Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 266
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nozky jsou mirne zahnute. A srovnani se sumo, jak to popsat... Vypadaji mensi i diky mnohem uzsi lunete. Pouzdro by zdalky mohlo vypadat lacinne ale z blizka je to dobra prace. Stejne na me z fotek pusobi pouzdro u SLA017 62mas - vypada jak kus neopracovaneho zeleza. Suma se blejskaj jak psi kulky. Jak rikam , tyhle katany na ruce neprekazi.

Odesláno

....robia to tie fotky alebo maš taku drobnu ruku?...hodinky pekne

V tomto případě bych řekl, že bude na vině nato. Kdyby mu sedeli na ruce, tak to bude vypadat lépe.
Odesláno

Černé dorazily do ČR, tak jsem vyzkoušel. Jsem zvědavý ještě na modré, protože černou verzi bych si nepořídil. Láska na první pohled to nebyla. Ale asi mě ovlivňuje, že mám často na ruce sla017.

Odesláno (upraveno)

Na mensi ruku bych asi bral SPB ale zase .... ( Nekdo se se mnou bude hadat )  40% - 50% rozdil v cene je proste hodne a tady na cele care vyhravaji Suma.

To jo, ale zase mají safírové sklíčko a jsou odolnější proti poškrábání (diashield). Navíc si myslím, že cena časem trochu klesne, zatím je to novinka.

Upraveno uživatelem Trebus
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak už jsou u nás.

Obě varianty si můžete prohlédnout. Modré jsou už všechny zamluvené, ale černých je dost :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

asi to patří sem, občas koukám po Ebayi, znáte to, a našel jsem na prodej samotný ciferník na modré SPB053

a je tam i fotka zezadu, žádné aplikované indexy, pěkně vylisované 

Odesláno (upraveno)

Co jsem kdysi cetl starsi text k mm300, tak tam označili tohle lisovani uz tehdy jako staromódní přístup, ze uz se to takhle nikde nedela.. mne se to libi... :-)

Upraveno uživatelem petr_cha

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...