Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, koupil jsem si tyto hodinky : CITIZEN PROMASTER Titanium Chronograph watch PMS56-2872

Podle mě za výhodnou cenu ( cca 7200,-) byli uplně nové ( rok výroby asi cca 2000 takže jen nepoužité)

A chci se zeptat jestli to byla opravdu dobrá cena a jestli jsou ty hodinky co k čemu.

Hodinky se mi velice libí ,tak by mě zajimalo jak sou na tom po kvalitativní stránce.

Za všechny reakce předem děkuji.

43ad_1.JPG

• po měsíci...
Odesláno
  Baker napsal:
A můžeš napsat proč ?

Protože proto... :blow:

ale vážně, taky by mě zajímalo, proč by u pracovních hodinek mělo vadit, že nejsou mechnické.

Odesláno
  dagou napsal:
Protože proto... :blow:

ale vážně, taky by mě zajímalo, proč by u pracovních hodinek mělo vadit, že nejsou mechnické.

Osobne si taky nedokazu napr. na kolo predstavit jine nez quartz hodinky ;)

Odesláno

Hlavně že z nich máš radost a že se ti líbí. Všechno ostatní není podstatné.

Odesláno (upraveno)
  Baker napsal:
Osobne si taky nedokazu napr. na kolo predstavit jine nez quartz hodinky ;)

Mohu se zeptat vážně proč? A který tedy jsou dobrý na kolo do horského terénu a třeba i na štípání dříví? A pokud to bude i konkrétní značka bude to supr. Dík.

Upraveno uživatelem miraart
Odesláno
  miraart napsal:
Mohu se zeptat vážně proč? A který tedy jsou dobrý na kolo do horského terénu a třeba i na štípání dříví? A pokud to bude i konkrétní značka bude to supr. Dík.

Protoze treba jizda na horskem kole v terenu rozhodne mechanice nebude svedcit, nechci rict, ze tim hodinky odrovnas, ale muze se stat, ze budes mit problemy s presnosti apod. U quartz stojku je to asi jedno.

Odesláno
  Baker napsal:
A můžeš napsat proč ?

Tak Benet nepsal ze je bude mít na nejake speciální aktivity, souhlasim ze na rubání dřeva a podobné aktivity nemusí mechanickému strojku svedčit. Na druhou stranu delam se svymi monstry vse a zadny problem.

Odesláno
  Benet napsal:
Dobrý den, koupil jsem si tyto hodinky : CITIZEN PROMASTER Titanium Chronograph watch PMS56-2872

Podle mě za výhodnou cenu ( cca 7200,-) byli uplně nové ( rok výroby asi cca 2000 takže jen nepoužité)

A chci se zeptat jestli to byla opravdu dobrá cena a jestli jsou ty hodinky co k čemu.

Hodinky se mi velice libí ,tak by mě zajimalo jak sou na tom po kvalitativní stránce.

Za všechny reakce předem děkuji.

[

V klidu.... hlavně, že se Ti líběj. Podle mě takové normální hodinky, které se můžou pár let nosit a až je okoukáš, pořídíš si jiný. Těch přestelek mechanika vs. quartz si nevšímej, tady už stokrát ohraná písnička. Jen jseš blázen, že jsi sem lezl ;) Pokud si chceš nechat jedny neutrální quartzky na běžný nošení, upaluj z tohoto fóra. Jinak máš s největší pravděpodobností k těmhle do roka několik dalších a pak už bude celkem jedno, jestli jsi nad těmi Citizeny špekuloval, jestli to jsou za tu cenu slušné hodinky :)

Odesláno
  Roman I. napsal:
V klidu.... hlavně, že se Ti líběj. Podle mě takové normální hodinky, které se můžou pár let nosit a až je okoukáš, pořídíš si jiný. Těch přestelek mechanika vs. quartz si nevšímej, tady už stokrát ohraná písnička. Jen jseš blázen, že jsi sem lezl ;) Pokud si chceš nechat jedny neutrální quartzky na běžný nošení, upaluj z tohoto fóra. Jinak máš s největší pravděpodobností k těmhle do roka několik dalších a pak už bude celkem jedno, jestli jsi nad těmi Citizeny špekuloval, jestli to jsou za tu cenu slušné hodinky :)

No mám takový pocit že už je pozde. Jak sem jednou človek vleze tak není cesty zpet :suicide_anim:

Odesláno

Co se týče ceny, na promastery v titanu a chronografu je to dost dobrá cena, pokud jsi kupoval u nás v kamenném obchodě. Běžně si naši obchodníci počítají nekřesťanstější pálky. Myslím že na netu se normálně nechají sehnat za podobnou cenu, ale je tam zas nějaké to riziko. Jinak Citizeny chodí celkem dost přesně, a i vzhledově se tyto dají. IMHO to nebyl zlý kup.

Odesláno
  kubson napsal:
já už pár monster se strojky našrot viděl.. mechaniku bych taky na podobné aktivity nebral (ještě že nemusím denně štípat dříví ;))

Já bohužel vzhledem, že máme kamna na dříví, štípu dost často a navíc mám 2,5 dioptrie. Existují hodinky, které jsou navíc vodotěsně (100m) a dají se tady koupit? Přiznám se, že jsem chtěl zrovna Monstra. :suicide_anim:

Cena tak do těch 10t, ale není to absolutní limit. Díky moc za každý tip.

Odesláno
  miraart napsal:
Já bohužel vzhledem, že máme kamna na dříví, štípu dost často a navíc mám 2,5 dioptrie. Existují hodinky, které jsou navíc vodotěsně (100m) a dají se tady koupit? Přiznám se, že jsem chtěl zrovna Monstra. :suicide_anim:

Cena tak do těch 10t, ale není to absolutní limit. Díky moc za každý tip.

Ber to tak že je aspon budeš mít pořád natažené :thumbsup_anim:

Odesláno
  Gatling napsal:
Ber to tak že je aspon budeš mít pořád natažené :thumbsup_anim:

Na kole jsem vozil Orientky a absolutně bez problémů s přesností, akorát občas se velmi hlasitě natahovaly (dnes už bych jim to neudělal). Nějaké popojíždění na kole by jim asi moc vadit nemělo.

Štípání dřeva je ale na odrovnání, vzhledem k těm rázům, které tam logicky jsou.

Odesláno
  CzechJoker napsal:
Na kole jsem vozil Orientky a absolutně bez problémů s přesností, akorát občas se velmi hlasitě natahovaly (dnes už bych jim to neudělal). Nějaké popojíždění na kole by jim asi moc vadit nemělo.

Štípání dřeva je ale na odrovnání, vzhledem k těm rázům, které tam logicky jsou.

Tak tak, sice je to kus oceli ale nic se nemá přehánět :axehead:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...