alant Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Dobrý večer, prosím o Legit check. Moc díky všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Originální fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Fik, staci se podivat na strojek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Ty jsou zaručeně pravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alant Odesláno 28. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Takže čínskej kšunt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Originální AL&S by měly jít poznat i se zavřenýma očima, podle poměru velikosti a váhy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alant Odesláno 28. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Kolik by měly vážit cca? Průměr maji cca 35mm. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 A funguje vubec ten kalendar?Strojek vypada jak Seiko, podle toho Magic lever.http://2.bp.blogspot.com/-YI0jSJVH89w/Td4K3QYxFAI/AAAAAAAAHx0/iKg9LJbabB4/s1600/L1050899a.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alant Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Všechny ciferníky se pohybují jak maji při prenastaveni data např. O týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alant Odesláno 29. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 A po nasvícení baterkou ve tmě detaily zeleně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Hele, viděl jsi někdy aspoň na webu jak vypadají jejich strojky? Kdybys to udělal, tak ušetříš svůj čas na zakládání tohoto postu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 asi by to měla být napodobenina, dost ošklivá, A.Lange Sohne Langematik perpetual calendar.Takhle vypadají origo v bílém zlatě s černým ciferníkem a strojek Zdroj Monochrome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 ...už si dostal x odpovědí na FB, proč ti to nestačí? Takže vem kladivo a hurá do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Ste všichni volové. Ho*no tomu rozumíte, jen prudíte, poněvadž mu to závidíte. Náhodou sou to super kukačky, což můžu jednoznačně potvrdit protože mám podobný. Zkuste se oprostit vod tý svý závisti a přiznejte voběktivně, že sou fakt dokonalý. Na ruce mi sedí prostě božsky. A strojek je tak velká nádhera, že by i ten Sorrentino mohl jen závidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2017 Jižní kříž a ukazatel SAT-SUN je prostě BOŽÍ, gratuluju....a sedí neuvěřitelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Kolik by měly vážit cca? Průměr maji cca 35mm. Díky.Promiň, já už do tohohle vlákna hrůzy znovu nelezl. Masivnější hodinky ALS (a tyhle masivnější jsou) by měly vážit víc, než kolik čekáš - ALS vyrábí hodinky že žlutého a bílého zlata a z platiny. U nejakých tenkých oblekovek by to člověk nepoznal, ale tady už by měl být rozdíl ve váze (oproti oceli) dobře znát. Ledaže by tam v čínské horologické manufaktůře přidávali olov?nou zát?ž... Ale jsem jen teoretik, ALS jsem naživo v ruce jest? net?žkal. Každopádně by ti měl po informacích a legráckách, které tu zazněly, stačit jeden pohled na strojky AL&S na netu, pak jeden pohled na strojek ve tvých hodinkách, a můžeš vlákno zamknout. Je mi jasný, že naděje umírá poslední, ale ta tvoje fakt úplně mrtvá, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 A já myslel, že po té snůšce nesmyslů od alanta je to už LOCK a ono ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 A strojek je tak velká nádhera, že by i ten Sorrentino mohl jen závidět. Máš je nádherný! A hlavně Swiss made, takže není vo čem diskutovat. Můj velkej sen si jednou taky něco takovýho dopřát! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 to bude limitovaná edice, hodinky jsou z Německa, jak praví ciferník, dýnko je potom limitované ze Švýcarska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.