budo Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Někde jsem je na chronomagu zahlédl a teď to nemůžu najít. Dejte mi na to prosím odkaz, ať si můžu najít například rozdíly mezi ETA a Unitas .... ;-) Děkuji
Jakubisko Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Někde jsem je na chronomagu zahlédl a teď to nemůžu najít. Dejte mi na to prosím odkaz, ať si můžu najít například rozdíly mezi ETA a Unitas .... ;-) Děkuji Nic nebude, jen se pekne podivej i na druhou stranku teto sekce!
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Někde jsem je na chronomagu zahlédl a teď to nemůžu najít. Dejte mi na to prosím odkaz, ať si můžu najít například rozdíly mezi ETA a Unitas .... ;-) Děkuji Drobný hint pro usnadnění hledání: Unitas je značka, patřící do concernu Swatch Group, stejně jako Eta a stejný kalibr může být označován Unitas XXXX nebo Eta XXX. To samé platí pro kalibr Peseux.
Hugo14 Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Drobný hint pro usnadnění hledání: Unitas je značka, patřící do concernu Swatch Group, stejně jako Eta a stejný kalibr může být označován Unitas XXXX nebo Eta XXX. To samé platí pro kalibr Peseux. A Valjoux je na tom myslím taky tak.
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 A Valjoux je na tom myslím taky tak. jo je, ale opravdu kvuli tomuto neni nutne zakladat novy topic, staci jen poradne hledat.....
budo Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Heleďte! Počítaje toto fórum jich navštěvuji 13. Všechny specializované na poměrně úzkou problematiku. Ale jedině tady se setkávám s tím, že si někteří, IMHO nevyrovnaní, jedinci mající na svém kontě o pár příspěvků více, honí tričko trapnými mazácky se tvářícími posty výše citovaného typu. Tyto posty jsou ve své podstatě ještě zbytečnější a nesmyslnější, než to, co samy kritizují! Hledanou informaci nesdělují, paměťovou kapacitu kapacitu fora ovšem zabírají mnohokrát více, než samotný dotaz. Pro méně chápavé: 1 dotaz -> 1 odpověď = OK. Ale 1 dotaz -> 5 buzerativních poznámek o relativní (!) zbytečnosti onoho threadu - ovšem bez odpovědi na otázku! Tento přístup honitričkařů nejen zabírá více paměti, než samotný dotaz, ale navíc fórum znepřehledňuje mnohem větší měrou, než prostý přístup "mám co říci k odpovědi na dotaz - tedy píšu, nemám co říci k odpovědi na dotaz - mlčím". Snadno si dovedu představit, že velké procento z celkového počtu postů takového "mazáka" není relevantně sdílená informace, ale právě jen trapné buzerativní poznámky typu "to už tu bylo". Potrefené husy - chyťte se za nos, a sundejte si to máslo z hlavy. Uděláte líp, než když si budete hrát na borce! Já vám zase garantuju, že před položením dotazu používám tlačítko HLEDAT vždy. Že odpověď pokaždé nenajdu, přesto že tu je, se stane. Spočívá to přece v různých vyjadřovacích zvycích každého z nás, nemluvě o tom, že někdo píše spisovně, někdo se ani neobtěžuje používat diakritiku (obecně na fórech běžně vyžadovanou mimo jiné právě z důvodu snazšího hledání), a někdo třeba píše po slovensky ;-) Tak prosím více nadhledu a vzájemné tolerance!
budo Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) viz: "jo je, ale opravdu kvuli tomuto neni nutne zakladat novy topic, staci jen poradne hledat..... " Upraveno 7. února 2008 uživatelem budo
afrikab Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 viz: "jo je, ale opravdu kvuli tomuto neni nutne zakladat novy topic, staci jen poradne hledat..... " Temer vsechno co dela ETA jsou bezne kalibry: http://www.eta.ch Nejbeznejsi je kalibr ETA 2824-2. Ten do svych hodinek dava kdekdo (exituji i cineske kopie).
