Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty větší stylové stolní hodiny na předchozím obrázku to není VRÁNA  :-)  ale jejich tvůrci je nazvali UPOMÍNKA !

Odesláno

To, že ty stylové stolní hodiny nazvali jejich tvůrci UPOMÍNKA je fakt uvedený v brožurce Josefa Stanovského - Neobyčejná setkání s časem - v textu k obrázku 38. Ale jestli moc nefantazíruju, tak by to mohlo být inspirováno jiným faktem. Na straně 83 v této brožurce je napsáno: "Novoměstské náměstí! Tudy chodíval Bedřich Smetana. Zde psal pro své sestřenky Augustu a Louisu polku UPOMÍNKA na Nové Město." Tak a teď znalci, teď Novoměstští řekněte, má to nějakou souvislost, nebo si moc domýšlím a fatazíruju? 

• po 2 týdnech...
Odesláno

To je nějaký no name řemen, který mi přišel na hodinkách z Indie. Je na něm napsáno pouze obvyklé ?genuine leather? a šířka ?18?. Takže to bude ebayácký low cost. Ale k těm Primkám sedí dokonale a nosí se dobře. A udělalo mi radost, že se ti fotka líbí.

Odesláno

Zleva: hore 2x PS 2 pre polské námorníctvo

druhá rada PS 1 prevedenie číslované - ako Elton Sport; v strede Prim Orlík, vpravo Elton Sport;

dole letecké automaty PS 2

........ no holt, tvoj nick je   F I N A N C,  už viem prečo

Odesláno

Zleva: hore 2x PS 2 pre polské námorníctvo

druhá rada PS 1 prevedenie číslované - ako Elton Sport; v strede Prim Orlík, vpravo Elton Sport;

dole letecké automaty PS 2

........ no holt, tvoj nick je   F I N A N C,  už viem prečo

jj, já rád čísla a počítání

ve druhý řadě máš chybku 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...