AdamB Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 No a ať uvedu vláknno opět na vlnu zátiší z mé strany tak ňeco z vitrínky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sonny919 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Ano, ale řekl bych, že ciferník by měl odpovídat i do pouzdra postspartaků, nebo se mýlím?jj je to tak
Jafurak Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Konečne už nemusím kývať rukou aby sa natiahlia ten nacvičný pohyb využijem na pohyb so štamprlíkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AdamB Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 Hmmm.... čučím krása a to má i takovou spotřebu
plinha Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 No a ať uvedu vláknno opět na vlnu zátiší z mé strany tak ňeco z vitrínky Tyhle jsou perfektní, a s tím vrtulníkem to nemá chybu....
plinha Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 maldaCZE: pěkné! Pyžama ve svém prostředí S plnicím perem je to neskutečné, co to je za pero?
pbed Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Odesláno 26. února 2018 To Plinha,Pyžama (ty já taky můžu, ta fotka se mně líbí) k psacímu stolu a Surfy k vodě. Tyhle jsou vhodný na přehradu Orlík. Perfektně ladí v létě s barvou vody. Je to LE "Prim Orlík surf" . Bed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Tak konečně mám ty vytoužený Primky Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Přece jen zkusím ještě pár fotek, moc mi to nejde pořádně vyfotit Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
Daftra Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Hodinky máš nádherný.A to je foceno kde? Podle těch odlesků na sklíčkách typuju sokolovnu?
spona Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Ne, ne. Všechny fotky jsou venku. První je na zamrzlem bazénu, pak na betonu a poslední na stole na pergole. Jinak se spíš omlouvám za ty nic moc fotky, ale fakt jsem se snažil, víc asi nedám[emoji3] Furt se mi to nějak leskne Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
bob.zizka Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Odesláno 2. března 2018 Přece jen zkusím ještě pár fotek, moc mi to nejde pořádně vyfotit Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí TapatalkDobrá dvojička. Taky mám podobnou sestavu. Těm Orlíkum to vypouklé sklo sluší! Že bych ty moje nechal taky předělat? :-?
Biges Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Hodinky moc krásné! Ale tak mě napadá - má to antireflex? Vypadá mi, že to odráží zpátky jako zrcadlo, zejména ty Elton Sporty :-D
spona Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Připlácel jsem za antireflex, ale je pravdou že ty odlesky tam také vidím. Je to stejný jak u Orliků tak u Eltonů. Nevím, ale asi to Elton nemá na sto procent. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
long Odesláno 5. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Připlácel jsem za antireflex, ale je pravdou že ty odlesky tam také vidím. Je to stejný jak u Orliků tak u Eltonů. Nevím, ale asi to Elton nemá na sto procent. Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Sorry, ale takhle nevypadá ani antireflex z Číny.Naposledy jsme ho nechával dělat tady u nás v Meoptě a ten je taky pěknej
Mipa Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Antireflex na žádných hodinkách nemám, tak nemohu sloužit osobními zkušenostmi, ale mám jen dojem, že se někdy antireflex na horní vnější plochu sklíčka (jen na vnitřní) hodinek nedává (a snad jsem to četl i o Eltónu) z důvodu, že jeho slaboučká vnější barevná vrstva se často poškrábe (proškrábe) a pak to nepěkně vypadá.
spona Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Dávají vždy vnitřní. Jinak mě to nedalo a nafotil jsem ke srovnání ještě jinou značku, která sem nepatří. Steinhart má také vnitřní antireflex. Steinharty mě přijdou stejný s Orlikama a Eltony mají odlesk větší, ale je tam daleko lesklejší ciferník a jiná barva indexů. Tak to nechám k porovnání zkušenějšimu oku. Hlavně asi blbě fotím Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk
klasik51 Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Tři sestry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se