Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

omylem jsem to odkilknul dříve....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno

Díky, do toho volného místa bych si představoval nějaké s kal. 52.

Myslím, že všichni máme mnoho takových "volných míst", která bychom potřebovali vhodně zaplnit.

Odesláno

Myslím, že všichni máme mnoho takových "volných míst", která bychom potřebovali vhodně zaplnit.

To určitě, já bych věděl i o více než o jednom, kvůli tomu bych si klidně pořídil i novou hodinkovnici :cool02:

Odesláno

To určitě, já bych věděl i o více než o jednom, kvůli tomu bych si klidně pořídil i novou hodinkovnici :cool02:

Nekteri plynule prechazeji na supliky a bedny.... :)

Odesláno

To straspol: No to jsem si mohl myslet  ;) (odpovídal jsem Jeronimovi, a zkusil jsem to s citací, která se bohužel neobjevila, tak to zas budu příště vypisovat ručně, na čí příspěvek reaguju).

A ať to tu neplevelíme, přidávám fotku, spíš momentku než zátiší, ale zato aktuální. Igeny dostaly nový řemen, sice se mi barevně vůbec k ničemu nehodí, aly samy o sobě se mi líbí mnohem víc, ta černá a hnědá mi přijde hodně vintážní a hodinky samotné jsou víc vidět.

Moc povedený, kvůli tobě jsem si musel něco ušít :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...