Prim Premier Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Dostávájí mě i některé varianty skorodiplomatů. Některé se obtížněji shánějí, ale jsou vlastně pěkné všechny, i ty v obyčejných pouzdrech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení přílohy.Máš štěstí, že se mi skorodiplomaty líběj, normálně to mažu. Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 jaky je rozdil mezi tema dvěma zleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 jaky je rozdil mezi tema dvěma zleva?Vůbec žádný- vzal jsem to z krabice jak mi to přišlo pod ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se