Honza.manta Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Za mně jsou nejhezčí traktory tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Nejhezčí jsou tyto,klidně můžou být v traktorovém pouzdru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Stačí verze v chromu, taky je dobrá. Ale na klasickou bruselskou padesátku v traktorech nemá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 No stačil by mi ten cifr na kal.66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 Stačí verze v chromu, taky je dobrá. Ale na klasickou bruselskou padesátku v traktorech nemá. tohle není traktorový pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2015 tohle není traktorový pouzdro. To byla reakce na předchozí příspěvek Bohuše, kde byly zlacené incabloc brusely. Naučte se číst pane kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Dostal jsem dárek - malý prototyp od kamaráda truhláře. Dám mu pár připomínek a asi udělám větší objednávku. Zatím jsem cvičně uložil mazlíky - Traktory a Brusely. Skorokomplítek zaplul do pelíšku jako by tam bydlel odjakživa. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Pro druhé focení jsem vysunul plexisklové víko, aby byl lépe vidět obsah. Ťu ťu ťu ťu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kde sehnals ten červený vnitřek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 To je nějaký červený samet. Jak jsem psal- je to krabička kterou mi udělal kamarád truhlář. Dělal to celé sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Ještě se oklikou vrátím k tématu PRIM a automobil: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pro druhé focení jsem vysunul plexisklové víko, aby byl lépe vidět obsah. Ťu ťu ťu ťu Copak o to, vnitřek by vynikl klidně i přes to plexi, ale ten formát fotky téměř poštovní známky moc vyniknutí detailů ani po odkrytí těch odlesků bohužel nedopřeje, ale je to pro oči pastva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 To je nějaký červený samet. Jak jsem psal- je to krabička kterou mi udělal kamarád truhlář. Dělal to celé sám.Kolik jich kamarád truhlář zvládne? Po tomhle bude poptávka :-)Líbí se mi když jsou řemeny naplocho a nekroutí se okolo podušky. Jsem si kdysi podobně upravil alukufrDneska už mi stačí kufřík na 6 kousků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Třeba takto? (foto se sklem, pootevřené, bez skla). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kolik jich kamarád truhlář zvládne? Po tomhle bude poptávka :-)Líbí se mi když jsou řemeny naplocho a nekroutí se okolo podušky. Jsem si kdysi podobně upravil alukufrDneska už mi stačí kufřík na 6 kousků Kolik bude potřeba. Domlouvám zjednodušení- konstrukční i vzhledové. Bohužel toho budu sám potřebovat hromádku... mám rád řemeny natažené, stačí užší vzdálenost mezi přepážkami, samet úplně stačí po dně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Kolik bude potřeba. Domlouvám zjednodušení- konstrukční i vzhledové. Bohužel toho budu sám potřebovat hromádku... mám rád řemeny natažené, stačí užší vzdálenost mezi přepážkami, samet úplně stačí po dně...Natáhneš tam plnou délku gumy na letecký? V koženým kufru mi to vyšlo, v tom novým je lehce pokrčenýPěkný krabičky, kdyby uměl kufr na 6 kousků, bych jeden vzal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Umí, co mu nakreslíš. Je to chlapík šikula :-) a joo, natáhnu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 (upraveno) Fotky jsem sice nedělal já, ale hodinky jsou moje :-) Netuší někdo, co může znamenat ta zkratka DZP? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Za věrnost DZP, na traktorech, počátek nebo polovina 60.let, polovojenský termín, asi nějaká osborná složka s výcvikem, složka ne armáda, ne policie, ale také žádní Zahrádkáři nebo OPBH. Něco jako hasiči neboliž požárníci.....Možná tady je spoj...http://www.hzscr.cz/clanek/metodika-zpracovani-dzp.aspx**Možná.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 U sociální služby domov pro osoby se zdravotním postižením, u hasičů dokumentace zdolávání požárů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se