financ Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Mezek stodesitka? Sice je venku hnusně, ale moje drahá polovička se rozhodla jet na návštěvu své rodiny a tak je čas na pořádnou chlapskou zábavu:) PC060066.JPG ... teda jestli se bordel na mém stole dá považovat za "zátiší"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Přesně tak - Bf-110 G2 v měřítku 1/48. Bohužel ne zrovna kvalitní stavebnice od Revellu. Takže jenom řežu, tmelím a brousím... Ale pro modeláře, kteří vyrostli na modelech od Kovozávodů Prostějov není žádný problém neřešitelný Takže dnes mám na programu motorové gondoly a podvozkovou část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Revell mel vždycky lepší krabičky jak obsah. Kovozavody ještě sly, maturita byly ruský modylky lisovaný do forem od Frogu. Pekny to mas.Přesně tak - Bf-110 G2 v měřítku 1/48. Bohužel ne zrovna kvalitní stavebnice od Revellu. Takže jenom řežu, tmelím a brousím... Ale pro modeláře, kteří vyrostli na modelech od Kovozávodů Prostějov není žádný problém neřešitelný Takže dnes mám na programu motorové gondoly a podvozkovou část. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Evoluce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Evoluce?Vtipné a pěkné!J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) "Chronokáva" s kamarádem Cedricem Edit: zapoměl jsem přiložit foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Honzo, bylo to moc fajn a ty tvoje limitky, prostě nádhera. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 10852793_1736949153197274_2035285635_n.jpgfotka tematicky pěkná, ale podle mě to jsou dvoje různé hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 fotka tematicky pěkná, ale podle mě to jsou dvoje různé hodinkyModel je sice jiný, ale cifr je stejný, pouze se dávaly postupně dva druhy ruček. Na fotce v knize jsou ty pozdější, Tombed má ty původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Honzo, bylo to moc fajn a ty tvoje limitky, prostě nádhera. Děkuji.Však Tvoje diplomaty mají taky něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) Model je sice jiný, ale cifr je stejný, pouze se dávaly postupně dva druhy ruček. Na fotce v knize jsou ty pozdější, Tombed má ty původní.jo, cifr jo Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 (upraveno) fotka tematicky pěkná, ale podle mě to jsou dvoje různé hodinky Model je sice jiný, ale cifr je stejný, pouze se dávaly postupně dva druhy ruček. Na fotce v knize jsou ty pozdější, Tombed má ty původní.Má pravdu předseda Anela, na obrázku je jiný model, můj je o stránku dřív, z roku 1964. Fotil jsem to hned při prvním prolistování knížky, na správný jsme přišli s PetremM na otevíračce ostravské prodejny.EDIT: subtilnější nožky pouzdra Upraveno 18. prosince 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Ježíšek jezdí PPLkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Počkej, k tomu je orel v jateční velikosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Nejsem troskar Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 To tam nahrnuli lopatou nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Pokračování příště... Odhalení bude 31.12. ve 23:59... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 To tam nahrnuli lopatou nebo co?Jasně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se