Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Přesně tak - Bf-110 G2 v měřítku 1/48. Bohužel ne zrovna kvalitní stavebnice od Revellu. Takže jenom řežu, tmelím a brousím... Ale pro modeláře, kteří vyrostli na modelech od Kovozávodů Prostějov není žádný problém neřešitelný:) Takže dnes mám na programu motorové gondoly a podvozkovou část. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Revell mel vždycky lepší krabičky jak obsah. Kovozavody ještě sly, maturita byly ruský modylky lisovaný do forem od Frogu. 

Pekny to mas.

Přesně tak - Bf-110 G2 v měřítku 1/48. Bohužel ne zrovna kvalitní stavebnice od Revellu. Takže jenom řežu, tmelím a brousím... Ale pro modeláře, kteří vyrostli na modelech od Kovozávodů Prostějov není žádný problém neřešitelný :) Takže dnes mám na programu motorové gondoly a podvozkovou část. 

Odkaz ke komentáři

"Chronokáva" s kamarádem Cedricem

Edit: zapoměl jsem přiložit foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem hirsch
Odkaz ke komentáři

fotka tematicky pěkná, ale podle mě to jsou dvoje různé hodinky

Model je sice jiný, ale cifr je stejný, pouze se dávaly postupně dva druhy ruček. Na fotce v knize jsou ty pozdější, Tombed má ty původní.

Má pravdu předseda Anela, na obrázku je jiný model, můj je o stránku dřív, z roku 1964. Fotil jsem to hned při prvním prolistování knížky, na správný jsme přišli s PetremM na otevíračce ostravské prodejny.

EDIT: subtilnější nožky pouzdra

Upraveno uživatelem tombed
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...