Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si vyzvedl opravené hodinky od pana hodináře. Mám velkou radost  :smoke:

Hmmm...koukám že některý sklíčka jsem měl ještě přeleštit..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 12. 1. 2015 v 22:15, straspol napsal:

Dnes jsem si vyzvedl opravené hodinky od pana hodináře. Mám velkou radost  :smoke:

Hmmm...koukám že některý sklíčka jsem měl ještě přeleštit..

hmmm, lesklý ciferník, bombírovaný ručky a plechová vzestupná luneta. To se jen tak nevidí

Odkaz ke komentáři

Po nějaké době sledování, čtení a sbírání jsem se také rozhodl aktivně zapojit do diskuze. A čím jiným začít, než prezentací své "sbírky". Není moc velká, kupuji postupně jen ty modely, co se mi líbí...a všechny aktivně nosím :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

P.S. Ty zelené uprostřed jsou pochopitelně přítelkyně :-)

Upraveno uživatelem jannnn
Odkaz ke komentáři

V 13. 1. 2015 v 17:50, jannnn napsal:

Po nějaké době sledování, čtení a sbírání jsem se také rozhodl aktivně zapojit do diskuze. A čím jiným začít, než prezentací své "sbírky". Není moc velká, kupuji postupně jen ty modely, co se mi líbí...a všechny aktivně nosím :)

attachicon.gifSAM_4589.JPG

Hezký začátek, důležité je vydržet.....

Odkaz ke komentáři

V 13. 1. 2015 v 17:50, jannnn napsal:

attachicon.gifSAM_4589.JPG

Taky jsem takhle začínal. Jen ty, co se mi líbí a co unosím. Pak ty, které se mi libí a které jsou vzácnější. Pak čteš chronomag, takže nastoupí ty, o kterých jsem neměl ani páru. Mezitím když už mám jedny pyžama, tak ještě druhý. Proč nemít komplet sérii, že? Když už mám tohle komplet, tak tahle řada je taky pěkná. Tyhle se mi nikdy nelíbily a chtěl jsem je zase prodat (koupeno v konvolutu), ale mám dvoje, tak ještě další dvě varianty. Pak vyjde knížka, kdy se nejdříve zhroutíš a začneš řešit hodinky, které ti ještě sakra chybí a které nutně potřebuješ. Samozřejmě do toho všeho nakupuješ vraky na náhradní díly, aby ty ostatní byly v co nejlepším a co možná nejpůvodnějším stavu.

Zapomněl jsem ještě, že se držíš a quartzky ti zatím přes práh nesmí.

Upraveno uživatelem dadama
Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 6:45, dadama napsal:

I když...kua, na těch dejdejtech něco je...když už nemám ty devadesátsedmy, jsou tak hezky perverzní...no a ty sporty v kvarcu si taky koupím jen jedny, přece je v tom bazárku za to kilčo nenechám..a ty digitálky vezmu taky...hm...i ty dámský radši...za tu cenu...DO PYTLE, CO TO ZASE SBÍRÁM?  DYŤ PŘED PŮL ROKEM JEŠTĚ BYLY HNUSNÝ....

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 6:45, dadama napsal:

Taky jsem takhle začínal. Jen ty, co se mi líbí a co unosím. Pak ty, které se mi libí a které jsou vzácnější. Pak čteš chronomag, takže nastoupí ty, o kterých jsem neměl ani páru. Mezitím když už mám jedny pyžama, tak ještě druhý. Proč nemít komplet sérii, že? Když už mám tohle komplet, tak tahle řada je taky pěkná. Tyhle se mi nikdy nelíbily a chtěl jsem je zase prodat (koupeno v konvolutu), ale mám dvoje, tak ještě další dvě varianty. Pak vyjde knížka, kdy se nejdříve zhroutíš a začneš řešit hodinky, které ti ještě sakra chybí a které nutně potřebuješ. Samozřejmě do toho všeho nakupuješ vraky na náhradní díly, aby ty ostatní byly v co nejlepším a co možná nejpůvodnějším stavu.

Skvěle napsaný, v některých částech (série pyžama, náhradní díly) se už poznávám :) :)

Plus už jsem si pořídil sadu šroubováků, pavouka na sklo, pořádnou lupu, otvírač šroubovacích dýnek, vystežejkovávač...atd :whistling:

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 8:11, jannnn napsal:

Skvěle napsaný, v některých částech (série pyžama, náhradní díly) se už poznávám :) :)

Plus už jsem si pořídil sadu šroubováků, pavouka na sklo, pořádnou lupu, otvírač šroubovacích dýnek, vystežejkovávač...atd :whistling:

Jojoj, to znám...brzo asi napíšeš pokračování...

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 14:32, zekon7302 napsal:

hvězdné trio :lol2:

attachicon.gifDSC_1544.JPG

Hmmm, mám stejné Orlíky, stejné PS I, tak asi budu muset ještě pořídit ty Diplomaty... A to jsem si myslel, že už další primky nepotřebuju... Tak ještě jedny poslední bych doma uživil... A pak už s primkama končím. Teda ještě výhledově letecké a konec. No, když nad tím přemýšlím, ještě možná Spartaky - ty by neměly chybět. Ty už bych ale fakt jako pěkné dovršení Prim sbírky. Teda možná potom, co bych zauvažoval o PS II... 

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 19:55, malda napsal:

Hmmm, mám stejné Orlíky, stejné PS I, tak asi budu muset ještě pořídit ty Diplomaty... A to jsem si myslel, že už další primky nepotřebuju... Tak ještě jedny poslední bych doma uživil... A pak už s primkama končím. Teda ještě výhledově letecké a konec. No, když nad tím přemýšlím, ještě možná Spartaky - ty by neměly chybět. Ty už bych ale fakt jako pěkné dovršení Prim sbírky. Teda možná potom, co bych zauvažoval o PS II... 

Stejné PS 1, to mi neříkej, já se chtěl tolik odlišit. :frusty: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě:)

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 21:18, malda napsal:

Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě :)

Tak přesně takový jsem viděl v pondělí na jednom stole v Eltonu, byly na kompletaci

Odkaz ke komentáři

V 14. 1. 2015 v 21:18, malda napsal:

Mám černý cifr i lunetu, vše komplet v eltoňáckém nerezu, černou gumu, bombírované ručky, navíc průhled a modřené šrouby:) Pokud mě chceš nas..t, tak napiš, že to máš taky tak:) Najdu si tě :)

snad trochu jinak :lol2: , ještě mám inverzní datumovku :P

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...