JR_2010 Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Diplomatické zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Diplomatické zátiší, narušené Swiss záškodníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jsem si udělal malou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Kde Ty na to chodíš :-) Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Ale jo,proc ne,vzdyt toho mas malo:-) Dobrej ulovek..opet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Hodinek mám pořád stejně, jen jsem pořídil krabičky :-)Nový mám jen buzolu, hloubkoměr a nějaký ptákoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Hele, kdyby jsi o těchhle ptákovinách věděl ještě jednou, tak posli SZ - měl bych taky zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jsem si udělal malou radost IMG_20140506_153011.jpgJá myslel že už Primky nesbíráš... nojó, ale pěkný, pane, pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jsem si udělal malou radost IMG_20140506_153011.jpgPěkné krabičky, pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jsem si udělal malou radost IMG_20140506_153011.jpgTak panáček tomu říká "malou radost"..... taky bych to chtěl takhle nazývat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tak panáček tomu říká "malou radost"..... taky bych to chtěl takhle nazývat větší radost je na ty druhý fotce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Hodinek mám pořád stejně, jen jsem pořídil krabičky :-)Nový mám jen buzolu, hloubkoměr a nějaký ptákoviny.Me by nejvic zajimala ta "ptakovina" co kouka z te krabicky v pozadi... Priznej se Fuciku!!! Co je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 NENENENE, NENENE, nenene já to vůbec, ale vůůůbec nechci vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 My Ti to stejně řeknem,jsou to původní Orlíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Nebo jenom jejich pasek...? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 My Ti to stejně řeknem,jsou to původní Orlíky :-) Kde? Vidím jen krabici a gumu se sponou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Je to dobrý, kardiovaskulární systém to vydržel, i když se mi nafoukly všechny skrytý výdutě a chvilku mi cvakaly chlopně tak, že jsem myslel že asi půjdu za předkama. No pánové, Vy mi teda dáváte kapičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Kde? Vidím jen krabici a gumu se sponouJá jsem už stejně připravenej na nejhorší mně nedostanete!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Kde? Vidím jen krabici a gumu se sponouJá je virtuálně viděl /zkoušel jsem strašáka co vydrží :-) /. Upraveno 6. května 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Hodinky sou drahý, jsem začal sbírat krabičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se