alant Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Dobrý večer, prosím o Legit check. Moc díky všem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Originální fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Fik, staci se podivat na strojek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kamil Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Ty jsou zaručeně pravý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alant Posted June 28, 2017 Author Report Share Posted June 28, 2017 Takže čínskej kšunt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Originální AL&S by měly jít poznat i se zavřenýma očima, podle poměru velikosti a váhy.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alant Posted June 28, 2017 Author Report Share Posted June 28, 2017 Kolik by měly vážit cca? Průměr maji cca 35mm. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 A funguje vubec ten kalendar?Strojek vypada jak Seiko, podle toho Magic lever.http://2.bp.blogspot.com/-YI0jSJVH89w/Td4K3QYxFAI/AAAAAAAAHx0/iKg9LJbabB4/s1600/L1050899a.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
alant Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 Všechny ciferníky se pohybují jak maji při prenastaveni data např. O týden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alant Posted June 29, 2017 Author Report Share Posted June 29, 2017 A po nasvícení baterkou ve tmě detaily zeleně svítí Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Hele, viděl jsi někdy aspoň na webu jak vypadají jejich strojky? Kdybys to udělal, tak ušetříš svůj čas na zakládání tohoto postu:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 asi by to měla být napodobenina, dost ošklivá, A.Lange Sohne Langematik perpetual calendar.Takhle vypadají origo v bílém zlatě s černým ciferníkem a strojek Zdroj Monochrome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sacíbagr Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 ...už si dostal x odpovědí na FB, proč ti to nestačí? Takže vem kladivo a hurá do práce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Ste všichni volové. Ho*no tomu rozumíte, jen prudíte, poněvadž mu to závidíte. Náhodou sou to super kukačky, což můžu jednoznačně potvrdit protože mám podobný. Zkuste se oprostit vod tý svý závisti a přiznejte voběktivně, že sou fakt dokonalý. Na ruce mi sedí prostě božsky. A strojek je tak velká nádhera, že by i ten Sorrentino mohl jen závidět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted June 29, 2017 Report Share Posted June 29, 2017 Jižní kříž a ukazatel SAT-SUN je prostě BOŽÍ, gratuluju....a sedí neuvěřitelně Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Kolik by měly vážit cca? Průměr maji cca 35mm. Díky.Promiň, já už do tohohle vlákna hrůzy znovu nelezl. Masivnější hodinky ALS (a tyhle masivnější jsou) by měly vážit víc, než kolik čekáš - ALS vyrábí hodinky že žlutého a bílého zlata a z platiny. U nejakých tenkých oblekovek by to člověk nepoznal, ale tady už by měl být rozdíl ve váze (oproti oceli) dobře znát. Ledaže by tam v čínské horologické manufaktůře přidávali olov?nou zát?ž... Ale jsem jen teoretik, ALS jsem naživo v ruce jest? net?žkal. Každopádně by ti měl po informacích a legráckách, které tu zazněly, stačit jeden pohled na strojky AL&S na netu, pak jeden pohled na strojek ve tvých hodinkách, a můžeš vlákno zamknout. Je mi jasný, že naděje umírá poslední, ale ta tvoje fakt úplně mrtvá, fakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostie Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 A já myslel, že po té snůšce nesmyslů od alanta je to už LOCK a ono ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 A strojek je tak velká nádhera, že by i ten Sorrentino mohl jen závidět. Máš je nádherný! A hlavně Swiss made, takže není vo čem diskutovat. Můj velkej sen si jednou taky něco takovýho dopřát! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 to bude limitovaná edice, hodinky jsou z Německa, jak praví ciferník, dýnko je potom limitované ze Švýcarska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.