Frantik Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Heleďte! Počítaje toto fórum jich navštěvuji 13. Všechny specializované na poměrně úzkou problematiku. Ale jedině tady se setkávám s tím, že si někteří, IMHO nevyrovnaní, jedinci mající na svém kontě o pár příspěvků více, honí tričko trapnými mazácky se tvářícími posty výše citovaného typu. Tyto posty jsou ve své podstatě ještě zbytečnější a nesmyslnější, než to, co samy kritizují! Hledanou informaci nesdělují, paměťovou kapacitu kapacitu fora ovšem zabírají mnohokrát více, než samotný dotaz. Pro méně chápavé: 1 dotaz -> 1 odpověď = OK. Ale 1 dotaz -> 5 buzerativních poznámek o relativní (!) zbytečnosti onoho threadu - ovšem bez odpovědi na otázku! Tento přístup honitričkařů nejen zabírá více paměti, než samotný dotaz, ale navíc fórum znepřehledňuje mnohem větší měrou, než prostý přístup "mám co říci k odpovědi na dotaz - tedy píšu, nemám co říci k odpovědi na dotaz - mlčím". Snadno si dovedu představit, že velké procento z celkového počtu postů takového "mazáka" není relevantně sdílená informace, ale právě jen trapné buzerativní poznámky typu "to už tu bylo". Potrefené husy - chyťte se za nos, a sundejte si to máslo z hlavy. Uděláte líp, než když si budete hrát na borce! Já vám zase garantuju, že před položením dotazu používám tlačítko HLEDAT vždy. Že odpověď pokaždé nenajdu, přesto že tu je, se stane. Spočívá to přece v různých vyjadřovacích zvycích každého z nás, nemluvě o tom, že někdo píše spisovně, někdo se ani neobtěžuje používat diakritiku (obecně na fórech běžně vyžadovanou mimo jiné právě z důvodu snazšího hledání), a někdo třeba píše po slovensky ;-) Tak prosím více nadhledu a vzájemné tolerance! Jsi skutečně drsnej borec a máš impozantní příchod. To je fantastické. Moc díky za tvoje rady a poučení. Čekali jsme na tebe strasne dlouho. Vítej
lolohh Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Pro méně chápavé: 1 dotaz -> 1 odpověď = OK. Ale 1 dotaz -> 5 buzerativních poznámek o relativní (!) zbytečnosti onoho threadu - ovšem bez odpovědi na otázku! Tento přístup honitričkařů nejen zabírá více paměti, než samotný dotaz, ale navíc fórum znepřehledňuje mnohem větší měrou, než prostý přístup "mám co říci k odpovědi na dotaz - tedy píšu, nemám co říci k odpovědi na dotaz - mlčím". Hned v první reakci (od Jakubiska) se ti dostalo správné odpovědi, tak se tak nečil.
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Heleďte! Počítaje toto fórum jich navštěvuji 13. Všechny specializované na poměrně úzkou problematiku. Ale jedině tady se setkávám s tím, že si někteří, IMHO nevyrovnaní, jedinci mající na svém kontě o pár příspěvků více, honí tričko trapnými mazácky se tvářícími posty výše citovaného typu. Tyto posty jsou ve své podstatě ještě zbytečnější a nesmyslnější, než to, co samy kritizují! Hledanou informaci nesdělují, paměťovou kapacitu kapacitu fora ovšem zabírají mnohokrát více, než samotný dotaz. Pro méně chápavé: 1 dotaz -> 1 odpověď = OK. Ale 1 dotaz -> 5 buzerativních poznámek o relativní (!) zbytečnosti onoho threadu - ovšem bez odpovědi na otázku! Tento přístup honitričkařů nejen zabírá více paměti, než samotný dotaz, ale navíc fórum znepřehledňuje mnohem větší měrou, než prostý přístup "mám co říci k odpovědi na dotaz - tedy píšu, nemám co říci k odpovědi na dotaz - mlčím". Snadno si dovedu představit, že velké procento z celkového počtu postů takového "mazáka" není relevantně sdílená informace, ale právě jen trapné buzerativní poznámky typu "to už tu bylo". Potrefené husy - chyťte se za nos, a sundejte si to máslo z hlavy. Uděláte líp, než když si budete hrát na borce! Já vám zase garantuju, že před položením dotazu používám tlačítko HLEDAT vždy. Že odpověď pokaždé nenajdu, přesto že tu je, se stane. Spočívá to přece v různých vyjadřovacích zvycích každého z nás, nemluvě o tom, že někdo píše spisovně, někdo se ani neobtěžuje používat diakritiku (obecně na fórech běžně vyžadovanou mimo jiné právě z důvodu snazšího hledání), a někdo třeba píše po slovensky ;-) Tak prosím více nadhledu a vzájemné tolerance! Ber to prosím v pohodě. Podobných dotazů tu je větší množství a občas je trošku nezabavné odpovídat na x-tý stejný dotaz :-)
Návštěvník YPO Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 ono by někdy stačilo začít na úvodní stránce: http://www.chronomag.cz/clanek/2004-12-02/strojky.html
budo Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) ono by někdy stačilo začít na úvodní stránce: http://www.chronomag.cz/clanek/2004-12-02/strojky.html Děkuji, to je to co jsem hledal. Jak jsem v úvodu psal - už jsem to četl, jen jsem to nemohl znovu najít. Děkuji i za první 3 posty: Jakubisko, ¨safi, Hugo14 a afrikab Upraveno 7. února 2008 uživatelem budo
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Jestli te muj prispevek rozcilil tak pardon, jen mi vadi lenost a pohodlnost no.... setkavam se s takovym pristup u spousty lidi dnes a dene a obcas mi to holt neda na to nezareagovat, nebylo to nic osobniho. Ono totiz do dusledku vzato pokud by kazdy kdo je liny si projit forum zalozil novy topic, tak tu vetsina veci bude minimalne duplicitne.... v cemz se bude vyhledavat cinm dal tim hur atd. p.s. pokud mas cas na sepsani dlouheho prispevku viz. vyse, urcite mas cas i hledat promin, ale tomuto rypnuti jsem se nedokazal ubranit. Upraveno 7. února 2008 uživatelem roon
weiview Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Odesláno 6. května 2008 Malá ukázka toho co také lze udělat s obyčejným valjouxem, když si ho vezme do ruky partička z Benzinger manufaktury... http://www.jochenbenzinger.de/index.php?ar...d=1&clang=1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se