Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 286
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Guma je parádní. Měkká a hodně pohodlná. Vůbec ty hodinky sedí na ruce skvěle. Hádal bych jim víc než necelých 40 milimetrů, obvykle takové hodinky na mém zápěstí působí menším dojmem. Co taky oceňuji je skvělá čitelnost, je radost dívat se na ně z různých úhlů a sledovat, jak se odráží světlo na indexech. Možná i díky tomuhle poutají docela velkou pozornost okolí. Luminiscence je dle očekávání luxusní.

Když jsem si pro ně byl, tak jsem se v Koscomu potkal s CEGYm, který je měl možnost okouknout a vypadal docela spokojeně :)

Příští týden je přehodím na tah, mám ale pocit, že tyhle hodinky spíš vyniknou na řemíncích.

Odesláno

Tak ono z toho historickeho hlediska asi patri spis na tu gumu, ale myslim ze i na tahu budou dost dobre!

Sipkovita rucka na SPB modelech mi az tak nevadi, cemuz se sam divim. Mozna si je podvedome idealizuju, kdyz uz jsou SLA mimo dostrel :)

Uvidime az je uvidime. Kdybych mel MM300, tak o vymene by rozhodne nebyla rec, to je trosku jina soutez, ale takhle je to otevrene. Myslim ze je i dobre nastavena cena, vzhledem k MM300. Kdyby byl rozdil mensi, rekneme 5-10 litru, asi by nebylo nad cim az tak premyslet. Ale 15-20 litru uz je skok, ktery potrebuje poradny rozbeh...

Porad plati pro SPB az ten listopad?

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 6. 7. 2017 v 18:21, Chumpus napsal:

Když jsem si pro ně byl, tak jsem se v Koscomu potkal s CEGYm, který je měl možnost okouknout a vypadal docela spokojeně :)

CEGY vypadal spokojeně, když viděl na Chumpusově ruce Seika .... já se asi zblázním   :D ..... možná to bylo tak, že CEGY vypadal spokojeně, protože je prostě spokojený .... nebo si třeba ráno zapíchal ..... možná ho nesere krtek .... má čistou vodu v bazénu .... měl míchaný vajíčka k snídani ..... nemá manko ..... žije zdravě ..... koupil od sibiře ty boty co maj jazyk až pod koleno ...... důvodů ke spokojenosti je milijón ..... ale tyhle seika ..... tyhle .... to fakt nejsou .... tyhle seiko jsou reinkarnace fotrových hodinek za nesmyslný peníze .... až pomine prvotní nadšení, tak pudou horko těžko za štyrycet papírů do světa, páč na nich nic není .... nic .....

Odesláno
  V 6. 7. 2017 v 18:39, YPO napsal:

CEGY vypadal spokojeně, když viděl na Chumpusově ruce Seika .... já se asi zblázním   :D ..... možná to bylo tak, že CEGY vypadal spokojeně, protože je prostě spokojený .... nebo si třeba ráno zapíchal ..... možná ho nesere krtek .... má čistou vodu v bazénu .... měl míchaný vajíčka k snídani ..... nemá manko ..... žije zdravě ..... koupil od sibiře ty boty co maj jazyk až pod koleno ...... důvodů ke spokojenosti je milijón ..... ale tyhle seika ..... tyhle .... to fakt nejsou .... tyhle seiko jsou reinkarnace fotrových hodinek za nesmyslný peníze .... až pomine prvotní nadšení, tak pudou horko těžko za štyrycet papírů do světa, páč na nich nic není .... nic .....

Já jsem si říkal, že jsi se poprvé vyjádřil nějak moc pozitivně... Napsal jsem to přeneseně, ale ty to zřejmě potřebuješ jednodušeji, takže: CEGY si hodinky důkladně prohlédl a řekl mi, že jsou fakt dobrý a líbí se mu. Stačí ti to takhle, nebo to je hodno dalšího nesmyslného slovního průjmu? Chápu, že se asi dost nudíš, třeba bys mohl místo toho rozvíjet ty troj až pěti tečky mezi větami v nějaký větší koncept, máš na to docela talent :)

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 6. 7. 2017 v 19:16, Chumpus napsal:

takže: CEGY si hodinky důkladně prohlédl a řekl mi, že jsou fakt dobrý a líbí se mu. Stačí ti to takhle

nestačí .... seiko se tímhle modelem respektive cenou zařadilo mezi mnou opovrhované značky jako je například Breitling který se snaží (bohužel úspěšně) podsunout předraženou 2824 nýmandům  který to koupí 

jestli si to skutečně koupil a nemáš to jenom z koscomu půjčený, tak si u mně vosel, protože za kilo+ se u seiko dá koupit jiná liga (a to dobře víš) .... a myslím, že i chudák CEGY to ví :D

to je všechno z mýho průjmu 

seeyou :D

Odesláno
  V 6. 7. 2017 v 19:30, YPO napsal:

nestačí .... seiko se tímhle modelem respektive cenou zařadilo mezi mnou opovrhované značky jako je například Breitling který se snaží (bohužel úspěšně) podsunout předraženou 2824 nýmandům  který to koupí 

jestli si to skutečně koupil a nemáš to jenom z koscomu půjčený, tak si u mně vosel, protože za kilo+ se u seiko dá koupit jiná liga (a to dobře víš) .... a myslím, že i chudák CEGY to ví :D

to je všechno z mýho průjmu 

seeyou :D

No vidíš, konečně jsi dokázal napsat něco konstruktivního. Bohužel si to pak zase shodil, ale to je tvoje věc. Asi nechápeš, že lidi si někdy kupují věci jen proto, že se jim líbí, nebo že je chtějí. Jasně, jsme na diskusním fóru, takže můžeš napsat cokoliv k čemukoliv, ale rčení "mlčeti zlato" nevzniklo náhodou :) Mně třeba hlava nebere, jak si někdo mohl koupit desatery nebo kolikery Fortisy, ale fakt nemám potřebu se k tomu vyjadřovat. Každopádně ti děkuji za zájem i za toho vosla ;)

Odesláno

Je lepší než u mm300 :) fakt supr guma. Akorát je teda dlouhá, což chápu proč, ale dá se na to zvyknout. Chtěl jsem napsat, že nejlíp by ti to ohodnotil CEGY, protože na jeho tehdejších SD tuňácích byla asi nejlepší guma, jakou jsem u Seika viděl, a teď má solar tuňáky, kde je taky velmi kvalitní guma, ale nevím, jestli si to můžu dovolit :D

Těším se na tah, ale asi u něj taky dlouho nevydržím. Tohle jsou po dlouhý době zase hodinky, kde se mi chce experimentovat s řemínky. A už mám v hlavě i ideální řešení.

Odesláno

.......hm tieto hodinky sa asi vysporiadaju s každym remienkom .....aj ružovym

......na tej lacnejšej verzii ma zas berie ta modra .....aspon s fotiek je to taka modra modra aku by som bral

Odesláno
  V 6. 7. 2017 v 21:06, Chumpus napsal:

.... guma. Akorát je teda dlouhá, což chápu proč, ale dá se na to zvyknout. ....

Kdyby sis nezvykl, bych se jí ujal.

... je ti fakt dlouhá.

Odesláno
  V 7. 7. 2017 v 8:36, kamilb napsal:

Kdyby sis nezvykl, bych se jí ujal.

... je ti fakt dlouhá.

Ty seš nějakej chytrej :D

Guma zůstane. Ale předpokládám, že půjde normálně koupit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...