Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Občas pořádám kamarádovi v hospodě karaoke. Minulý měsíc tam přišla ženská (poprvé na karaoke) a po hodině zjistila, že ji to strašně baví a nikomu nechtěla půjčit mikrofon. Myslel jsem, že mě jebne! Katastrofa!

Tak mě napadla tato mini anketa. Může člověka bavit, něco co mu nejde?

Stejně i ve sportu, znám plno lidí, kteří neumí stát na lyžích, ale jezdí 10 let lyžovat. 

Ten sport je mi pouze divný, ale proč někdo chce zpívat na veřejnosti, když je "hluchý" jak poleno.

Odesláno (upraveno)

Hvězdná pěchota? :) Člověk sám sebe vnitřně prostě vnímá naprosto jinak. Stačí udělat jednoduchý test - nahrát si svůj hlas třeba na mobil a pak si to poslechnout. Většinu lidí vlastní hlas dost překvapí.

No a druhá (a horší) věc je ta, že těmto lidem ještě nikdo neřekl, že jim to zpívání opravdu nejde. Často jim dokonce okolí říká jo, zpíváš hezky :)

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Činnosti které ovládám více než mizerně jsou nejzajímavější a nejzábavnější ale snažím se s nimi okolí neobtezovat

Odesláno

Ak viem ze mi nieco nejde a bavi ma to tak ma to bavi len chvilu.

Ak si myslim ze mi nieco ide (aj ked mi to nejde) a bavi ma to tak ma to bavi.

Návštěvník YPO
Odesláno

mně baví vydělávat prachy, ale moc mi to nejde, takže sem furt chudej ..... ale snažím se ...... a jednou .... jednou .... třeba vyhraju ve sportce

Odesláno

mně baví vydělávat prachy, ale moc mi to nejde, takže sem furt chudej ..... ale snažím se ...... a jednou .... jednou .... třeba vyhraju ve sportce

Mě zas prachy vydělávat jde, ale nebaví mě to. Nejvíc mě baví prachy mít ale to mi zas nejde.

Návštěvník YPO
Odesláno

mně nejde nic .... já mám pocit, že sem na tom světě úplně zbytečnej .... jakoby mimo plán .... máte to taky někdo ?

Odesláno

Hvězdná pěchota? :) Člověk sám sebe vnitřně prostě vnímá naprosto jinak. Stačí udělat jednoduchý test - nahrát si svůj hlas třeba na mobil a pak si to poslechnout. Většinu lidí vlastní hlas dost překvapí.

No a druhá (a horší) věc je ta, že těmto lidem ještě nikdo neřekl, že jim to zpívání opravdu nejde. Často jim dokonce okolí říká jo, zpíváš hezky :)

No to je už vyšší level. Mařko, jde ti to jak Helence Vondráčkoví. A Mařka povzbuzena hlasem lidu, ten mikrofon už nedá z ruky.

Odesláno

No to je už vyšší level. Mařko, jde ti to jak Helence Vondráčkoví. A Mařka povzbuzena hlasem lidu, ten mikrofon už nedá z ruky.

Taková už tady byla. Říkali jí myslím Anička "Dajdou".

Odesláno

mně nejde nic .... já mám pocit, že sem na tom světě úplně zbytečnej .... jakoby mimo plán .... máte to taky někdo ?

posledný rokapol mám tento pocit vždy keď sa vnoci zobudim a idem sa vycurat.
Návštěvník YPO
Odesláno

posledný rokapol mám tento pocit vždy keď sa vnoci zobudim a idem sa vycurat.

no jó, ale na to sou prášky ... na pocit marnosti sou jenom asi drogy ..... ty vole drogy !!! ..... že mňe to eště nenapadlo .... je tu nějaký vlákno ?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

ále vůbec ne .... hodinky jsou v lepším případě honba za poznáním (objevovaní neobjeveného) .... nebo ukázka toho, že na to mám peníze bez hlubšího významu

hodinky sou píčovina .... to je taková moje otřepaná fráze, která je bohužel pravdivá a i přes to je mám furt rád ..... je to taková jediná mužská ozdoba kromě velkého přirození, pýrsingu na bradavkách, dlouhejch fousů a džínovejch kraťasů

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...