Honza.manta Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Odesláno 2. září 2014 Tak přidám ještě dnes už historii - Řecko - ostrov Kos a primky v moři.
hirsch Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Tak přidám ještě dnes už historii - Řecko - ostrov Kos a primky v moři. DSC_8656.jpgHezký, hlavně že je ty vlny neodplavily!
Mipa Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Ty větší stylové stolní hodiny na předchozím obrázku to není VRÁNA :-) ale jejich tvůrci je nazvali UPOMÍNKA !
Honza.manta Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Mám je doma oboje a tohle spojení mi nenapadlo, i když je do očí bijící. Hezké zátiší
Mipa Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 To, že ty stylové stolní hodiny nazvali jejich tvůrci UPOMÍNKA je fakt uvedený v brožurce Josefa Stanovského - Neobyčejná setkání s časem - v textu k obrázku 38. Ale jestli moc nefantazíruju, tak by to mohlo být inspirováno jiným faktem. Na straně 83 v této brožurce je napsáno: "Novoměstské náměstí! Tudy chodíval Bedřich Smetana. Zde psal pro své sestřenky Augustu a Louisu polku UPOMÍNKA na Nové Město." Tak a teď znalci, teď Novoměstští řekněte, má to nějakou souvislost, nebo si moc domýšlím a fatazíruju?
vašek12 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Jo jo jméno jsem si teď dohledal, ale spíš se mi zdálo vhodné slovní spojení A jinak děkuju!
Marcus Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Odesláno 19. září 2014 To je nějaký no name řemen, který mi přišel na hodinkách z Indie. Je na něm napsáno pouze obvyklé ?genuine leather? a šířka ?18?. Takže to bude ebayácký low cost. Ale k těm Primkám sedí dokonale a nosí se dobře. A udělalo mi radost, že se ti fotka líbí.
Glob Odesláno 25. září 2014 Nahlásit Odesláno 25. září 2014 Trochu *Manufakturní* kávy po ránu mi vždy zvedne náladu... 1
doktor584 Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Moje PRIMa partičkaDSCN5686.jpgDSCN5731.jpgDSCN5750.jpgDSCN5652.jpgFajná partička
pykof Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Zleva: hore 2x PS 2 pre polské námorníctvodruhá rada PS 1 prevedenie číslované - ako Elton Sport; v strede Prim Orlík, vpravo Elton Sport;dole letecké automaty PS 2 ........ no holt, tvoj nick je F I N A N C, už viem prečo
financ Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Zleva: hore 2x PS 2 pre polské námorníctvodruhá rada PS 1 prevedenie číslované - ako Elton Sport; v strede Prim Orlík, vpravo Elton Sport;dole letecké automaty PS 2 ........ no holt, tvoj nick je F I N A N C, už viem prečo jj, já rád čísla a počítáníve druhý řadě máš chybku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se