Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Těch 52 procent mám už za sebou dost, takže teď raději něco jiného...je tu na to taky vlákno

Ale úplně jsem nezanevřel, když jsou dobří lidě, dá  se podřistat i u slivovičky :wine: nebo švestky od Jelínka.

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Narazit na fakt kvalitní slivovici,50-52%, neni úplne bežné. Před pár lety jsme se odstěhovali z města na vesnici a jsou to fakt dost velke rozdíly. Nekteré vzorky jsou úžasné, ale vetsinou je to pekna bída, spousta přidaného cukru, skrabe, pachuť, no nic moc :-(

Kupuju z jednoho osvědčeného zdroje a čekám az moje svestky vyrostou :-)

Odkaz ke komentáři

Narazit na fakt kvalitní slivovici,50-52%, neni úplne bežné. Před pár lety jsme se odstěhovali z města na vesnici a jsou to fakt dost velke rozdíly. Nekteré vzorky jsou úžasné, ale vetsinou je to pekna bída, spousta přidaného cukru, skrabe, pachuť, no nic moc :-(

Kupuju z jednoho osvědčeného zdroje a čekám az moje svestky vyrostou :-)

Škrábe když je moc čerstvá. CHCe to skladovat. Do flašky se dá štěpina z moruše, třeba, a nebo z dubu- a bude fajnová i průměrná samohonka...

Odkaz ke komentáři

Těch 52 procent mám už za sebou dost, takže teď raději něco jiného...je tu na to taky vlákno

Ale úplně jsem nezanevřel, když jsou dobří lidě, dá  se podřistat i u slivovičky :wine: nebo švestky od Jelínka.

Dobrá slivovice neškrabe nikdy a může se pít i teplá a na chuti to nejde poznat.A dávat do slivovice nějaké moruše či nějaké dubové řeziny,to bych Ti ruky straspole urazil /jinak nic proti Tobě/.Když je pálenka špatná,tak ji nespraví nic.A hned si jdu štamprlku dát.

Odkaz ke komentáři

Dobrá slivovice neškrabe nikdy a může se pít i teplá a na chuti to nejde poznat.A dávat do slivovice nějaké moruše či nějaké dubové řeziny,to bych Ti ruky straspole urazil /jinak nic proti Tobě/.Když je pálenka špatná,tak ji nespraví nic.A hned si jdu štamprlku dát.

Ježiš já Tě nechtěl urazit, fakt ne. Ale je to strašně dobrý...

Odkaz ke komentáři

Ty asi nebydlíš někde poblíž Vizovic, bo tam to nikdo nepije :-)

Slivovice pro Pražáky škrábe :-) a dávaj se do ní i moruše.

Odkaz ke komentáři

Ty asi nebydlíš někde poblíž Vizovic, bo tam to nikdo nepije :-)

Slivovice pro Pražáky škrábe :-) a dávaj se do ní i moruše.

Hele, ale takhle to teda není, to zas prrrr. Jen je potřeba nechat dozrát, zakulatit, uhladit. No a tomu samozřejmě  ta štěpina dřeva hrozně pomůže. Okoukal jsem to od Bulharů- bez třísky ve flašce se rakije nenapijí. Fakt to má něco do sebe. Tak jsem to zkusil se slivovicí a vono jó...

...a už tohle téma za sebe radši končím, zaprvé mi autocenzurní čip bliká červeně že to sem nepatří, zadruhé bych s uraženýma rukama neměl kde nosit hodinky, protože nejsem tak ohebnej abych odečítal čas z kotníku. A zatřetí jsem se vůbec nechtěl dotknout něčí národní hrdosti!!

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

No že by někdo ocenil to berevné sladění to ne.. :)

Jinak od Vizovic nejsem, mám to uvedeno pod avaterem, a i ta švestka nebo hruška z té hranaté flašky mi asi proto chutná, nejedná se ale o klasickou pálenkuv, tu jsem měl vždy svoji. Vlastně ještě mám.

Odkaz ke komentáři

No že by někdo ocenil to berevné sladění to ne.. :)

Jinak od Vizovic nejsem, mám to uvedeno pod avaterem, a i ta švestka nebo hruška z té hranaté flašky mi asi proto chutná, nejedná se ale o klasickou pálenkuv, tu jsem měl vždy svoji. Vlastně ještě mám.

Hranatá flaška? To myslíš ten líh s trestí? Zvracející smajlík tu není :-)

Jinak hodinky pěkný, pozadí taky, ale špatný skupenství :-)))

Odkaz ke komentáři

Financi obleč si už konečně kalhoty, vždyť už ti musí být zima. :) . Jinak díky za ohodnocení snahy, chlast už nebudem rozebírat. Zpátky k tématu.

Hranatá flaška? To myslíš ten líh s trestí? Zvracející smajlík tu není :-)

Jinak hodinky pěkný, pozadí taky, ale špatný skupenství :-)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...