Hasňa Odesláno 12. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2019 (upraveno) Tahle čistě modrá je famózní. Upraveno 12. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 "Je po dešti a kosové si štěstím pletou noty,je po dešti, ta chvíle nehodí se pro trampoty,už je po dešti a svítí kaluže,ach ženy, nemračte se na muže." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 17. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 ...ještě dráty a je to komplet i z druhé strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2019 (upraveno) Dráty už dlouho nebyly. Upraveno 17. května 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Přesný inhouse za pár očí a pohoda jazz. Co víc si může chonomagor přát. Tu z dřívějc jsem chtěl dát do kávového vlákna, ale je to jen prosté Nespresso, tak to tam nebudu plevelit a hodím ji sem kvůli toho ostrého pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ty GPS Citizeny ti podporim, ale tohle je tak na dobre mirenou ranu kladivem, nebo spis na BAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Tož potřeboval jsem v bazénu změřit teplotu, no, 20,7. A na lyže se mi taky docela hoděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Teď jsem nevěděl, jestli jsou na ban ty hodinky, nebo Hartl ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Jsem nenáročný čtenář, Šmíd, Clarkson, Páral. Hartl je jen pokračování mé záliby v lehké četbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Však v pohodě. Je třeba něco lehčího. V takovém počasí číst Kanta, to by bylo na zápal mozkových blan ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Mám raději Cunta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Kacířství, ba přímo odluka od Říma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 A rychlý horo report. Byznysmeni, tedy ti s mechanikama, jako jeden muž všichni potápěčské Rolády. Je to tak nápadné a stádní a v kontextu obleků a Church's střevíců tak pitomě vypadající, až je to až směšné. Jsou drahé, jdou blbě sehnat, září na dálku jako psí koule, přizdisráči se nebojí případně finanční ztráty při prodeji, až je Brexit z té firmy v City vyhodí, takže je v důsledku mají všichni, kdo chtějí ukázat svou vyšší pozici v hierarchii stáda. Takže v City všichni. Zbytek, co má v piči, má Apple watch, těch je hodně, a pak už takový normální, celkem příjemný mix Omega, Rotary, g-shock, fitness náramek i Trasery jsem viděl, sem tam nějaký vintage. Na ulici je to už trochu lepší, není to tak stádní, překvapilo mě, jak hodně jsem viděl třeba Audemarsů. Arabáči a Indové, co jsem si tak všíml, mají hodně zlaté, barokních tvarů, s koženým páskem, takové ty klasické, luxusní. Konec hlášení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Bond na každém kroku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 Furt na sekundu přesně bez jakýchkoliv vrtičů, natahování, nastavování, nabíjení,... Hassle-free time keeping za pár korun, Holy Grail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Další pohodová Covidová sobota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 jé tak to je uklidńující paráda v téhle dobé,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Když se život bere jako muzikál, tak to docela jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Tady je svět ještě v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se