Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Potřeboval bych poradit s nákupem hodinek. Mělo by jít o automaty do 15 000. Spíše společenské na každodenní nošení. 

Zatím co jsem koukal tak se mi líbí tyhle Junkersy:

https://shop.junkers.de/en/junkers-6056m-5-bauhaus.html

Jak se tváříte na strojek, co plastové sklíčko, není problém?

nebo 

http://www.tissot-hodinky.cz/eshop-tissot-automatics-iii-day-date-60756.html

Asi kvalitnější ale pro mě mín zajímavé.

Díky za rady a tipy na něco podobného

Upraveno uživatelem miku9
Odesláno

Tak o etách 2824 nebo 2836 asi nemá cenu polemizovat, zbytek je na tobě, volba to není zlá

Odesláno

@frostie, nechcem rypat ale mozes to rozpisat? Ja som napr novacik a autor asi tiez lebo sa pyta :)

@miku9 sam si si odpovedal ;) pacia sa ti viac tie Junkersy - podla mna nimi asi nic nepokazis a osobne sa mi tiez pacia viac. Hesalit sam o sebe je fajn. Akurat sa lahsie poskrabe ale na vymenu je lacnejsi a v pripade celkoveho rozbitia viac chrani lunetu, oproti safiru kt ju moze poskodit? ( tak som aspon cital ne internetoch )

• po 2 týdnech...
Odesláno

Frostie to asi myslel tak, že v daný cenový relaci co se strojku týká, není problém - s čímž naprosto souhlasím. Obě tvé volby jsou osazeny prověřenou etou. Já osobně mám stále problém s tím rozdýchat Junkers logo - dle mého je v top3 ošklivých.

Rozmysli si, jestli trváš na Day-date komplikaci. Já to nemám rád kvůli zdlouhavějšímu nastavení. Mrkni ještě na Certiny. Powermatic 80 je myslím zajímavá volba. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

AdaMoss, díky za doplnění, chtěl jsem to tak napsat, ale pak jsem na to pod návalem jiných věcí zapomněl...Prostě u ETY 2824 není nutno se bát, případně servis zvládne po záruce schopnější hodinář a díly zatím jsou.

Odesláno

Junkers 6056M-5 Bauhaus

jsou krásné hodinky, má je kamarád, občas si přeleští sklíčko leštící pastou.

Kdyby měly (cylindrické/konvexní) safírové sklíčko, tak by si je také pořídil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...