Berbatow Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Občas pořádám kamarádovi v hospodě karaoke. Minulý měsíc tam přišla ženská (poprvé na karaoke) a po hodině zjistila, že ji to strašně baví a nikomu nechtěla půjčit mikrofon. Myslel jsem, že mě jebne! Katastrofa! Tak mě napadla tato mini anketa. Může člověka bavit, něco co mu nejde?Stejně i ve sportu, znám plno lidí, kteří neumí stát na lyžích, ale jezdí 10 let lyžovat. Ten sport je mi pouze divný, ale proč někdo chce zpívat na veřejnosti, když je "hluchý" jak poleno.
McStinger Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Mňa napríklad baví hrať na bicie a vždy tým okoliu spôsobujem nepohodu
Karlos Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) Hvězdná pěchota? Člověk sám sebe vnitřně prostě vnímá naprosto jinak. Stačí udělat jednoduchý test - nahrát si svůj hlas třeba na mobil a pak si to poslechnout. Většinu lidí vlastní hlas dost překvapí. No a druhá (a horší) věc je ta, že těmto lidem ještě nikdo neřekl, že jim to zpívání opravdu nejde. Často jim dokonce okolí říká jo, zpíváš hezky Upraveno 27. června 2017 uživatelem Karlos
Návštěvník Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Ja si zase po desatem pivu pripadam neodolatelny, pocita se to ?
Conrad Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Činnosti které ovládám více než mizerně jsou nejzajímavější a nejzábavnější ale snažím se s nimi okolí neobtezovat
mondeo2 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) tsss...........do všeho se pouštím rád a s vervou ...................... Upraveno 27. června 2017 uživatelem mondeo2
ivan_989 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Ak viem ze mi nieco nejde a bavi ma to tak ma to bavi len chvilu.Ak si myslim ze mi nieco ide (aj ked mi to nejde) a bavi ma to tak ma to bavi.
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 mně baví vydělávat prachy, ale moc mi to nejde, takže sem furt chudej ..... ale snažím se ...... a jednou .... jednou .... třeba vyhraju ve sportce
leebauer Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 mně baví vydělávat prachy, ale moc mi to nejde, takže sem furt chudej ..... ale snažím se ...... a jednou .... jednou .... třeba vyhraju ve sportceMě zas prachy vydělávat jde, ale nebaví mě to. Nejvíc mě baví prachy mít ale to mi zas nejde.
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 mně nejde nic .... já mám pocit, že sem na tom světě úplně zbytečnej .... jakoby mimo plán .... máte to taky někdo ?
01axel01 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Třeba je to jen že jí to nejde ale chce to umět. Jedína možnost je pak trenink. Takže opakovat opakovat. ..
Berbatow Odesláno 27. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Hvězdná pěchota? Člověk sám sebe vnitřně prostě vnímá naprosto jinak. Stačí udělat jednoduchý test - nahrát si svůj hlas třeba na mobil a pak si to poslechnout. Většinu lidí vlastní hlas dost překvapí. No a druhá (a horší) věc je ta, že těmto lidem ještě nikdo neřekl, že jim to zpívání opravdu nejde. Často jim dokonce okolí říká jo, zpíváš hezky No to je už vyšší level. Mařko, jde ti to jak Helence Vondráčkoví. A Mařka povzbuzena hlasem lidu, ten mikrofon už nedá z ruky.
leebauer Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Mě se třeba párkrát povedlo všechny okolo mě nasrat. A musím uznat, že mě to docela bavilo.
Z. Paul Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Mě baví všechno zkoušet a něco i opakovaně. Nic neumim, stejně mě to baví.
leebauer Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 No to je už vyšší level. Mařko, jde ti to jak Helence Vondráčkoví. A Mařka povzbuzena hlasem lidu, ten mikrofon už nedá z ruky. Taková už tady byla. Říkali jí myslím Anička "Dajdou".
ivan_989 Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 mně nejde nic .... já mám pocit, že sem na tom světě úplně zbytečnej .... jakoby mimo plán .... máte to taky někdo ?posledný rokapol mám tento pocit vždy keď sa vnoci zobudim a idem sa vycurat.
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 posledný rokapol mám tento pocit vždy keď sa vnoci zobudim a idem sa vycurat.no jó, ale na to sou prášky ... na pocit marnosti sou jenom asi drogy ..... ty vole drogy !!! ..... že mňe to eště nenapadlo .... je tu nějaký vlákno ?
leebauer Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 Hodinky jsou přece drogy. Myslím že nějaký vlákno tady najdeš. Ale bacha, špatně se to léčí.
Návštěvník YPO Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Odesláno 27. června 2017 (upraveno) ále vůbec ne .... hodinky jsou v lepším případě honba za poznáním (objevovaní neobjeveného) .... nebo ukázka toho, že na to mám peníze bez hlubšího významu hodinky sou píčovina .... to je taková moje otřepaná fráze, která je bohužel pravdivá a i přes to je mám furt rád ..... je to taková jediná mužská ozdoba kromě velkého přirození, pýrsingu na bradavkách, dlouhejch fousů a džínovejch kraťasů Upraveno 27. června 2017 uživatelem YPO
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se