straspol Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 (upraveno) Dnes jsem si vyzvedl opravené hodinky od pana hodináře. Mám velkou radost Hmmm...koukám že některý sklíčka jsem měl ještě přeleštit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 V 12. 1. 2015 v 22:15, straspol napsal: Dnes jsem si vyzvedl opravené hodinky od pana hodináře. Mám velkou radost Hmmm...koukám že některý sklíčka jsem měl ještě přeleštit.. hmmm, lesklý ciferník, bombírovaný ručky a plechová vzestupná luneta. To se jen tak nevidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 V 12. 1. 2015 v 22:28, financ napsal: hmmm, lesklý ciferník, bombírovaný ručky a plechová vzestupná luneta. To se jen tak nevidíJojo, už tady byly- jen jsem nechával přesklít prasklé sklo. Větší radost mám tentokrát z automatů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Po nějaké době sledování, čtení a sbírání jsem se také rozhodl aktivně zapojit do diskuze. A čím jiným začít, než prezentací své "sbírky". Není moc velká, kupuji postupně jen ty modely, co se mi líbí...a všechny aktivně nosím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. Ty zelené uprostřed jsou pochopitelně přítelkyně :-) Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem jannnn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 V 13. 1. 2015 v 17:50, jannnn napsal: Po nějaké době sledování, čtení a sbírání jsem se také rozhodl aktivně zapojit do diskuze. A čím jiným začít, než prezentací své "sbírky". Není moc velká, kupuji postupně jen ty modely, co se mi líbí...a všechny aktivně nosím SAM_4589.JPG P.S. Ty zelené uprostřed jsou pochopitelně přítelkyně :-)Hezký začátek, důležité je vydržet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) V 13. 1. 2015 v 17:50, jannnn napsal: Po nějaké době sledování, čtení a sbírání jsem se také rozhodl aktivně zapojit do diskuze. A čím jiným začít, než prezentací své "sbírky". Není moc velká, kupuji postupně jen ty modely, co se mi líbí...a všechny aktivně nosím SAM_4589.JPG P.S. Ty zelené uprostřed jsou pochopitelně přítelkyně :-) Taky jsem takhle začínal. Jen ty, co se mi líbí a co unosím. Pak ty, které se mi libí a které jsou vzácnější. Pak čteš chronomag, takže nastoupí ty, o kterých jsem neměl ani páru. Mezitím když už mám jedny pyžama, tak ještě druhý. Proč nemít komplet sérii, že? Když už mám tohle komplet, tak tahle řada je taky pěkná. Tyhle se mi nikdy nelíbily a chtěl jsem je zase prodat (koupeno v konvolutu), ale mám dvoje, tak ještě další dvě varianty. Pak vyjde knížka, kdy se nejdříve zhroutíš a začneš řešit hodinky, které ti ještě sakra chybí a které nutně potřebuješ. Samozřejmě do toho všeho nakupuješ vraky na náhradní díly, aby ty ostatní byly v co nejlepším a co možná nejpůvodnějším stavu. Zapomněl jsem ještě, že se držíš a quartzky ti zatím přes práh nesmí. Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem dadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 6:45, dadama napsal: Zapomněl jsem ještě, že se držíš a quartzky ti zatím přes práh nesmí.I když...kua, na těch dejdejtech něco je...když už nemám ty devadesátsedmy, jsou tak hezky perverzní...no a ty sporty v kvarcu si taky koupím jen jedny, přece je v tom bazárku za to kilčo nenechám..a ty digitálky vezmu taky...hm...i ty dámský radši...za tu cenu...DO PYTLE, CO TO ZASE SBÍRÁM? DYŤ PŘED PŮL ROKEM JEŠTĚ BYLY HNUSNÝ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannnn Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 6:45, dadama napsal: Taky jsem takhle začínal. Jen ty, co se mi líbí a co unosím. Pak ty, které se mi libí a které jsou vzácnější. Pak čteš chronomag, takže nastoupí ty, o kterých jsem neměl ani páru. Mezitím když už mám jedny pyžama, tak ještě druhý. Proč nemít komplet sérii, že? Když už mám tohle komplet, tak tahle řada je taky pěkná. Tyhle se mi nikdy nelíbily a chtěl jsem je zase prodat (koupeno v konvolutu), ale mám dvoje, tak ještě další dvě varianty. Pak vyjde knížka, kdy se nejdříve zhroutíš a začneš řešit hodinky, které ti ještě sakra chybí a které nutně potřebuješ. Samozřejmě do toho všeho nakupuješ vraky na náhradní díly, aby ty ostatní byly v co nejlepším a co možná nejpůvodnějším stavu. Zapomněl jsem ještě, že se držíš a quartzky ti zatím přes práh nesmí. Skvěle napsaný, v některých částech (série pyžama, náhradní díly) se už poznávám :) Plus už jsem si pořídil sadu šroubováků, pavouka na sklo, pořádnou lupu, otvírač šroubovacích dýnek, vystežejkovávač...atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 hvězdné trio Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 8:11, jannnn napsal: Skvěle napsaný, v některých částech (série pyžama, náhradní díly) se už poznávám :) Plus už jsem si pořídil sadu šroubováků, pavouka na sklo, pořádnou lupu, otvírač šroubovacích dýnek, vystežejkovávač...atd Jojoj, to znám...brzo asi napíšeš pokračování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 14:32, zekon7302 napsal: hvězdné trio DSC_1544.JPG Hmmm, mám stejné Orlíky, stejné PS I, tak asi budu muset ještě pořídit ty Diplomaty... A to jsem si myslel, že už další primky nepotřebuju... Tak ještě jedny poslední bych doma uživil... A pak už s primkama končím. Teda ještě výhledově letecké a konec. No, když nad tím přemýšlím, ještě možná Spartaky - ty by neměly chybět. Ty už bych ale fakt jako pěkné dovršení Prim sbírky. Teda možná potom, co bych zauvažoval o PS II... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Dušane, paráda s velkým P. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 19:55, malda napsal: Hmmm, mám stejné Orlíky, stejné PS I, tak asi budu muset ještě pořídit ty Diplomaty... A to jsem si myslel, že už další primky nepotřebuju... Tak ještě jedny poslední bych doma uživil... A pak už s primkama končím. Teda ještě výhledově letecké a konec. No, když nad tím přemýšlím, ještě možná Spartaky - ty by neměly chybět. Ty už bych ale fakt jako pěkné dovršení Prim sbírky. Teda možná potom, co bych zauvažoval o PS II... Stejné PS 1, to mi neříkej, já se chtěl tolik odlišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 21:18, malda napsal: Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě Tak přesně takový jsem viděl v pondělí na jednom stole v Eltonu, byly na kompletaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 21:18, malda napsal: Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě snad trochu jinak , ještě mám inverzní datumovku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Zed´s dead, baby;-) ...sorry, musel jsem, jinak hodinky samozřejmě krásný a jedinečný... Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Sakra, na to Tvoje "Z" jsem zapomněl... Ten strojek je částečně zlacený? Pěkné to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 V 14. 1. 2015 v 21:06, zekon7302 napsal: Stejné PS 1, to mi neříkej, já se chtěl tolik odlišit. A já si celou dobu myslel, že máš Dušane ES a ne PS.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 V 15. 1. 2015 v 6:43, Beet napsal: A já si celou dobu myslel, že máš Dušane ES a ne PS.;-)A jo vlastně, máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se