Jiří Štencek Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Opět zatím neověřeno u nás fyzicky: Na silikonu: 124g Na oceli: 189h Pane Štenceku, jaká je hmotnost na tahu? Odhaduji 200-205g? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 ...Na oceli: 189htak to už je pěkná rezerva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) že?! Ale není to ještě potvrzené. Možná bude rezerva nižší. A kdyby někoho zajímala ta váha na oceli, tak je to 189g tak to už je pěkná rezerva Upraveno 20. července 2017 uživatelem Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Celkom by ma zaujímalo, čo presne občanom vadí na tom, že ručičky nesiahajú až po indexy. Pýtam sa len tak, zo zvedavosti, mne to totiž vôbec neprekáža.No já si myslím, teda sem si stanovil, že to tak má bejt, že etalony to tak maj, a tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) V Japonsku šly dnes do prodeje pod označením SBDC053 a SBDC051 a na Facebooku už jsou první fotky. Více info o japonském označení:https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/SBDC053https://www.seiko-watch.co.jp/collections/en/prospex/SBDC051 Upraveno 21. července 2017 uživatelem Jiří Štencek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ta luneta z nich dělá v kombinaci s lesklým cifrem hrozný leštěnky (hlavně na ostrým světle), zase se mi nějak přestávaj líbit...a ani se mi moc nelíbí ty zkosený hrany pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 tak to prejedes smirglem, ty si hrozne vybiravej Ta luneta z nich dělá v kombinaci s lesklým cifrem hrozný leštěnky (hlavně na ostrým světle), zase se mi nějak přestávaj líbit...a ani se mi moc nelíbí ty zkosený hrany pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Hurá, už viem, čo sa mi na nich nepáči . Začiernené konce ručičiek. Alebo začiatky, ako sa komu páči. Hlavne na modrých je to zlé. Na produktových fotkách som si to neuvedomil. Sú to dobré produktové fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 ....citim potrebu kupit modre hodinky....najhoršie že už mi ani ta šipka nevadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Fotky nejsou úplně dokonalé a na nic moc světle. Ještě bych se soudy počkal na lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Zlate azijske rucicky uz zauradovali, avsak nie je to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Z čeho je ta luneta ... Doufám že se na to zase podívám a bude tam škrábanec. Nejvic mi tam vadi ty novy rucky co cpou ted všude a homokladni Xko na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Černý jsou fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 No já fakt nevím, jak byly na promo fotkách super, tak naživo mě teda ani zdaleka tolik neberou. Ty modré mi naživo příjdou lepší: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 to zas budou dilemata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 to zas budou dilemata Za mě je to jasné. Černé se mi nelíbí a modré bych si i představit uměl, ale potřeboval bych k nim tah... Ještě uvidím až je zkusím na ruce, ale za ty prachy bych raději vzal nějakou limitku suma nebo trochu přitlačil na marinemastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 .....mne sa pačia osd začiatku modre.......samozrejme moja predstava je tiež na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Hurá, už viem, čo sa mi na nich nepáči . Začiernené konce ručičiek. Alebo začiatky, ako sa komu páči. Hlavne na modrých je to zlé. Na produktových fotkách som si to neuvedomil. Sú to dobré produktové fotky.Já si toho všiml hned, ale u černých mě to tak nepohoršuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Modra je dobra.Napriek tomu, cierne konce ruciciek nedokazem prekusnut nijak raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se