Frostie Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Twl, jsem totálně rozložen a v šoku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Tak jsem aspoň doladil řemen k ošoupaným škrpálúm a kvalitně zajetému Barbouru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Remen gut, ale k tem hodinkam mi absolutne nestimuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Já si nejsem jistý, ale včera na chrono pivu hlasovalo sedm z osmi místních pacientů pro. A to i takové kapavity, jako Alda. Tak ho tam asi chvíli nechám. A pak nasadím gumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Přesně ten samý Heritage mám a fakt jde skoro je všemu ! Navíc hezky patinuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Ten remen je moc peknej, ale hodinky jsou hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Jo, to uz podle vkusu kazdeho soudruha. Ja se na ne zatim koukam stale s velkym zalibenim. Zase verim datumovce, nenastavuju v pondeli rano cas, nemam tam chrono, citelnost pet z peti, pilotkoidnu vzhled, jsem spokojenej. Az mi k nim wizard proda lestenkove sestricky, tak to bude skvela dvojka na kazdou prilezitost. Su zvyklej, Damaska polarizovaly jeste vice. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Kua ty mě snad nakonec překecáš a já ti ty Royal Yellow Oaky prodám ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 Jako že bych prodal barák? To neee, zas bys musel řešit novou přeložku. Mě budou stačit ty Citizeny ce se tvářej jako sekerou tesané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 No já myslel ty svoje Citizeny, co vypadaj jako AP ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2018 Ahaaa. No faaajn. Pořiď si nějaký HH a levnou ligu přesných časů a správných dat bez pondělního rituálu zastavěných hodinek přenech mě mistrovi chronokotrmelců. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2018 Po celodenním běhání chvíle v křesle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 S kolenama se v cattle class nepočítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Wszystko gra i śpiewa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 ...letíš za deštěm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 Přesně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 To lítání už mě nesmírně prudí. Pomalu se ze mě stává jezevec, kterému je nejlépe doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Poloha: Morávka, místní hospoda, zahrádka. Čas: dnes večer. Obsazení: soused, soused, soused, místní prudič, jinak taky svízel, samolepka, divný patron. Situace: Letní podvečer, teplo, Česko, pohoda jazz. Tři na žízeň už vevnitř (zahrada kolem domu ošetřená, úhor postříkáný totálním herbicidem, půdopokryvky vypleté, záda bolavá), a ještě jeden dobře udělaný Radek právě na cestě jen tak na chuť, a pak domů za ženou a dětmi. Kolem a kolem, fajna situace, není nač si stěžovat. Když tu, z ničeho nic, od někud, se nečekaně vyřítí:P(ruda):"To jsou ale pěkné hodinky. To jsou Breitling?Já:"Ne."P:"Co je to?"Já:"Citizen."P:"Hm. Nuda teda jako"P:"Na baterku, co?"Já:"Jo."P:"To je dost na piču, co? Já mám hodinky jako že na automat. Když si ho teda jako honím, tak si je natahuju. Dobrý, co? Ne?Já:"Hm, jo. Asi by mi furt stály, proto je mám na baterku"P:"Tak jo..... Kolik vyděláváš?"Já:"Tak teda udělejte mi ještě jedno, pane vrchní. Díky."P:"Hm. Tak nic. Ahoj, už musím domů."Já:"Paráda, tak ahoj." Prostě něco jako živý obraz ze Šolochovova Tichého Donu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To píše sám život, obávam že toto stretnutie Ti ostane v pamäti. Prírodný úkaz ten prudic teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Dneska je to 10 let od svatby. Tehdá v Beskydech jsem měl na levé ruce Jacques Etoile Plongeur Carbon a nově kroužek od Cartiera. Ty hodinky pořád mám, ale už je moc nenosím. Kroužek jsem sundal jen v provozu rafinérky, kde je to předpis. Jinak s ním i betonuju. Ta druhá ruka je od táty, co uz tu není. Letí to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se