martin151 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Gratulace , kolik mají lug to lug ?
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Kupoval jsem na ebay. A lug to lug nemam cim zmerit ale cetl jsem nekde 46 nepletu-li se.
McStinger Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Sumá majú zahnuté nohy, takú pekne zvládnutú krivku. Ako je to u týchto? Rovné? Aspoň z fotiek mi to tak pripadá. Pocitovo oproti Sumám ako?
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Nozky jsou mirne zahnute. A srovnani se sumo, jak to popsat... Vypadaji mensi i diky mnohem uzsi lunete. Pouzdro by zdalky mohlo vypadat lacinne ale z blizka je to dobra prace. Stejne na me z fotek pusobi pouzdro u SLA017 62mas - vypada jak kus neopracovaneho zeleza. Suma se blejskaj jak psi kulky. Jak rikam , tyhle katany na ruce neprekazi.
nickolas Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Tak slava, prvni odvazlivec. Gratuluju!
Toblin Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Také gratuluji a těším se na další fotky.
Dantechno Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 K těm nožkám... Sent from my iPhone using Tapatalk
Karol Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 ....robia to tie fotky alebo maš taku drobnu ruku?...hodinky pekne
Ruiz.aw Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 ....robia to tie fotky alebo maš taku drobnu ruku?...hodinky pekne V tomto případě bych řekl, že bude na vině nato. Kdyby mu sedeli na ruce, tak to bude vypadat lépe.
Dantechno Odesláno 17. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2017 Ruku mam malou ale nosim tunaky, suma atd. Tady to spis dela fotka a nato.
Chumpus Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2017 Černé dorazily do ČR, tak jsem vyzkoušel. Jsem zvědavý ještě na modré, protože černou verzi bych si nepořídil. Láska na první pohled to nebyla. Ale asi mě ovlivňuje, že mám často na ruce sla017.
Panchart Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2017 Fotky hrozně zkreslujou, ale myslim že víc by sedlo Zulu
Trebus Odesláno 24. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2017 Dovolím si přidat odkaz na recenzi s pěknýma fotkama:http://wornandwound.com/review/seiko-prospex-diver-ref-spb053-review/ Měl jsem docela jasno, že chci Seiko Sumo, ale teď váhám...
Dantechno Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 Na mensi ruku bych asi bral SPB ale zase .... ( Nekdo se se mnou bude hadat ) 40% - 50% rozdil v cene je proste hodne a tady na cele care vyhravaji Suma.
Trebus Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2017 (upraveno) Na mensi ruku bych asi bral SPB ale zase .... ( Nekdo se se mnou bude hadat ) 40% - 50% rozdil v cene je proste hodne a tady na cele care vyhravaji Suma. To jo, ale zase mají safírové sklíčko a jsou odolnější proti poškrábání (diashield). Navíc si myslím, že cena časem trochu klesne, zatím je to novinka. Upraveno 25. listopadu 2017 uživatelem Trebus
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 No jestli klesne. Snad ano, mozna ne. Vezmi si Shoguny a nebo Transoceany... tam sla spis nahoru...
pepyczek Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2017 Škoda té šipkovité hodinové ručky...
Jiří Štencek Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2017 Tak už jsou u nás.Obě varianty si můžete prohlédnout. Modré jsou už všechny zamluvené, ale černých je dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 asi to patří sem, občas koukám po Ebayi, znáte to, a našel jsem na prodej samotný ciferník na modré SPB053a je tam i fotka zezadu, žádné aplikované indexy, pěkně vylisované Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2017 (upraveno) Co jsem kdysi cetl starsi text k mm300, tak tam označili tohle lisovani uz tehdy jako staromódní přístup, ze uz se to takhle nikde nedela.. mne se to libi... :-) Upraveno 15. prosince 2017 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se