Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

Dostal jsem dárek - malý prototyp od kamaráda truhláře. Dám mu pár připomínek a asi udělám větší objednávku. Zatím jsem cvičně uložil mazlíky - Traktory a Brusely. Skorokomplítek zaplul do pelíšku jako by tam bydlel odjakživa. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro druhé focení jsem vysunul plexisklové víko, aby byl lépe vidět obsah. Ťu ťu ťu ťu  :wub:   :baby:

Copak o to, vnitřek by vynikl klidně i přes to plexi, ale ten formát fotky téměř poštovní známky moc vyniknutí detailů ani po odkrytí těch odlesků bohužel nedopřeje, ale je to pro oči pastva :)

Odkaz ke komentáři

To je nějaký červený samet. Jak jsem psal- je to krabička kterou mi udělal kamarád  truhlář. Dělal to celé sám.

Kolik jich kamarád truhlář zvládne? Po tomhle bude poptávka :-)

Líbí se mi když jsou řemeny naplocho a nekroutí se okolo podušky. Jsem si kdysi podobně upravil alukufr

Dneska už mi stačí kufřík na 6 kousků 

Odkaz ke komentáři

Třeba takto? (foto se sklem, pootevřené, bez skla).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Kolik jich kamarád truhlář zvládne? Po tomhle bude poptávka :-)

Líbí se mi když jsou řemeny naplocho a nekroutí se okolo podušky. Jsem si kdysi podobně upravil alukufr

Dneska už mi stačí kufřík na 6 kousků 

Kolik bude potřeba. Domlouvám zjednodušení- konstrukční i vzhledové. Bohužel toho budu sám potřebovat hromádku... mám rád řemeny natažené, stačí užší vzdálenost mezi přepážkami, samet úplně stačí po dně...

Odkaz ke komentáři

Kolik bude potřeba. Domlouvám zjednodušení- konstrukční i vzhledové. Bohužel toho budu sám potřebovat hromádku... mám rád řemeny natažené, stačí užší vzdálenost mezi přepážkami, samet úplně stačí po dně...

Natáhneš tam plnou délku gumy na letecký? V koženým kufru mi to vyšlo, v tom novým je lehce pokrčený

Pěkný krabičky, kdyby uměl kufr na 6 kousků, bych jeden vzal

Odkaz ke komentáři

Fotky jsem sice nedělal já, ale hodinky jsou moje :-)

Netuší někdo, co může znamenat ta zkratka DZP?

Upraveno uživatelem ABCDE
Odkaz ke komentáři

Za věrnost DZP, na traktorech, počátek nebo polovina 60.let, polovojenský termín, asi nějaká osborná složka s výcvikem, složka ne armáda, ne policie, ale také žádní Zahrádkáři nebo OPBH. Něco  jako hasiči neboliž požárníci.....

Možná tady je spoj...http://www.hzscr.cz/clanek/metodika-zpracovani-dzp.aspx

**

Možná.... :photo:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...