p3k Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2013 Doporučuji ustřihnout ten květ, aby neodváděl pozornost od Primek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Dnes se u Hujerů sklízelo... . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Pěkné... Ale ty hodinky bych do slivky neházel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nené, ty se hážou na z ruky do šuplíku a naopak. Slivovice už bylo taky dost, takže jenom koláče a knedlíky...Jen se to tak nějak sešlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Nené, ty se hážou na z ruky do šuplíku a naopak. Slivovice už bylo taky dost, takže jenom koláče a knedlíky...Jen se to tak nějak sešlo. Slivovice není nikdy dost.Kde tě to učí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 (upraveno) Těch 52 procent mám už za sebou dost, takže teď raději něco jiného...je tu na to taky vláknoAle úplně jsem nezanevřel, když jsou dobří lidě, dá se podřistat i u slivovičky nebo švestky od Jelínka. Upraveno 2. září 2013 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Narazit na fakt kvalitní slivovici,50-52%, neni úplne bežné. Před pár lety jsme se odstěhovali z města na vesnici a jsou to fakt dost velke rozdíly. Nekteré vzorky jsou úžasné, ale vetsinou je to pekna bída, spousta přidaného cukru, skrabe, pachuť, no nic moc :-(Kupuju z jednoho osvědčeného zdroje a čekám az moje svestky vyrostou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Narazit na fakt kvalitní slivovici,50-52%, neni úplne bežné. Před pár lety jsme se odstěhovali z města na vesnici a jsou to fakt dost velke rozdíly. Nekteré vzorky jsou úžasné, ale vetsinou je to pekna bída, spousta přidaného cukru, skrabe, pachuť, no nic moc :-(Kupuju z jednoho osvědčeného zdroje a čekám az moje svestky vyrostou :-)Škrábe když je moc čerstvá. CHCe to skladovat. Do flašky se dá štěpina z moruše, třeba, a nebo z dubu- a bude fajnová i průměrná samohonka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Těch 52 procent mám už za sebou dost, takže teď raději něco jiného...je tu na to taky vláknoAle úplně jsem nezanevřel, když jsou dobří lidě, dá se podřistat i u slivovičky nebo švestky od Jelínka.Dobrá slivovice neškrabe nikdy a může se pít i teplá a na chuti to nejde poznat.A dávat do slivovice nějaké moruše či nějaké dubové řeziny,to bych Ti ruky straspole urazil /jinak nic proti Tobě/.Když je pálenka špatná,tak ji nespraví nic.A hned si jdu štamprlku dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Dobrá slivovice neškrabe nikdy a může se pít i teplá a na chuti to nejde poznat.A dávat do slivovice nějaké moruše či nějaké dubové řeziny,to bych Ti ruky straspole urazil /jinak nic proti Tobě/.Když je pálenka špatná,tak ji nespraví nic.A hned si jdu štamprlku dát.Ježiš já Tě nechtěl urazit, fakt ne. Ale je to strašně dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Já se nedám urazit jen tak.O víkendu jsem pil vyjímečně dobrou meruňkovici,oblizoval jsem se až za ušima /byla teplá,ale vyjímečně dobrá a slaďoučká,mlask/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 Těch 52 procent mám už za sebou dost, takže teď raději něco jiného...je tu na to taky vláknoAle úplně jsem nezanevřel, když jsou dobří lidě, dá se podřistat i u slivovičky nebo švestky od Jelínka. Ty asi nebydlíš někde poblíž Vizovic, bo tam to nikdo nepije :-) Slivovice pro Pražáky škrábe :-) a dávaj se do ní i moruše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2013 A slivovice od Jelínka je dobrá akorát tak pro pražáky,nebo na maštění kolen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 (upraveno) Ty asi nebydlíš někde poblíž Vizovic, bo tam to nikdo nepije :-) Slivovice pro Pražáky škrábe :-) a dávaj se do ní i moruše.Hele, ale takhle to teda není, to zas prrrr. Jen je potřeba nechat dozrát, zakulatit, uhladit. No a tomu samozřejmě ta štěpina dřeva hrozně pomůže. Okoukal jsem to od Bulharů- bez třísky ve flašce se rakije nenapijí. Fakt to má něco do sebe. Tak jsem to zkusil se slivovicí a vono jó... ...a už tohle téma za sebe radši končím, zaprvé mi autocenzurní čip bliká červeně že to sem nepatří, zadruhé bych s uraženýma rukama neměl kde nosit hodinky, protože nejsem tak ohebnej abych odečítal čas z kotníku. A zatřetí jsem se vůbec nechtěl dotknout něčí národní hrdosti!! Upraveno 3. září 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 No že by někdo ocenil to berevné sladění to ne.. Jinak od Vizovic nejsem, mám to uvedeno pod avaterem, a i ta švestka nebo hruška z té hranaté flašky mi asi proto chutná, nejedná se ale o klasickou pálenkuv, tu jsem měl vždy svoji. Vlastně ještě mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 No že by někdo ocenil to berevné sladění to ne.. Jinak od Vizovic nejsem, mám to uvedeno pod avaterem, a i ta švestka nebo hruška z té hranaté flašky mi asi proto chutná, nejedná se ale o klasickou pálenkuv, tu jsem měl vždy svoji. Vlastně ještě mám. Hranatá flaška? To myslíš ten líh s trestí? Zvracející smajlík tu není :-)Jinak hodinky pěkný, pozadí taky, ale špatný skupenství :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Hranatá flaška? To myslíš ten líh s trestí? Zvracející smajlík tu není :-)Jinak hodinky pěkný, pozadí taky, ale špatný skupenství :-)))Moderátor!!! Moderátor!!! potřebujeme hrozně smajlíka co umí blinkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Tak si blijícího smajlíka najdi někde jinde na netu a prezentuj ho tady - pokusím se ho nějak vyloudit na přidání, ale nevím, jestli to jde. Každopádně ho hledat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Financi obleč si už konečně kalhoty, vždyť už ti musí být zima. . Jinak díky za ohodnocení snahy, chlast už nebudem rozebírat. Zpátky k tématu.Hranatá flaška? To myslíš ten líh s trestí? Zvracející smajlík tu není :-)Jinak hodinky pěkný, pozadí taky, ale špatný skupenství :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Pravdu máš, stačilo zpět k tématu, zátiší s kytkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se