vanil Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Hádanka Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn Vor uns liegt ein weites Tal Die Sonne scheint mit Glitzerstrahl Die Fahrbahn ist ein graues Band Weisse Streifen, gruener Rand Jetzt schalten wir ja das Radio an Aus dem Lautsprecher klingt es dann: Wir fah'rn auf der Autobahn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Najradšej mám to na čom som vyrastal. AC-DC, Lynyrd Skynyrd, Metallica, Deep Purple, Guns N´Roses a z novšieho Dream Theater, Audioslave, SOAD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Creedence Clearwater Revival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Zabudol som na Katapult a Prúdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 Teď AC/DC Live, Metallica Garage Inc. a Johnny Cash American IV. Furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2008 (upraveno) Hádanka Wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn Vor uns liegt ein weites Tal Die Sonne scheint mit Glitzerstrahl Die Fahrbahn ist ein graues Band Weisse Streifen, gruener Rand Jetzt schalten wir ja das Radio an Aus dem Lautsprecher klingt es dann: Wir fah'rn auf der Autobahn... Kraftwerk, ty pankáči. Tak k tomu se ještě hodí Trans-Europa Express Upraveno 16. února 2008 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Kraftwerk, ty pankáči. Tak k tomu se ještě hodí Trans-Europa Express A Karl Bartos! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 (upraveno) Jelikož 80.léta byla v mém pohnutém životě ta nejšťastnější, tak už jen vzpomínám a ustrnul jsem na hudbě z tohoto období, poslouchám zásadně taneční hudbu 80.let, tedy Erasure, Pet Shop Boys, Bab Boys Blue, OMD, Modern Talking, Alphaville, UB40 apod. A teď mi to dáte šežrat ! P.S. nenosím nic růžového a s kabelkou mě neuvidíte P.S.S. : pokud by se našel podobný nešťastník a stařešina doporučuji ineternetové rádio Hits 80s and 90s Webradio Station From New York/New Jersey. Edit - teď zrovna vysílají live nahrávku Hotel California od Eagles Upraveno 17. února 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Loni jsem byl na Rock for KV - kvůli Alphaville Nostalgie je nostalgie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Loni jsem byl na Rock for KV - kvůli Alphaville Nostalgie je nostalgie. Máš pravdu s nostalgií už nic neudělám. Máš super smajlíky, obzvláště ten poslední je přímo k neuvěření Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 (upraveno) Jelikož jsem si koupil lístky na R.E.M., tak teď budu poslouchat v autě právě tuto skupinu. Potřebuji je zase dostat do uší, po dlouhém čase:-) Upraveno 17. února 2008 uživatelem ferda_mravenec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Běžný rádia už nemůžu poslouchat, měnit hudbu se mi na ty krátký cesty nechce, takže Oldies rádio a pohodový písničky z 60. a 70. let ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 P.S.S. : pokud by se našel podobný nešťastník a stařešina doporučuji ineternetové rádio Hits 80s and 90s Webradio Station From New York/New Jersey. Edit - teď zrovna vysílají live nahrávku Hotel California od Eagles Dík za tip, super rádio, hned jsem naladil. Přesně podle mého gusta! Jinak se teď vyžívám v přehrávání Toma Jonese v autě furt dokola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 (upraveno) V aute rano E2 kvuli Maresovi/Hezuckymu, porad me bavi. Jinak spis rock/blues, obcas i jazz - Dire Straits, Kiss, Knopfler, Pink Floyd, Tom Jones, a spoustu, spoustu dalsich. Pokud jde o radia, urcite doporucuju Club .977, konkretne kanal 80. let . Upraveno 17. února 2008 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2008 Nejlépe nějaký hard rock, ideální je Radio Hey (doufám, že mě nikdo nebude poeskovat za reklamu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hufnor Odesláno 27. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2008 (upraveno) Alanis Morisette Buena Vista Social Club Cranberries Damien Rice Evanescence Funkova Brigada Gate HIM Chambawamba Isham Mark Jose Gonzales Killers Linkin Park Massive Attack Nickelback Offspring POD REM Sigur Ros Tenacious D U2 Varttina Waltari XZibit Yoko Kanno Znouzectnost Cili vicemene vsechno. Upraveno 27. února 2008 uživatelem hufnor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 (upraveno) 4 New X-Bob poslouchám nové rádio z 80.let, asi se Ti zase bude líbit, Kickradio, The 80s Channel Edit oprava odkazu Upraveno 31. srpna 2008 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 už ho mám naladěno! Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 Iron Maiden, Metallica, starý Arakain, Progress 2, Fléret, Radúza... Podle chuti a dne v týdnu. Čím blíž je pátek, tím víc nahlas a drsněji. Z rádií ČRO1 (i když hudba je často na blití), kolem Prahy Radio Beat a na Slovensku Rádio Slovensko. Kromě Beatu nesnesu žádnou komerční stanici. Když je nejhůř, tak vypnu rádio a zpívám si sám. Dlouho to nikdy nevydržím, do pěti minut ochraptím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2008 od té doby co jezdím dýzlem, poslouchám jen nové pazvuky ozývající se z motoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se