jabs Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Bulova uvedla na trh další svou ikonu - model 96K101, původní model známý jako "Chronograph ´C´ " nebo "Stars and Stripes". Hodinky mají pouzdro o průměru 46 mm a strojek známý z řady Precision s frekvěncí 262kHz s přesností pod 1/1000 za vteřinu. Listovní cena je $750, ale už se objevily na aukčních portálech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Původní měly 43 mm, škoda, že je zase tak nafoukli. :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Proboha, proč 46mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 aby na ne slepci lepe videli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Tak...větší jsou....ale líbí se mi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 43 mm by bylo až až. Zajímalo by mě, jak to myslí s tou tisícinou vteřiny. Jak koukám na ty subciferníky, rozlišení stopek to asi nebude (na rozdíl od některých jiných modelů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Stěžejky jsou hodně zapuštěný, takže lug to lug bude tak 42-44. Tohle se bude dobře nosit i na menších zápěstích, navzdory většímu průměru. ..... a líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 43 mm by bylo až až. Zajímalo by mě, jak to myslí s tou tisícinou vteřiny. Jak koukám na ty subciferníky, rozlišení stopek to asi nebude (na rozdíl od některých jiných modelů).Tou tisícinou bylo míněno toto: "...high performance quartz movement with a vibrational frequency of 262kHz that keeps this watch primed for precision down to 1/1000th of a second..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 ještě jsem neuvedl vodotěsnost, ta je 50m/5ATM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tou tisícinou bylo míněno toto: "...high performance quartz movement with a vibrational frequency of 262kHz that keeps this watch primed for precision down to 1/1000th of a second..." Jo, to jsem četl taky, ale co to znamená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 4. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Jo, to jsem četl taky, ale co to znamená?maximální odchylka za hodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 4. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 sorry ne za hodinu, ale za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Trochu velký ale super dizajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Čo to je "listovní cena"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Čo to je "listovní cena"?cena dle ceníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Dík. Vydarené hodinky. By ma zaujímalo, ak budú v akcii, aká bude saleovní cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jabs Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 momentálně se dají nejlevněji koupit za $562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Podařenej puk.Na 17,5 cm asi velký, ale pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Ne každá reedice se povede, resp. ne všem se líbí. Zde patřím do skupiny těch, co jim to nešmakuje. Ale je to jen můj subjektivní názor. Ciferník na mě působí jako ve stylu renovace. To bude asi tím, že jsem zvyklý na vystouplé indexy, snížené subciferníky nebo alespoň "bochánky" lumi. Jasně, je to podle původního originálu, ale mě to nepasuje. Zbytečně vystouplé sklo, což je ostatně podobně i na reedici moonů. Velikost z pohledu MI nejspíš o.k., ale pro normální smrtelníky, co v mládí málo jedli, nee. I když lug to lug je zde vlastně menší, než průměr lunety . Pokud chtěli dělat reedici, tak se vším všudy. Těch 43 mm by bylo mnohem lepších. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se