ego alter Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 pojdme si udelat alespon nejaky prehled tipu na pekne oblekovky s rucnim natahem, vlastnim kalibrem,prumerem 35- 42mm a nejakym tim "charisma"....v cenove relaci cca do 50 tis.kc....moc jich asi nebude,co?
Viktor Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Nomos je jasný tip. S vlastním kalibrem do 50 k našich toho moc nebude . Budeme muset vzít na milost Unitas a Peseux . Třeba Limes: Pharo Peseux Pharo Power Reserve
ego alter Odesláno 4. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Nomos je jasný tip. S vlastním kalibrem do 50 k našich toho moc nebude . Budeme muset vzít na milost Unitas a Peseux . Třeba Limes: Pharo Peseux Pharo Power Reserve no ten limes mi moc nezni...:-)....pak urcite zname UNION,NOMOS tam muzeme taky pocitat?.....
here Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 Union Glashutte, s odřenýma ušima. Těžko se ale za rozumnou cenu shanějí.
Hanz21 Odesláno 4. února 2008 Nahlásit Odesláno 4. února 2008 S ofiko cenou to nemá nic společného, ale třeba Zenith Class Elite se do 50 vejde. Jo ale je to automat (a taky doufám, že je to jejich kalibr ).
Viktor Odesláno 5. února 2008 Nahlásit Odesláno 5. února 2008 Jo ale je to automat (a taky doufám, že je to jejich kalibr ). Na ty jsem zapomněl, to by byl můj favorit. Dělají se v automatu i s natahováním korunkou (ty na obrázku jsou zrovna natahovačky - mají na ciferníku HV = hand wound )
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 here : Tak ty Union Glashutte jsou vážně nádherný !
here Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 here : Tak ty Union Glashutte jsou vážně nádherný ! Nádherné ano, ruka ale není moje.
B.F.G. Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Nádherné ano, ruka ale není moje. Bohužel k Unionu ještě YPO nedorazil, takž je tady zatím na real foto neuvidíme
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Třeba nás všechny YPO brzy překvapí , prodá teď Omegy a Breitle a zase budem koukat s čím se zase pochlubí
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Třeba nás všechny YPO brzy překvapí , prodá teď Omegy a Breitle a zase budem koukat s čím se zase pochlubí obávám se, že ničím .... to co chci se u nás koupit nedá takže žádné chlubení nebude
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 YPO: Tak nás nenapínej a trošku prozraď , co máš v hledáčku?
cigi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 (upraveno) Prim diíplomat i.e. splňuje všechny předpoklady - a charisma má na rozdávání. Liney nabo spartaky za tu cenu lze koupit i s notnou dávkou individualizace. NOMOS je taky klasa, když je někdo nemocnej do bauhausu. Ty union jsou vůbec tajnej tip, i když zrovna tento model příliš charizma bohužel nepobral (nebo je to tou fotkou?). Ale, steel myslím psal, že vlastní kalibry (tedy kalibry original glashütte ?? ) jsou u unionu minulostí - jak to je?. Co takhle seika? Upraveno 8. února 2008 uživatelem cigi
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 YPO: Tak nás nenapínej a trošku prozraď , co máš v hledáčku? už jsem to psal .... Saint Exupér
safi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 (upraveno) pojdme si udelat alespon nejaky prehled tipu na pekne oblekovky s rucnim natahem, vlastnim kalibrem,prumerem 35- 42mm a nejakym tim "charisma"....v cenove relaci cca do 50 tis.kc....moc jich asi nebude,co? Maurice Lacroix a jeho řada masterpiece - do 2000EUR seženeš na německé Ebay pěkné kousky. Třeba tento - kameny uloženy ve zlatých chatonech, setrvačka vyvažovaná šroubkama..náádhera: http://cgi.ebay.de/Maurice-Lacroix-Masterp...7QQcmdZViewItem Upraveno 8. února 2008 uživatelem ¨safi
ego alter Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 ...YPO podlehl ceckam...tedy iwececkam....:-)......v tech zenith je strojovna z vlastniho chovu?
safi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Anebo Orient Star Royal WZ0081EG ...trošku exotika, ale stojí za to: Průměr 35mm bez korunky, pouzdro ze stříbra. Maximální možná odchylka dle továrny +10 -3, v praxi tedy kolem 2-3 vteřin denně. Cena cca 25 000 Recenze a zdroj fotek: http://www.network54.com/Forum/78440/messa...26gt%3B%26gt%3B http://www.network54.com/Forum/78440/threa...rient+bandwagon http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se