jovani Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 taaaaaak, zasielka od p. Pralusa a Bonnata, 15 kg je v Brne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Poprosím místní znalce o radu,mám rád kombinaci čokolády a máty,měl by někdo nějaký doporučení. Jednou jsem někde měl tu čoko "After Eight", která byla v této kombinaci, ale přišlo mi to hrozně hnusný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Já na After Eight ujíždím celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 AE mi taky moc nejede,tuhle ale miluju,tak je super.Nicméně bych si chěl rozšířit obzory a zkusit něco jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Vcera jsem videl Lindtku s matou...Lindt excellence mint intense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 AE mi taky moc nejede,tuhle ale miluju,tak je super.Nicméně bych si chěl rozšířit obzory a zkusit něco jinédyt tohle chutná stejně jako AE, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 To by ses divil,zkus a uvidíš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 no udelal si mi chutě, tak sem si ji otevřel. mám tu dve balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Já si taky dal k pressu teď jeden kousek,krásně se ty chutě doplňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 já už zeru pátou...a k vodě se stavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Hmmm, Lidlův mátový líteček, jako vlásek tenký - ten já taky rád jako "sladkou tečku" ...Akorát se to musí sežrat co nejdřív, protože použitá poleva na mátovém fondánu rychle prosychá a cukernatý obsah pak skončí nechutně přilepený v těch papírových kapsičkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 stiham v pohode na jak dlouho mas takovou hromadku :-) ja dene minimalne jednu i vice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 preventivne pred koncom roka objednam, nech v "lednu" je cerstva doma ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 "tohlecto" se Stéphane Bonnatovi nepovedlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 Super, budu rád Díky!Tak jsem nakonec nakoupil v Pze u Leonidas, a dle inf, co jsem četl dnes cestou domů tady na Vysočině , tak tu máme nějakou odnož L.. Jen jsou pralinky bez jejich značky... Přesný seznam náplní ti sem hodím pak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Tak jsem nakonec nakoupil v Pze u Leonidas, a dle inf, co jsem četl dnes cestou domů tady na Vysočině , tak tu máme nějakou odnož L.. Jen jsou pralinky bez jejich značky... Přesný seznam náplní ti sem hodím pak ... Moje nejoblibenejsi jsou kvadrove s sikmou carou z rohu do rohu - plnene kakaovym maslem Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 (upraveno) Pravá řadaI love you - Hořká čokoláda s citronovým krémem Casaleo white - Nugát s rýžovými křupinkama v bílé čokoládě lait - Nugát s rýžovými křupinkama v mléčné čokoláděBlanc praliné riz soufflé - Bílá čokoláda, nugát s rýžovými křupínkamaEve dark - Hořká čokoláda s vanilkovým krémemBergamot - Mléčná čokoláda plněná karamelem a BergamotemProstřední Buche Pistache - bílá čokoláda, marcipán s pistáciovou příchutíGiantia - Čistý nugát s kousky sušenkyAntoinette - Mléčná čokoláda, ganache s příchutí vanilkyIrresistible - Bílá čokoláda s jahodovým krémem a Cointreau likéremLouise white - Bílá čokoláda s karamelovým nugátemBuche pralinée lait - Nugát v mléčné čokoláděNoir de noir -Hořká čokoláda plněná hořkým čokoládovým krémemBuche pistache -Hořká čokoláda, marcipán s pistáciovou příchutíLevá řadaMarveilleux - Mléčná čokoláda, ganache s kávovou příchutíAlexandre le grand - Hořká čokoláda s jemným karamelovým krémemMystere - Hořká čokoláda s pistáciovým krémemFloranger - Hořká čokoláda plněná pomerančovými kvítky v čokoládovém krémuManon - Bílá čokoláda s kávovým nugátemGanache - Mléčná čokoláda s čistým čokoládovým krémem Máš na mysli Lingot dark ??? Na ní si taky někdy pochutnám :0)Moje nejoblibenejsi jsou kvadrove s sikmou carou z rohu do rohu - plnene kakaovym maslem Upraveno 7. listopadu 2016 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 To sežereš sám? To už se nikdy nevys.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 v tom je koks? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se